Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8)

Το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» υποδέχεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με αθλητικές δραστηριότητες, Καραγκιόζη και πολύ σινεμά.

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8)

Το Κέντρο Πολιτισμού- Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» υποδέχεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου με αθλητικές δραστηριότητες, Καραγκιόζη και πολύ σινεμά.

#1 Ξεκίνα τη μέρα σου με πιλάτες στο πάρκο

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8) - εικόνα 1

Βάλε άνετα ρούχα και έλα με το στρώμα σου στο Ξέφωτο του πάρκου για πρωινές ασκήσεις πιλάτες. Ξεκίνα τη μέρα με ευεξία και ανανεωμένη διάθεση αποβάλλοντας το άγχος και το στρες. Πέρα από την καλύτερη ψυχολογία το πιλάτες βοηθάει στην ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος, για τη βελτίωση της ευλυγισίας και της ισορροπίας.

iΞέφωτο| 26/8 | 07:45 π.μ

#2 Η Θέλμα και η Λουίζ κάνουν road trip στο «Νιάρχο»

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8) - εικόνα 2

Οι προβολές του «Park Your Cinema» με δυναμικές γυναίκες πρωταγωνίστριες συνεχίζονται, με μια ταινία-σταθμός. Το «Θέλμα και Λουίζ» του Ridley Scott, αφηγείται την ιστορία δύο κολλητών που επαναστατούν, αφήνοντας πίσω τις ζωές τους και πατώντας το γκάζι σε ένα Thunderbird του ’66. Μία ανθρωποκτονία τις μετατρέπει σε φυγάδες του νόμου. Από τις πλέον αξιόλογες φεμινιστικές ταινίες- ένας ύμνος στη γυναικεία αξιοπρέπεια και τα ίσα δικαιώματα στη ζωή. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

iΞέφωτο | 24/8 | 9 μ.μ | κατάλληλο για ηλικίες 17+

#3 Κυριακάτικο βράδυ με τη « Πεντάμορφη και το Τέρας»

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8) - εικόνα 3

Το « Park Your Cinema Kids» φέρνει στην οθόνη του μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος. Η γαλλίδα βιβλιοφάγος Μπελ ζει σε ένα μικρό χωριό με τον εφευρέτη πατέρα της. Η ζωή της παίρνει μια απρόσμενη τροπή και καταλήγει αιχμάλωτη στο κάστρο ενός καταραμένου τερατόμορφου πρίγκιπα. Το πανέμορφο παραμύθι υπήρξε σταθμός στην ιστορία του animation και της Disney, καθώς ήταν η πρώτη ταινία του είδους που προτάθηκε για όσκαρ. Παρουσιάζει την απροσδόκητη σχέση που αναπτύσει με τον πρίγκιπα υπό την μελωδία των τραγουδιών του Άλαν Μένκεν.

iΞέφωτο | 25/8 | 9 μ.μ | Μεταγλωτισμένο

#4 Ο Καραγκιόζης σκορπάει γέλιο στο Νιάρχο

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8) - εικόνα 4

Ο Καραγκιόζης προσπαθώντας να βοηθήσει τον νεαρό φίλο του, Δημοσθένη και να οικονομήσει λίγα χρήματα, βρίσκει για ακόμα μια φορά τον μπελά του (Δευτέρα 26/8). Ο Άθως Δανέλλης και ο Αθηναϊκός Θίασος Σκιών στήνουν το μπερντέ τους στα Πανοραμικά Σκαλιά και ζωντανεύουν κλασικά έργα του Ελληνικού Θεάτρου σκιών που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

iΠανοραμικά σκαλιά | 26/8 | 9 μ.μ

#5 Πάμε για γιόγκα;

Νιάρχος Update | 5 δωρεάν δραστηριότητες που ξεχωρίζουμε (23-29/8) - εικόνα 5

Μια ακόμα πρόταση του ΚΠΙΣΝ για πρωινή γυμναστική είναι η γιόγκα. Φέρε το στρώμα σου στο πάρκο και ξεκίνα τη μέρα σου με την πρακτική της γιόγκα . Μάθε να αναπνέει σωστά με τις αναπνοές asanas ώστε να ελέγχεις το σώμα και το άγχος σου και να έχεις περισσότερη θετική ενέργεια.

iΞέφωτα | 29/8 | 8 π.μ

Περισσότερες πληροφορίες για τα δωρεάν εργαστήρια θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του www.snfcc.org. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.

"Τζάμια Κρύσταλλα": Ένας χώρος αφιερωμένος στην περφόρμανς ανοίγει στο Μεταξουργείο

Η ανερχόμενη χορογράφος Αντωνία Οικονόμου μιλάει για το νέο πρότζεκτ με το οποίο δίνει στους καλλιτέχνες περισσότερο χώρο για αυθορμητισμό και δημιουργία, "αγκαλιάζοντας" τις παραστατικές τέχνες.

"Springtime Stories": Η Γεωργία Μπλιάτσου διηγείται ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τον αέναο κύκλο της ζωής

Η ζωγράφος παρουσιάζει τη δουλειά της σε πέντε εύγλωττες θεματικές ενότητες, στέλνοντας το μήνυμά της για την προστασία του πλανήτη, πιο επιτακτική από ποτέ.