Γιορτάστε την 25η Μαρτίου στην Ακρόπολη

Με αρχαιολόγους - φροντιστές αλλά και γευστικές προτάσεις, το Μουσείο της Ακρόπολης έχει ετοιμάσει ένα χορταστικό εορταστικό πρόγραμμα με δωρεάν είσοδο.

Γιορτάστε την 25η Μαρτίου στην Ακρόπολη

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την 25η Μαρτίου, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό. Η μέρα σας στο μουσείο μπορεί ξεκινήσει με την ξενάγηση που διοργανώνεται στους εκθεσιακούς χώρους στην ελληνική γλώσσα, από τις 12 π.μ έως τις 4 μ.μ. Οι βόλτες των επισκεπτών με τους απόλυτους γνώστες του ιστορικού χώρου θα γίνονται ανά μία ώρα για να παρέχεται στο κοινό μία ευχάριστη εμπειρία (διάρκεια μία ώρα ανά γκρουπ).

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να προμηθευτούν ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια για τους περιπάτους τους, έτσι ώστε να πάρουν επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για την περιπλάνησή τους, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα παιδιά τους. Σημειώστε, ότι το εστιατόριο του Μουσείου θα σερβίρει παραδοσιακά ελληνικά φαγητά στον δεύτερο όροφο, για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους με ένα γεύμα.

Όσοι θέλουν να… παρελάσουν την 25η Μαρτίου στο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης θα βρουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στο Γραφείο Πληροφοριών, κλείνοντας θέση στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων. Οι θέσεις θα δοθούν κατά προτεραιότητα και με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσείο Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ιστορίες του νερού και της πέτρας" από το Νίκο Καλαφάτη

Η γκαλερί Αργώ φιλοξενεί τη 18η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

"Τα παιδιά της Ριτσώνας": Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη γεμίζουν χρώμα το Ίδρυμα Κακογιάννη

Tα έργα της έκθεσης θα πωληθούν σε συμβολική τιμή και τα έσοδα θα πάνε στα παιδιά της Ριτσώνας.

Το Sozopolis υποδέχεται το ανανεωμένο "Μουσείο Νεοελληνικής Αυτοχειρίας"

Το εγχείρημα ανήκει στον κύκλο εργασιών του "Ρομαντικού Πανεπιστημίου Αθήνας".

"Βαρυτικά πεδία": Οι γλυπτικές συνθέσεις του Νίκου Ζήβα

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αντικείμενα προβιομηχανικής τεχνολογίας και αρχιτεκτονικά σπαράγματα για τη δημιουργία της νέας σειράς έργων του.

"Coyote": Ο Alex Ayed εντάσσει στα γλυπτά του την ιδέα της μετατόπισης

Έμπνευση για τον τίτλος της έκθεσης, η οποία παρουσιάζεται στη γκαλερί The Intermission, υπήρξε η ζωή και το έργο του ιστιοπλόου Mike Plant.

Athens Art Book Fair 2022: Γιατί είναι αναγκαίο να έρθουν στο προσκήνιο τα ανεξάρτητα zines;

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη φετινή αθηναϊκή έκθεση καλλιτεχνικού βιβλίου, το Mochi Γεωργίου και το Brooke Palmieri μας μιλούν για τα εκδοτικά τους εγχειρήματα και την αντιπροσώπευση ΛΟΑΤΚΙΑ+ ατόμων στη διεθνή και εγχώρια εικαστική σκηνή, ενώ οι Μαργαρίτα Αθανασίου και Κατερίνα Στάμου, μέλη της οργανωτικής ομάδας του fair, εξηγούν πώς προσπαθούν να καλύψουν το συνολικό φάσμα των καλλιτεχνικών εκδόσεων.

Ο "Αύγουστος" του Αλέξανδρου Σιμόπουλου

Η έκθεση στην Iris πρόκειται για ένα νέο σώμα ζωγραφικών έργων σε λινό και σε χαρτί.