5ο Athens Tattoo Expo: Τα «μηχανάκια» πιάνουν φωτιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Εκατόν σαράντα ονόματα από την ελίτ της εγχώριας σκηνής, πολλά παράλληλα δρώμενα γεμάτα ενέργεια κι ένα φεστιβάλ μέσα στο φεστιβάλ, αφιερωμένο στην ανερχόμενη τάση του barbering.

5ο Athens Tattoo Expo: Τα «μηχανάκια» πιάνουν φωτιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Τα μελάνια γεμίζουν και τα χέρια παίρνουν φωτιά. Ο εντυπωσιακός και πλέον δημοφιλής κόσμος των τατού πρωταγωνιστεί στα not to be missed ραντεβού του Οκτωβρίου, καθώς το Athens Tattoo Expo, ένα από τα βασικά σημεία συνάντησης για όσους αγαπούν το χρώμα στο δέρμα, είναι ξανά εδώ, παρά τις αντιξοότητες και τα οικονομικά ρίσκα τέτοιου μεγέθους διοργανώσεων υπό τη σκιά του Covid. Με πρώτο μέλημα την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, η φεστιβαλικής βεληνεκούς expo σβήνει τις δεύτερες σκέψεις, ξυπνώντας την επιθυμία μας για ένα (ακόμη) σχέδιο πάνω στο σώμα.

Εκατόν σαράντα ονόματα από την ελίτ της εγχώριας σκηνής πιάνουν πόστο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου. Τι σημαίνει αυτό; Καλλιτέχνες από όλα τα στυλ (oldschool, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο, abstract κ.ο.κ.) έτοιμοι να «χτυπήσουν» το επόμενο κομμάτι που θα συνοδεύει την ταυτότητά σας.

Αλλά ακόμη κι αν δεν ενδώσετε στον πειρασμό, μια βόλτα σε τέτοιου είδους expo πάντοτε συναρπάζει: εντυπωσιακά σχέδια που διαγωνίζονται για την πρωτιά, κορμιά γεμάτα από μελάνι αλλά και πληθώρα παράλληλων δράσεων που διακινούν την εκρηκτική ενέργεια του φεστιβάλ, όπως dj sets, ζωντανή μουσική, σόου από παιδιά που κάνουν skate, ακροβατικά και πολλά ακόμη.

5ο Athens Tattoo Expo: Τα «μηχανάκια» πιάνουν φωτιά στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ - εικόνα 1

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Athens Tattoo Expo συνδυάζεται με μια ακόμη expo σε έναν πιο φρέσκο και ακμάζον τομέα: το barbering. Στην αγκαλιά της διοργάνωσης, λοιπόν, υπάρχει το 2ο Barber Expo με δεκαπέντε από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας να ακονίζουν τα ψαλίδια τους. Διαφορετικά στυλ που άλλοτε σε ταξιδεύουν στα 20’s και 30’s κι άλλοτε στην Καλιφόρνια κοντράρονται για το επόμενο κουπ σου, μαζί με σεμινάρια για όσους θέλουν να μπουν βαθύτερα στον κλάδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως πραγματοποιεί από την τον πρώτο χρόνο, το Athens Tattoo Expo στηρίζει τη δράση του Make A Wish, μέσω της ενέργειας Star Your Body, στην οποία ο επισκέπτης κάνοντας ενα τατού-αστέρι ενισχύει το φιλανθρωπικό οργανισμό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Οι must στάσεις για όποιον επισκεφθεί το νεοσύστατο μουσείο αφιερωμένο στη μυθική σοπράνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/04/2024

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων στοχεύει σε μια κληρονομιά ανθεκτική σε καταστροφές και συγκρούσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνημείων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 18/4, αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση του κοινού στο σημαντικό θέμα της προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Λαϊκή ζωγραφική και νοσταλγία για την αγροτική ζωή στον καμβά της Ιωάννας Λημνιού

Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας που θα παρουσιαστεί στην The Breeder.

Δύο νέες εκθέσεις στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα

Πρόκειται για την έκθεση του Δημήτρη Ανδρεάδη με τίτλο "Engram" και της εικαστικού Κατερίνας Παπαζήση "A dancefloor of one’s own".

Δωρεά της οικογένειας Λάτση για την αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Η δωρεά από τον Σπύρο και τη Ντόροθυ Λάτση γίνεται εις μνήμη του Ιωάννη και της Εριέττας Λάτση.

"Στρεβλή πορεία, 1960-1974": Παρουσιάζοντας την πολιτική από τη δεκαετία του '60 στη δικτατορία

Η μελέτη καλύπτει τα αίτια της απριλιανής δικτατορίας στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 καθώς και την κληρονομιά της στην περίοδο της δημοκρατίας που ακολούθησε.

3 μεταφράστριες μάς συστήνουν με το δικό τους τρόπο τρία πολυσυζητημένα βιβλία ξένης λογοτεχνίας που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Οι Χίλντα Παπαδημητρίου, Μαρία Ξυλούρη και Στέλα Ζουμπουλάκη γράφουν για τη "Μελέτη περίπτωσης", το "Cloud Atlas" και το "Κορίτσι", τρία σημαντικά βιβλία που μετέφρασαν πρόσφατα και αξίζει να προσέξουμε.