Let’s be late!: Η πιο horror νύχτα έρχεται στο Μουσείο Φωταερίου

Κλαμπίστικοι ρυθμοί, make-up βαψίματα που ταράζουν και παιχνίδια ρόλων ειδικά για τη βραδιά ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Let’s be late!: Η πιο horror νύχτα έρχεται στο Μουσείο Φωταερίου

Τα μουσεία και οι χώροι πολιτισμού, όσο κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, δεν περιορίζονται στο πρωινό ωράριο. Κάθε φορά που αποφασίζουν να βγουν από την πεπατημένη παρουσιάζοντας δράσεις μετά τη δύση του ηλίου αποδεικνύουν τη δυναμική τους με μεγάλα ποσοστά προσέλευσης κόσμου. Κλασικό πλέον παράδειγμα αποτελεί η σειρά «Let’s be late!» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου με μουσικές, δρώμενα και παιχνίδια, η οποία επιστρέφει τον Νοέμβριο με άκρως spooky διάθεση.

Την Παρασκευή 1 η Νοεμβρίου, μια ημέρα ύστερα από τον εορτασμό του Halloween, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ανοίγει τις πόρτες της από τις 9 το βράδυ: η δημοφιλής Βρετανίδα Jamz Supernova αναλαμβάνει τη μουσική με κλαμπίστικο σετ στο ένα stage (θα παίξει ήχους του ανανεωμένου Selector, τη διεθνή ραδιοφωνική εκπομπή του British Council), ενώ το ζέσταμα έχει αναλάβει ο Στέφανος Τσιτσόπουλος.

Την ίδια στιγμή, νέοι make-up artists από το ΙΕΚ Δέλτα αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν τους παρευρισκόμενους σε διάσημους χαρακτήρες τρόμου και η ομάδα LARP Project: Athens ετοιμάζει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ρόλων πάνω στη θεματική της βραδιάς. Ένα ταξίδια διαφυγής από τον Κόσμο των Νεκρών σε περιμένει. Για να αποδράσεις χρειάζεται να οπλιστείς με θάρρος, να επικοινωνήσεις και να ανακαλύψεις τη λύση. Παράλληλα, προβολές horror ταινιών εποχής μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις βάζουν τις έξτρα νότες. Μην τρομάζεις, απλά ζήστο! i

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Παλαιοί Φούρνοι, Κεντρική αυλή ) | 1/11 (9 μ.μ.) | Γενική είσοδος: € 5.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ιστορίες του νερού και της πέτρας" από το Νίκο Καλαφάτη

Η γκαλερί Αργώ φιλοξενεί τη 18η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

"Τα παιδιά της Ριτσώνας": Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη γεμίζουν χρώμα το Ίδρυμα Κακογιάννη

Tα έργα της έκθεσης θα πωληθούν σε συμβολική τιμή και τα έσοδα θα πάνε στα παιδιά της Ριτσώνας.

Το Sozopolis υποδέχεται το ανανεωμένο "Μουσείο Νεοελληνικής Αυτοχειρίας"

Το εγχείρημα ανήκει στον κύκλο εργασιών του "Ρομαντικού Πανεπιστημίου Αθήνας".

"Βαρυτικά πεδία": Οι γλυπτικές συνθέσεις του Νίκου Ζήβα

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αντικείμενα προβιομηχανικής τεχνολογίας και αρχιτεκτονικά σπαράγματα για τη δημιουργία της νέας σειράς έργων του.

"Coyote": Ο Alex Ayed εντάσσει στα γλυπτά του την ιδέα της μετατόπισης

Έμπνευση για τον τίτλος της έκθεσης, η οποία παρουσιάζεται στη γκαλερί The Intermission, υπήρξε η ζωή και το έργο του ιστιοπλόου Mike Plant.

Athens Art Book Fair 2022: Γιατί είναι αναγκαίο να έρθουν στο προσκήνιο τα ανεξάρτητα zines;

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη φετινή αθηναϊκή έκθεση καλλιτεχνικού βιβλίου, το Mochi Γεωργίου και το Brooke Palmieri μας μιλούν για τα εκδοτικά τους εγχειρήματα και την αντιπροσώπευση ΛΟΑΤΚΙΑ+ ατόμων στη διεθνή και εγχώρια εικαστική σκηνή, ενώ οι Μαργαρίτα Αθανασίου και Κατερίνα Στάμου, μέλη της οργανωτικής ομάδας του fair, εξηγούν πώς προσπαθούν να καλύψουν το συνολικό φάσμα των καλλιτεχνικών εκδόσεων.

Ο "Αύγουστος" του Αλέξανδρου Σιμόπουλου

Η έκθεση στην Iris πρόκειται για ένα νέο σώμα ζωγραφικών έργων σε λινό και σε χαρτί.