Η πόλη ανοίγει, και το περιοδικό της επιστρέφει!

Από την Πέμπτη 4 Ιουνίου το αθηνόραμα είναι #backintown.

Η πόλη ανοίγει, και το περιοδικό της επιστρέφει!

Το πρωτόγνωρο lockdown που γνώρισε ολόκληρος ο πλανήτης εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 απέδειξε την αναγκαιότητα της εξόδου για τη ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Σε ποιον δεν έλειψε η ιεροτελεστία της κινηματογραφικής προβολής, ο καφές με έναν φίλο, η ανανεωτική εμπειρία μιας θεατρικής παράστασης, η διαπεραστική ενέργεια ενός live ή ένα χαλαρωτικό ποτό με την παρέα;

Τώρα έφτασε η ώρα να δώσουμε ραντεβού εκεί έξω, στα αγαπημένα μας στέκια που τόσο καιρό στερηθήκαμε, παίρνοντας φυσικά τα κατάλληλα μέτρα και προφυλάξεις. Το αθηνόραμα, μετά από δυο μήνες που υποχρεωτικά «έμεινε σπίτι» επιστρέφει την Πέμπτη 4 Ιουνίου στην πόλη, για να προτείνει στους Αθηναίους τις κορυφαίες επιλογές εξόδου.

Στο τεύχος της μεγάλης επιστροφής του μοναδικού αθηναϊκού οδηγού πόλης θα βρείτε εκτενές ρεπορτάζ από την επανεκκίνηση των σινεμά, εστιατορίων και μπαρ, αλλά και των πρώτων εντυπώσεων από τη νέα πραγματικότητα εξόδου. Θα διαβάσετε όλες τις ταινίες που θα προβληθούν στους θερινούς, αλλά και όσες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες θα δούμε και θα ακούσουμε το φετινό καλοκαίρι. Τέλος, μάθετε τι ισχύει στις οργανωμένες παραλίες της πόλης και πώς αυτές έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου ραντεβού στα περίπτερα. Το αθηνόραμα είναι #backintown!

Η πόλη ανοίγει, και το περιοδικό της επιστρέφει! - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τι θα δούμε τον Μάρτιο στην Εθνική Πινακοθήκη

Μουσικές εκδηλώσεις και ακόμα περισσότερες ξεναγήσεις στα παραρτήματα της ΕΠΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/02/2024

"Vulnera": Ο Δημήτρης Πρωτοπαπάς δημιουργεί γκροτέσκες, ετερόδοξες εικόνες στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα"

Η δεύτερη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη περιλαμβάνει έργα της τελευταίας δεκαετίας που προσεγγίζουν έννοιες όπως το τραύµα, το ανοίκειο, η φθαρτότητα, το αποτρόπαιο.

Λίγες ακόμα δωρεάν ξεναγήσεις σε ιστορικά σημεία της Αθήνας

Ο ΟΠΑΝΔΑ διοργανώνει μία νέα σειρά ξεναγήσεων με ελεύθερη είσοδο για τον Μάρτιο.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου μας "βάζει" στην ατομική του έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης του Σάλτσμπουργκ που συνδέει Βορρά και Νότο μέσα από το πρίσμα του (υπερ)τουρισμού

Κλιματική κρίση, ελληνικός αιγιαλός, προσωπικό και πλανητικό burn out, ήχοι της Μεσογείου και της Κεντρικής Ευρώπης. Ο καλλιτέχνης μας μιλά με αφορμή την ατομική του έκθεση στην Salzburger Kunstverein 'με τίτλο 'Sunseekers or Dimming the Sun or'' που εγκαινιάζεται την 1η Μαρτίου.

Η Αλεξάνδρα Ισακίδη δημιουργεί τη δική της μοναδική "Neverland"

Πρόκειται για μια έκθεση στην οποία η καλλιτέχνης δημιουργεί έργα τα οποία θα χαρακτήριζε κανείς ως αλληγορικά με συμβολισμούς που μας ταξιδεύουν στην παιδική μας ηλικία.

Η γυναικεία μορφή στη συλλογή του Ιδρύματος Γουλανδρή

Δυο θεματικές ξεναγήσεις διοργανώνει το ίδρυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ένα παλιό εργοστάσιο αυτοκινήτων αναβιώνει μέσω μιας πολυμεσικής έκθεσης στον "Ελληνικό Κόσμο"

Η εικαστικός Ντένη Θεοχαράκη ξαναγυρνά στο εγκαταλελειμένο εργοστάσιο της οικογένειάς της και δημιουργεί ένα πολυμορφικό πρότζεκτ με τίτλο "assembling memories".