Οδηγός Τεχνών

Επετειακή έκθεση στην Ακρόπολη από την Eleni Marneri Galerie

Η «Eleni Marneri Galerie» γιορτάζει τα δέκα χρόνια λειτουργίας με πρωτότυπες καλλιτεχνικές δράσεις.

Επετειακή έκθεση στην Ακρόπολη από την Eleni Marneri Galerie

Η αγάπη για την δημιουργία έφερε καρπούς στην περίπτωση της Eleni Marneri Galerie, που θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια παρουσίας στην Ακρόπολη, με μία ξεχωριστή επετειακή έκθεση γεμάτη χρώματα και πρωτότυπες δημιουργίες. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Νοεμβρίου (12 μ. – 6 μ.μ.).

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τριλογία εκθέσεων «Trinity» για τα τριάντα χρόνια της γκαλερί, διάστημα κατά το οποίο έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκθέσεις και παρουσιάσεις. Αυτή τη φορά την επιμέλεια έχει αναλάβει η art director, digital artist, designer και ιδρύτρια της «Postfolk», Μαρία-Όλγα Βλάχου,σταχυολογώντας ενδιαφέρουσες φωνές του jewelry design, ενώ στη βιτρίνα θα βρείτε δύο new age κεντήματα ψηφιακής φύσης με αισιόδοξα μηνύματα.

Στο εσωτερικό του χώρου, εκτίθεται η σειρά κοσμημάτων «Anatasis» από τη σχεδιάστρια Σοφία Ζαράρη, με τον κύκλο και το σύμβολο του φτερού να κυριαρχούν, ενώ η Έλσα Σαραντίδου παρουσιάζει δύο νέες συλλογές πολύτιμων λίθων σε χρυσό και ασήμι, τοποθετημένες με ευφάνταστο τρόπο σε ένα τοπίο μεταξύ «κρυφού κήπου» και «ουρανού» εντός της γκαλερί. Παρουσιάζονται επίσης έργα που σχεδίασαν ειδικά για την έκθεση από τους Mari Aoyama και Verba by Anna Fanigina, όπως και μία νέα συλλογή κοσμημάτων της Joanna Peters.

Πληροφορίες για τα εγκαίνια της έκθεσης: #10yearselenimarnerigallery, www.elenimarneri.com,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Εσείς ψηφίσατε τις αγαπημένες σας παραστάσεις για τα Θεατρικά Βραβεία Κοινού;

Επιβραβεύστε και φέτος τις καλύτερες θεατρικές εμπειρίες της σεζόν παίρνοντας μέρος στη Θεατρομανία.

Η φεστιβαλική παράσταση του Ανέστη Αζά έρχεται στο Αμφι-Θέατρο

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων έρχεται στο Αμφι-Θέατρο, η "Δημοκρατία του Μπακλαβά" του Ανέστη Αζά, μια παράσταση που ανέβηκε το περασμένο καλοκαίρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιανουάριο

Αυτές είναι οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ που περιλαμβάνει η λίστα με τις προβολές για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς.

Η Επανάσταση του ’21 βάζει χρώμα στους τοίχους της Αθήνας: Δείτε τις νέες τοιχογραφίες που έγιναν

Ο Λόρδος Βύρωνας του Cacao Rocks στη γειτονιά του Ψυρρή, ο "Νεαρός τυμπανιστής του Μεσολογγίου" που αγναντεύει την Ακρόπολη, το "Πάνθεον" των Αγωνιστών στην Κυψέλη και άλλα πολύχρωμα, εντυπωσιακά έργα από γνωστούς street artists που αναβαθμίζουν την πόλη μας με το πρόγραμμα αναθέσεων του Δήμου Αθηναίων.

Δείτε το "Όλα Κουλά" του Χριστόφορου Ζαραλίκου on demand

Το stand up show του Χριστόφορου Ζαραλίκου "Όλα Κουλά" που αγαπήθηκε από το κοινό είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας.

Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.