Ανδριάνα Μπάμπαλη – Τραγουδίστρια

Ανδριάνα Μπάμπαλη – Τραγουδίστρια

Μετά από 14 μήνες περιορισμών αυτό που μου έχει λείψει είναι να ανοίξω την πόρτα και να βγω έξω χωρίς να πρέπει να θυμηθώ τίποτα εκτός απ’ τα κλειδιά μου. Το επόμενο είναι να βρεθώ με μια παρέα να περάσουμε ωραία χωρίς το άγχος της ώρας, και του πιθανού ελέγχου στην επιστροφή. Με λίγα λόγια ελευθερία! Οι περιορισμοί στις συναυλίες προσωπικά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα, ποτέ δεν άντεχα την πολυκοσμία και καθόλου το να στριμωχτώ μέσα σε πλήθος – μου προκαλεί πανικό!

Το καλοκαίρι ετοιμάζουμε διάφορα με την ελπίδα να γίνουν. Ένα μουσικό θεατρικό έργο για την ιστορία της μετανάστευσης στην Ελλάδα από την αρχαιότητα ως τώρα, είναι αυτό που ετοιμάζουμε αυτή την περίοδο, με τους Χ. Θηβαίο, Β. Ίκαρη, Κ.Τριανταφιλλίδη και αφηγητή τον εξαιρετικό Κ. Καζάκο. Την παράσταση «Ενα ντουέτο θα φέρει την άνοιξη» με το Γιώργη Χριστοδούλου και παράλληλα, το δίσκο με τα ντουέτα. Παραστάσεις με τον σταθερό αγαπημένο φίλο μου Κώστα Λειβαδά, για το τραγούδι που ηχογραφήσαμε στην καραντίνα, «Αν εμείς χωρίσουμε». Και άλλα – αν μας αφήσει ο mr Covid!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι κοινωνικές και καλλιτεχνικές διαστάσεις της γλώσσας στο καταληκτικό επεισόδιο του "Waste/d Pavilion"

Μια ομάδα καλλιτεχνών κλείνει το τρίτο μέρος του πρότζεκτ από το State of Concept Athens, εξερευνώντας ζητήματα σχετικά με τη γλώσσα και το σώμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2022

"Στης Κλωθώς τα χνάρια", στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών, θα δεις την υφαντική με άλλη ματιά

Έργα όπου το νήμα, το ύφασμα και οι τεχνικές ύφανσης αποτελούν το κύριο μέσο της καλλιτεχνικής παραγωγής και τον πυρήνα της εικαστικής έκφρασης αποκαλύπτουν τη βαθιά βιωματική σχέση της εικαστικού Πόλλυς Κολλιαλή με τη πολιτισμική ιστορία της περιοχής της Αράχωβας.

"braille": Πώς βιώνουν την τέχνη τα άτομα με οπτική αναπηρία;

Ο Δημήτρης Καπετάνος δημιουργεί μια εικαστική εγκατάσταση στο Κέντρο Τεχνών που κάνει αναφορά στο πώς άτομα με οπτική αναπηρία βλέπουν, θυμούνται ή φαντάζονται τα χρώματα.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (3-9/10)

Ταξίδι στις αναμνήσεις μας, έφηβοι που αφηγούνται τα όνειρά τους, ένα φανταστικό μουσείο με διάσημους δημιουργούς, η δύναμη των social media και όλα όσα θα δούμε στις γκαλερί και τα μουσεία της Αθήνας αυτή την εβδομάδα.

Μια "Τριλογία του Πάθους" φέρνει η Collect Society στην Αθήνα

Τρεις καλλιτέχνες διερευνούν τις διάφορες αναγνώσεις του πάθους μέσα από την τέχνη.

Μια γοητευτική "Σονάτα για Γάτες" στον πολυχώρο Αmalias 36

Μια νέα σειρά έργων αφιερωμένη στις γάτες παρουσιάζει η Σοφία Λαμνάτου στη νέα της έκθεση.

Η νέα έδρα του Onassis AiR εγκαινιάζεται με το 1ο Open Day του

Το διεθνές πρόγραμμα καλλιτεχνικής φιλοξενίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, αγκαλιάζοντας πλέον όλους τους δημιουργούς που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό οικοσύστημα του Ιδρύματος Ωνάση.