Lia Hide – Μουσικός

Lia Hide – Μουσικός

Η ζωή μέσα στην καραντίνα μας κόστισε πολλά – φίλοι έφυγαν, η ζωή μας όπως την ξέραμε απλά σταμάτησε, και κλείστηκε σ'ενα σπίτι. Καταφέραμε όμως να ετοιμάσουμε έναν καινούριο δίσκο, τον τέταρτο μας, παρ’ όλες τις δυσκολίες του εγκλεισμού. Για πρώτη φορά συνεργαστήκαμε με έναν σπουδαίο παραγωγό απο το εξωτερικό και είμαστε πλέον στο τελικό του στάδιο, οπότε και ανυπομονούμε να τον παρουσιάσουμε, να τον παίξουμε ζωντανά σε κόσμο, να φύγουμε για περιοδεία, να κάνουμε πάλι τον δρόμο και την κάθε πόλη εκεί έξω, σπίτι μας.

Να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους, να γίνουμε πάλι πολίτες του κόσμου. Εγώ ανυπομονώ να δω τους φίλους μου που τους στερήθηκα τόσο πολύ, να σφίξω αγκαλιά τους γονείς μου χωρίς να φοβάμαι, και να βρεθώ πάλι σε ενα μεγάλο φεστιβάλ, με κόσμο, ένταση, χαμόγελα, φωνές και δυνατή μουσική!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Το FokiaNou Art Space αναζητά όλα όσα "μας καθορίζουν"

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης και η Mary Cox μας καλούν να βιώσουμε την ενδοσκοπική ομαδική έκθεση "What Defines Us".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/09/2022

Με την εντυπωσιακή φετινή Art Athina, τα πιο ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων κι ένα μεγάλο art πάρτι ξεκίνησε το Bombay Art Month

Το Art Month του premium gin φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics.

Χρυσάνθη Κουμιανάκη: "Η πόλη είναι ένα υπάρχον έργο πάνω στο οποίο γράφουν άλλοι"

Μιλήσαμε με την καλλιτέχνιδα για το περιεχόμενο και τις προσεγγίσεις του νέου της πρότζεκτ "RSVP", που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 5ης διοργάνωσης του προγράμματος THF Raw.

"Σήμερα όμως είναι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπαζήση δημιουργεί "τοπία σάρκας"

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Χριστόφορος Μαρίνος, ιστορικός τέχνης, επιμελητής εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ.

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.