Exploring Athens with BMW: Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η νέα BMW Σειρά 1 ανακαλύπτουν τη χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»

Το BMW Group Hellas και το Αθηνόραμα προσκαλούν τους Influencers που αγαπούν όσο τίποτε τις εξερευνήσεις να γνωρίσουν ακόμη περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερα spots στην Αθήνα απολαμβάνοντας την άνεση και τη δυναμική υπεροχή της BMW.

Exploring Athens with BMW: Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η νέα BMW Σειρά 1 ανακαλύπτουν τη χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens»

Εξορμήσεις εντός και εκτός Αθηνών με μία μοναδική οδική απόλαυση που μόνο η BMW μπορεί να προσφέρει! Το BMW Group Hellas και το Αθηνόραμα προσκαλούν τους influencers που αγαπούν όσο τίποτε τις εξερευνήσεις να γνωρίσουν ακόμη περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα αλλά και ιδιαίτερα spots στην Αθήνα απολαμβάνοντας την άνεση και την δυναμική υπεροχή της BMW. Η νέα BMW Σειρά 1 φιλοξενεί στο «σαλόνι» της μερικούς από τους πιο επιδραστικούς Αθηναίους και ο καθένας τους αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στα πιο συναρπαστικά μέρη της Ελλάδας.

Με μια festive διαδρομή στο άκρως εορταστικό «Four Seasons Astir Palace Hotel» ξεκινάει αυτό το ταξίδι με την BMW Σειρά 1 και συνοδηγό μας την δραστήρια fashion blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου. Χάρη στον εξαιρετικά άνετο χώρο αποσκευών που διαθέτει η νέα Σειρά 1, μπορούν να χωρέσουν όλες οι αποσκευές με τα πολλά outfits που θα αλλάξει μια voguette σαν την Χρυσιάννα. Εξάλλου μια έμπειρη fashion blogger πρέπει να είναι πάντα έτοιμη για μια φωτογράφιση σε ένα υπέροχο location όπως αυτό του «Four Seasons Astir Palace Hotel»!

Exploring Athens with BMW: Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η νέα BMW Σειρά 1 ανακαλύπτουν τη χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» - εικόνα 1

Στη συνέχεια, μέσω του προσωπικού βοηθού BMW Intelligent Personal Assistant δηλώνει τον προορισμό της και προσαρμόζει τη θερμοκρασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου, μόνο με μια φωνητική εντολή. Σε αυτό το ιδιαίτερα cozy περιβάλλον φτάνει στην στολισμένη Αθηναϊκή Ριβιέρα απολαμβάνοντας μια ξεκούραστη, αθόρυβη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία όπου μόνο η νέα BMW Σειρά 1 μπορεί να προσφέρει.

Αφού πραγματοποιήσει το check in στο «Four Seasons Astir Palace Hotel», το οποίο έχει βάλει τα γιορτινά του, αποφασίζει να επισκεφτεί πρώτα την ονειρική χριστουγεννιάτικη αγορά που προσφέρεται για βόλτες με ζεστό κρασί ή ζεστή σοκολάτα στο χέρι αλλά και για μια σύντομη φωτογράφιση στο «παριζιάνικο» καρουζέλ. Φυσικά, δεν γίνεται να μην κάνει μια θεραπεία στο υπερσύγχρονο spa και κέντρο υδροθεραπείας εμπνευσμένο από τις παραδόσεις της Αρχαίας Ελλάδας. Την εντυπωσιάζει ιδιαίτερα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας BMW, το οποίο περιλαμβάνει την Προειδοποίηση Εγκατάλειψης Λωρίδας, που ανιχνεύει πότε το όχημα παρεκκλίνει από τη λωρίδα του. Έτσι η οδήγηση γίνεται ακόμη πιο ξέγνοιαστη για τη Χρυσιάννα.

Η Χρυσιάννα απολαμβάνει μία ξεχωριστή περιποίηση αλλά και ένα αρωματικό steam grotto και χαμάμ στο Fountain House και επιστρέφει ανανεωμένη για μία ακόμη βόλτα στο τιμόνι της νέας BMW Σειράς 1. Στο πρόγραμμά της έχει μια επαγγελματική συνάντηση και ο ψηφιακός βοηθός BMW Intelligent Personal Assistant αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμος και σε αυτή την αποστολή. Έχοντας πρόσβαση στο ημερολόγιο των ραντεβού και στις επαφές της, ο ψηφιακός βοηθός προσφέρει πληροφορίες της κυκλοφορίας κατά μήκος της διαδρομής.

Exploring Athens with BMW: Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και η νέα BMW Σειρά 1 ανακαλύπτουν τη χριστουγεννιάτικη πολυτέλεια του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» - εικόνα 2

Αυτή η τόσο γεμάτη ημέρα ολοκληρώνεται ιδανικά με μια μοναδική γιορτινή εμπειρία πάνω στη θάλασσα. Η Χρυσιάννα επιλέγει το υπέρκομψο εστιατόριο «Mercato» για το βραδινό της γεύμα. Μέσα σε μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ξεχωριστές γεύσεις με festive πινελιές ενώ την ενημερώνουν για το menu degustation 7 πιάτων της Πρωτοχρονιάς με μοντέρνο ιταλικό χρώμα. Στο δρόμο της επιστροφής, μέσα στο elegant σαλόνι της BMW η Χρυσιάννα αναπολεί όλη αυτή την υπέροχη εμπειρία που έζησε οδηγώντας ξεκούραστα και με εξαιρετική απόδοση την πιο ελκυστική νέα Σειρά 1.

Δείτε όλα τα Exploring Greece with BMW εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Ανακαλύπτοντας το "Αποτύπωμα" που σχηματίζεται στη μνήμη και τη συνείδηση του Άκη Δέτση

Ο καλλιτέχνης εξερευνά τη διάσταση της φωτογραφίας ως σημαίνουσας επιφάνειας μέσα από την απεικόνιση του τοπίου.

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του "Βrown Acropol" από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην έκθεση "Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024"

Η Υπουργός Τουρισμού τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η επιρροή των Ολυμπιακών Αγώνων στη μόδα είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς δημιουργεί τάσεις, επηρεάζει και εμπνέει σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο.

Προκήρυξη διαγωνισμού για το Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη 2023 από τον Δήμο Αθηναίων

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε συγγραφείς ιστορικών, λαογραφικών, γλωσσολογικών και άλλων έργων που αναφέρονται στην ιστορία και τον πολιτισμό των Δωδεκανήσων.

"Travelogue": Η ελληνική κουλτούρα του DIY

Μια νέα έκδοση από τις papairlines παρουσιάζει το βιβλιοπωλείο Hyper Hypo.