Γιώργος Καραδήμος – Τραγουδιστής

Γιώργος Καραδήμος – Τραγουδιστής

Αν και ιδιαίτερα εσωστρεφής και κλειστός άνθρωπος, σε σημείο αντικοινωνικότητας, νομίζω πως για ένα διάστημα θα απολαύσω την πολυκοσμία! Η «επιστροφή στην κανονικότητα» φαντάζει σαν ένα μεγάλο δώρο και οι «υποχρεώσεις» που για έναν ολόκληρο χρόνο μας καταπίεζαν φτάνουν λογικά στο τέλος. Δεν θα είμαστε πια ρομποτάκια υποχρεωμένα να στέλνουμε μήνυμα και να δίνουμε λογαριασμό που θα πάμε και τι ώρα, ούτε να μένουμε έγκλειστοι στα σπίτια μας για μήνες!

Ως δημιουργός ανυπομονώ να ανακαλύψω τη λεπτομέρεια στην καθημερινότητα και τις όμορφες γωνίες στην πόλη που λησμόνησα όλον αυτό τον καιρό, παίρνοντας έμπνευση και δύναμη για νέες περιπέτειες! Ο μαζικός εμβολιασμός έχω την ελπίδα πως σταδιακά θα μας επιτρέψει να ζούμε εντελώς φυσιολογικά όπως και πριν, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ιδιαίτερα εμείς οι καλλιτέχνες δε θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα σε σχέση με τη δουλειά μας, ειδικά τον πρώτο καιρό. Το πλαφόν του 50% στις συναυλίες καθιστά σχεδόν απαγορευτική για πάρα πολλούς από εμάς την επάνοδο στις ζωντανές εμφανίσεις και την τόσο απαραίτητη επαφή. Έρχεται όμως ένα υπέροχο καλοκαίρι και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε θετικοί πως το αύριο αποκλείεται να είναι χειρότερο. Δε θα είναι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Πασχαλινό book bazaar από τις εκδόσεις Καπόν

Στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ μάς περιμένουν πασχαλινές προσφορές για τις μέρες που έρχονται.

Ανακαλύπτοντας το "Αποτύπωμα" που σχηματίζεται στη μνήμη και τη συνείδηση του Άκη Δέτση

Ο καλλιτέχνης εξερευνά τη διάσταση της φωτογραφίας ως σημαίνουσας επιφάνειας μέσα από την απεικόνιση του τοπίου.

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του "Βrown Acropol" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.