Ο Δήμος Αθηναίων σε προσκαλεί να στείλεις την ευχή σου για το 2021

Ας υποδεχτούμε τον νέο χρόνο όλοι μαζί, σε ένα πολύχρωμο τηλεοπτικό μωσαϊκό.

Ο Δήμος Αθηναίων σε προσκαλεί να στείλεις την ευχή σου για το 2021

Μπορεί η νέα χρονιά να μη μας βρει όλους μαζί, σε μια μεγάλη γιορτή στο κέντρο, σε μπαρ ή σε πολυάριθμες παρέες όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά η τεχνολογία θα γίνει άλλα μια φορά ο αρωγός για να έρθουμε λίγο πιο κοντά, έστω και νοερά, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο Δήμος Αθηναίων θα γιορτάσει την έλευση του 2021 με πλούσιο πρόγραμμα-έκπληξη, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ στις 31 του μήνα. Στο πλαίσιο των τηλεοπτικών εορταστικών εκδηλώσεων, θα προβληθεί και ένα βίντεο, στο οποίο ο κάθε ένας από μας μπορεί να συμμετέχει, για να αποχαιρετίσει την πιο παράξενη χρονιά που έχουμε ζήσει και να υποδεχτεί ένα πολύ πιο υποσχόμενο έτος.

Για να γίνεις μέρος το πολύχρωμου μωσαϊκού, γύρισε το δικό σου βίντεο, όπου θα μετράς αντίστροφα από το 10 έως το 1 και θα στέλνεις τις ευχές σου για την επόμενη χρονιά. Το βίντεο, πρέπει να έχει διάρκεια έως 30΄΄ και μπορείς να το στείλεις μέσω wetransfer ή e-mail στο athens2021countdown@gmail.com με προθεσμία την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 5μ.μ.

Όλες οι ευχές θα συγκεντρωθούν σε ένα κολλάζ ελπίδας, αισιοδοξίας και ζεστασιάς, που θα θυμίσει την ενότητα των γιορτών, ακόμα και σε μία εποχή που η απόσταση είναι το ζητούμενο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.