Γιώργος Καραδήμος – Τραγουδιστής

Γιώργος Καραδήμος – Τραγουδιστής

Αν και ιδιαίτερα εσωστρεφής και κλειστός άνθρωπος, σε σημείο αντικοινωνικότητας, νομίζω πως για ένα διάστημα θα απολαύσω την πολυκοσμία! Η «επιστροφή στην κανονικότητα» φαντάζει σαν ένα μεγάλο δώρο και οι «υποχρεώσεις» που για έναν ολόκληρο χρόνο μας καταπίεζαν φτάνουν λογικά στο τέλος. Δεν θα είμαστε πια ρομποτάκια υποχρεωμένα να στέλνουμε μήνυμα και να δίνουμε λογαριασμό που θα πάμε και τι ώρα, ούτε να μένουμε έγκλειστοι στα σπίτια μας για μήνες!

Ως δημιουργός ανυπομονώ να ανακαλύψω τη λεπτομέρεια στην καθημερινότητα και τις όμορφες γωνίες στην πόλη που λησμόνησα όλον αυτό τον καιρό, παίρνοντας έμπνευση και δύναμη για νέες περιπέτειες! Ο μαζικός εμβολιασμός έχω την ελπίδα πως σταδιακά θα μας επιτρέψει να ζούμε εντελώς φυσιολογικά όπως και πριν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ιδιαίτερα εμείς οι καλλιτέχνες δε θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα σε σχέση με τη δουλειά μας, ειδικά τον πρώτο καιρό. Το πλαφόν του 50% στις συναυλίες καθιστά σχεδόν απαγορευτική για πάρα πολλούς από εμάς την επάνοδο στις ζωντανές εμφανίσεις και την τόσο απαραίτητη επαφή. Έρχεται όμως ένα υπέροχο καλοκαίρι και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε θετικοί πως το αύριο αποκλείεται να είναι χειρότερο. Δε θα είναι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η νέα έδρα του Onassis AiR εγκαινιάζεται με το 1ο Open Day του

Το διεθνές πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, αγκαλιάζοντας πλέον όλους τους δημιουργούς που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό οικοσύστημα του Ιδρύματος Ωνάση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/09/2022

Μια βόλτα στην Υπαίθρια Γλυπτοθήκη Ψυχικού

Το πολιτιστικό πάρκο είναι η μοναδική δημοτική γλυπτοθήκη στην Ελλάδα αφιερωμένη σε έναν καλλιτέχνη.

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.