Είσαι εσύ ο επόμενος;

H Absolut προσκαλεί την νέα γενιά καλλιτεχνών σε έναν παγκόσμιο artistic διαγωνισμό έκφρασης.

Είσαι εσύ ο επόμενος;

Το iconic spirit εδώ και τέσσερις δεκαετίες έχει ταυτιστεί με την τέχνη, τα εικαστικά, την μόδα και γενικά με όλες τις καλλιτεχνικές μορφές έκφρασης, συγκεντρώνοντας μερικά από τα πιο λαμπερά καλλιτεχνικά ονόματα, όπως είναι οι: Louise Bourgeois, Maurizio Cattelan, Jean Michel Basquiat και Romero Britto…Και η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Συγκεκριμένα αριθμεί εκατοντάδες τολμηρές και πρωτότυπες συνεργασίες, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 800 συναρπαστικών έργων, που έκαναν τον γύρο του κόσμου, δίνοντας το ερέθισμα για περισσότερη δημιουργία.

Για το 2019, χωρίς να στερεύει από έμπνευση, επενδύει ξανά στην δημιουργικότητα, με έναν διαφορετικό και αρκετά προχωρημένο τρόπο. Διοργανώνει το Absolut Creative Competition και στρέφει πάνω της όλους τους καλλιτεχνικούς προβολείς, προκαλώντας τους νέους καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο να συμμετέχουν και να εκφραστούν με τα έργα τους, εκτοξεύοντας την αναγνωρισιμότητα και την καριέρα τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι λεπτομέρειες του μεγάλου εγχειρήματος

Πώς μπορείς και εσύ να γίνεις ο επόμενος Haring, Britto ή Thomas και να συνδυάσεις το όνομα σου με ένα εμβληματικό ποτό;

Με καμβά το all time classic περίγραμμα του μπουκαλιού της Absolut και έμπνευση τις αξίες της, όπως η ισότητα των δυο φύλων, και την τελευταία καμπάνια «Create a better tomorrow, tonight», σχεδιάζεις το δικό σου σχέδιο Absolut και το ανεβάζεις στο www.absolut.com/gr/competition. Αν θέλεις μπορείς να στείλεις παραπάνω από μια προτάσεις αυξάνοντας τις πιθανότητες σου για την διάκριση. Μπορείς επίσης να ποστάρεις το έργο σου με #absolutcompetition, μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Προσοχή η υποβολή της συμμετοχής είναι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.

Είσαι εσύ ο επόμενος; - εικόνα 1

Το Absolut βραβείο

Στις 20 χώρες που συμμετέχουν έχει οριστεί πολύ δυνατή και καταξιωμένη επιτροπή. Στην Ελλάδα απαρτίζεται από τον Poka – Yio, ιδρυτικό διευθυντή της Athens Biennale και αναπληρωτή καθηγητή της ΑΣΚΤ, τον εικαστικό Γιώργο Καζάζη και την Mickalene Thomas, εικαστικό και συνεργάτη της Absolut με βάση την Νέα Υόρκη.

Ο Έλληνας νικητής, που θα ανακοινωθεί το Μάρτιο και θα λάβει εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό στην Στοκχόλμη τον Μάιο. Παράλληλα, η Absolut θα πραγματοποιήσει ενέργειες ψηφιακής προβολής για το έργο του αξίας € 3.000. Ο παγκόσμιος νικητής θα γίνει ο νέος σταρ καλλιτέχνης της Absolut, με προβολή στα social κανάλια του spirit, σε ένα κεντρικό σημείο του κόσμου που θα ανακοινωθεί και θα λάβει το χρηματικό ποσό των € 20,000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Welcome to the Uncanny": Το 19ο ADAF επιστρέφει την άνοιξη

Το φεστιβάλ προσκαλεί καλλιτέχνες, θεωρητικούς, δημιουργούς και επισκέπτες να εισέλθουν σε έναν ανοίκειο κόσμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/01/2023

Ξεναγηθείτε δωρεάν στο Μουσείο Φιλελληνισμού

Το Μουσείο Φιλελληνισμού ανοίγει τις πόρτες του για να γνωρίσετε τις συλλογές του δωρεάν.

Η επίδραση της τεχνολογίας στη σύγχρονη ζωή μέσα από τις νέες εκθέσεις του ΕΜΣΤ

Ο καινούργιος κύκλος των χειμερινών ατομικών εκθέσεων του μουσείου εγκαινιάζεται στα τέλη αυτής της εβδομάδας, με μια περφόρμανς από τη Hannah Toticki.

"Γνόφος αγνωσίας": Η γοητεία της μυστικιστικής ζωγραφικής παράδοσης

Ο τίτλος της έκθεσης του Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου αναφέρεται σε ένα μυστικιστικό κείμενο του 14ου αιώνα γραμμένο από έναν ανώνυμο Άγγλο μοναχό.

"Without Which, Not / Sine Qua Non": Μία καλλιτεχνική απόπειρα αυτοπροσδιορισμού

Ο κοινός εννοιολογικός άξονας που ενώνει το έργο των Μαρίας Σταμάτη και Κώστα Βίττη, είναι η επιθυμία τους να αναγνώ-σουν και να εν-νοηματώσουν τα όρια της έκφρασης.

Οι "από σκουριά και αλμύρα" πίνακες του Γιάννη Μίχα

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά.