Επετειακή έκθεση στην Ακρόπολη από την Eleni Marneri Galerie

Η «Eleni Marneri Galerie» γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας με πρωτότυπες καλλιτεχνικές δράσεις.

Επετειακή έκθεση στην Ακρόπολη από την Eleni Marneri Galerie

Η αγάπη για την δημιουργία έφερε καρπούς στην περίπτωση της Eleni Marneri Galerie, που θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια παρουσίας στην Ακρόπολη, με μία ξεχωριστή επετειακή έκθεση γεμάτη χρώματα και πρωτότυπες δημιουργίες. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Νοεμβρίου (12 μ. – 6 μ.μ.).

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τριλογία εκθέσεων «Trinity» για τα τριάντα χρόνια της γκαλερί, διάστημα κατά το οποίο έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκθέσεις και παρουσιάσεις. Αυτή τη φορά την επιμέλεια έχει αναλάβει η art director, digital artist, designer και ιδρύτρια της «Postfolk», Μαρία-Όλγα Βλάχου,σταχυολογώντας ενδιαφέρουσες φωνές του jewelry design, ενώ στη βιτρίνα θα βρείτε δύο new age κεντήματα ψηφιακής φύσης με αισιόδοξα μηνύματα.

Στο εσωτερικό του χώρου, εκτίθεται η σειρά κοσμημάτων «Anatasis» από τη σχεδιάστρια Σοφία Ζαράρη, με τον κύκλο και το σύμβολο του φτερού να κυριαρχούν, ενώ η Έλσα Σαραντίδου παρουσιάζει δύο νέες συλλογές πολύτιμων λίθων σε χρυσό και ασήμι, τοποθετημένες με ευφάνταστο τρόπο σε ένα τοπίο μεταξύ «κρυφού κήπου» και «ουρανού» εντός της γκαλερί. Παρουσιάζονται επίσης έργα που σχεδίασαν ειδικά για την έκθεση από τους Mari Aoyama και Verba by Anna Fanigina, όπως και μία νέα συλλογή κοσμημάτων της Joanna Peters.

Πληροφορίες για τα εγκαίνια της έκθεσης: #10yearselenimarnerigallery, www.elenimarneri.com,

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Φωτογραφικό αφιέρωμα για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Βασιλίσσης Όλγας

Το Αρχείο του Εβραϊκού Μουσείου της Ελλάδος "μοιράζεται" στιγμές από τη ζωή των ελληνο-εβραϊκών κοινοτήτων και η Άρτεμις Αλκαλάη θέτει θέματα ελευθερίας και μνήμης, απώλειας και τραύματος, από μια εικαστική σκοπιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

26 εικαστικοί δημιουργούν έργα με αφετηρία το "ΜΩΒ"

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου.

Η σύνθετη σχέση ατόμου-περιβάλλοντος στο "Green Era" του Ekene Stanley Emecheta

To έργο του καλλιτέχνη ξεχωρίζει για την εικονογραφία του, όπου κυριαρχούν φιγούρες που προέρχονται τόσο από τη φαντασία, την ιστορία και την προσωπική του ζωή.

"This Current Between Us": Συζήτηση με τον Ali Kazma στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Η ομιλία του καλλιτέχνη πραγματοποιείται με αφορμή το έργο του Electric (2017).

Το νέο πρότζεκτ του OKAY initiative space γεφυρώνει δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Το πολυαφηγηματικό σκηνικό που αναπτύσσεται, αναδεικνύει το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών/ιδων για την διερεύνηση νέων οντολογικών ταξινομήσεων.

2023 Ελευσίς: 8 εκθέσεις που περιμένουμε

Πήλινοι στρατοί, ιστορίες εργατών, κινηματογραφικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικά εγχειρήματα που μελετούν την ιστορία και το μέλλον της Ελευσίνας – αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εικαστικά πρότζεκτ που μας επιφυλάσσει προσεχώς η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

"Σκιάς όναρ": Ο Στάθης Μαυρίδης θίγει φιλοσοφικά ερωτήματα

Ο καλλιτέχνης θέτει κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σχολιάζοντας ζωγραφικά τα παραδοσιακά ή βουκολικά χρόνια.