Nuxe «Sun. Feel. Repeat»: Ζήστε το καλοκαίρι ξανά και ξανά

Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει, και η Nuxe, μέσα από τη νέα της καμπάνια, μας προσκαλεί να την απολαύσουμε και να χαρούμε τον ήλιο, όχι μόνο όταν είμαστε διακοπές αλλά και στην πόλη!

Nuxe «Sun. Feel. Repeat»: Ζήστε το καλοκαίρι ξανά και ξανά

Η πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει, και η Nuxe, μέσα από τη νέα της καμπάνια, μας προσκαλεί να την απολαύσουμε και να χαρούμε τον ήλιο, όχι μόνο όταν είμαστε διακοπές αλλά και στην πόλη! Η αντηλιακή σειρά της Nuxe Sun λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας που χαρίζει απόλαυση χάρη στις ανάλαφρες υφές και τα εθιστικά αρώματά της, αλλά και προστασία λόγω των καινοτόμων συνθέσεων που έχουν όλα τα αντηλιακά της προϊόντα.

Εμπιστευθείτε τη νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής Light Fluid High Protection με δείκτη SPF50, το λάδι μαυρίσματος Tanning Oil High Protection SPF50 και το ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο Refreshing After-Sun Lotion. Τα αντηλιακά φίλτρα της σειράς Nuxe Sun προστατεύουν από τη UVA/UVB ακτινοβολία, αλλά και από τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης. Στις συνθέσεις τους θα βρείτε επίσης υάκινθο και ηλίανθο που προστατεύουν από την αφυδάτωση, άνθη Kau Pe και εκχυλίσματα από ρύζι που βοηθούν στην καταπράυνση της αίσθησης του καύσου, καθώς και δεντρολίβανο και βιταμίνη E που χαρίζουν ισχυρή αντιγηραντική προστασία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Αλεξάνδρα Μανουσάκη: Μια ιστορία οίνου και τέχνης

Άνθρωπος φωτεινός και κεφάτος, η Αλεξάνδρα Μανουσάκη του Οινοποιείου Μανουσάκη μάς μιλάει για την αγάπη της για το κρασί την οποία της κληροδότησε ο πατέρας της.

16/08/2021

Η αθόρυβη αναγέννηση του γευστικού πλούτου της Πάρου

Τα τελευταία χρόνια το κοσμικό Κυκλαδονήσι δείχνει το δρόμο, ξεδιπλώνοντας μια δυναμική γευστική βεντάλια με τοπικό χρώμα, ενορχηστρωμένη κατά κύριο λόγο από μια δραστήρια κοινότητα νέων, στο επάγγελμα τουλάχιστον, παραγωγών.

Exmouth Market: Ραντεβού στον hip πεζόδρομο του Λονδίνου

H Exmouth Market στο Ανατολικό Λονδίνο κλέβει τελευταία την παράσταση καθώς στριμώχνει σε μια σταλιά πεζόδρομο μια εκλεκτική βεντάλια προορισμών για shopping, κοκτέιλ και φαγητό.

5 οργανωμένες εκδρομές ό,τι πρέπει για το φθινόπωρο

Ρομαντικά τετραήμερα, πανέμορφα πανοράματα ευρωπαϊκών χωρών ή ταξίδια που θυμάσαι για μια ζωή... Σκανάραμε τα προγράμματα των ταξιδιωτικών γραφείων και σας προτείνουμε αποδράσεις για κάθε γούστο.

Το Λονδίνο βάζει πλώρη για Greenwich

Ανάμεσα στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο και το ιστορικό ιστιοφόρο «Cutty Sark» θα βρείτε όλα όσα κάνουν το Greenwich, μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές του Λονδίνου.

Dolce vita και αλεγρία! Πήγαμε στα πιο καυτά στέκια της Κυανής Ακτής

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος περιπλανιέται ξανά στη γαλλική Ριβιέρα, εισπνέοντας την αριστοκρατική της αύρα σε ένα αιώνια λαμπερό σκηνικό, όπου η ομορφιά της φύσης συναντάει την αρχιτεκτονική κομψότητα, ο κοσμικός πυρετός ανεβαίνει κατακόρυφα και η γαστρονομία ζει πολύ δυνατές στιγμές.

Στοκχόλμη revisited: το πιο hip καλοκαίρι σε περιμένει στον Βορρά

Στην καλοκαιρινή Στοκχόλμη τα χιόνια δίνουν τη θέση τους στον ήλιο, ενώ ψαγμένα φεστιβάλ και δροσιστικά σημεία για βουτιές, δίνουν παλμό στη μοδάτη σουηδική πρωτεύουσα και αφορμές για island hopping στο αρχιπέλαγός της.