Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες με άρωμα Χριστουγέννων από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Σαράντα θέσεις για τα δύο δωρεάν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στις 7 και 14 Δεκέμβρη.

Διαδικτυακά εργαστήρια για ενήλικες με άρωμα Χριστουγέννων από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Είναι γεγονός πως τα Χριστούγεννα είναι κατ’ εξοχήν η γιορτή των παιδιών. Ποιος είπε όμως ότι κι οι μεγάλοι δεν μπορούν να ανυπομονούν όσο και οι μικροί μας φίλοι και να θέλουν να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων; Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Δήμος Καλλιθέας φέτος σκέφτηκαν και όσους κρύβουμε ένα μικρό παιδί στην καρδιά μας και διοργάνωσαν δωρεάν, διαδικτυακά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για ενήλικες.

Πρόκειται για δύο αυτόνομα εργαστήρια όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με διάφορα απλά υλικά και να δημιουργήσουν εντυπωσιακά στολίδια και διακοσμητικά αλλά και πρωτότυπα γούρια για τη νέα χρονιά, υπό την καθοδήγηση της εικαστικού Δέσποινας Ανδρέου. Την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (ώρες 10π.μ.-12μ.μ.) το θέμα είναι «Ξύλινα γούρια και στολίδια με ντεκουπάζ» και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, με θέμα «Διακοσμητικά φαναράκια».

Τα εργαστήρια είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις είναι συγκεκριμένες γι’ αυτό προλάβετε να δηλώσετε συμμετοχή στο e-mail tirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το εργαστήρι που θέλετε να παρακολουθήσετε. Οι σαράντα πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Σήμερα όμως είναι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπαζήση δημιουργεί "τοπία σάρκας"

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει ο Χριστόφορος Μαρίνος, ιστορικός τέχνης, επιμελητής εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/09/2022

Μια έκθεση στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει έναν διάλογο μεταξύ τέχνης και περιβαλλοντικής ηθικής

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη της περιφερειακής παράταξης "Οικολογική Συμμαχία".

Αποστολή: Η επαναστατική παράδοση της καλλιτεχνικής σκηνής της Βαλτικής ξαναζεί στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

Με αφορμή το φεστιβάλ "Survival Kit 13" βρεθήκαμε στη Ρίγα αλλά και στο Ταλίν και μεταφέρουμε όσα μπορέσαμε να καταλάβουμε για την τοπική εικαστική σκηνή σε 3 μέρες.

Ένα ταξίδι στη βυζαντινή παράδοση μέσα από τη ματιά του Τάσου Μαντζαβίνου

Στην περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μέρος των σχεδίων και έργων του καλλιτέχνη παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Η εκδίκηση της ποίησης

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις των ημερών έφεραν στο προσκήνιο τον υπαινικτικό αλλά διαπεραστικό τρόπο της ποίησης.

"Ο Champollion και το μυστήριο των ιερογλυφικών" στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μια ενδιαφέρουσα δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου για τα 200 χρόνια από την αποκρυπτογράφηση της ιερής γραφής των αρχαίων Αιγυπτίων.

O William Barnhart μας ταξιδεύει στην ποικιλόμορφη αθηναϊκή κουλτούρα

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Villa Exarchia Residency.