Απογείωσε την επιχειρηματική σου ιδέα στο «Creative Industries Vol.3»

To Innovathens της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει νέο τρίμηνο πρόγραμμα συμβουλευτικής αρωγής.

Απογείωσε την επιχειρηματική σου ιδέα στο «Creative Industries Vol.3»

Μετά από δύο επιτυχημένους θεματικούς κύκλους, ο επιχειρηματικός κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Innovathens της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει το «Creative Industries Vol.3», ένα νέο τρίμηνο πρόγραμμα συμβουλευτικής αρωγής αφιερωμένο στις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες (Creative and Cultural Industries).

Εάν έχεις μία ιδέα –γύρω από βιβλία, μουσική, παραστατικές τέχνες, τηλεόραση, κινηματογράφος, ραδιόφωνο, e- games και ψηφιακές εφαρμογές, εικαστικές τέχνες, αρχιτεκτονική και διαφήμιση– και θες να την εξελίξεις επιχειρηματικά, έχεις την ευκαιρία. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, σεμινάρια ενίσχυσης των επιχειρηματικών λειτουργιών, σεμινάρια ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων, εξατομικευμένο mentoring και φιλικό co-working space μαζί με networking δίνουν νέα δυναμική σε ανερχόμενες startups και επιχειρήσεις ώστε να κερδίσουν μια θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, στην ελληνική και, κυρίως, στη διεθνή αγορά.

Οι θεματικές που θα καλυφθούν ενδεικτικά είναι: ψηφιακές εφαρμογές σε πολιτισμό, διαφορετικές εκδοχές του design, εκπαιδευτικές υπηρεσίες μέσω καλών τεχνών, οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάπτυξη e-games, film/video animation, φωτογραφία, αρχιτεκτονική στο δημόσιο χώρο και μορφές ελληνικής παραδοσιακής τέχνης.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μια εικαστική ματιά στο πλούσιο ιστορικό αρχείο του Ινστιτούτου Γκαίτε

Η εγκατάσταση της Ινώς Βαρβαρίτη και του Γιάννη Δελαγραμμάτικα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων του ινστιτούτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2022

Ένα παιχνίδι τέχνης, design και ιστορίας στην καρδιά της Αθήνας

Χιούμορ και ευρηματικότητα συμπορεύονται με σύμβολα της ιστορίας και της popular κουλτούρας στην καρδιά της Αθήνας.

"People on trees": Ο Φίλιππος Τσιτσόπουλος εμπλέκει το σαιξπηρικό δράμα με την οικολογική καταστροφή

Ένας διάλογος επί σκηνής, προβολές και περφόρμανς στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων.

Ο "Εγγύς χώρος" και η συσχέτισή του με το ανθρώπινο σώμα

Η Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου δημιουργεί μια νέα σειρά ζωγραφικών έργων, τα οποία θα παρουσιάσει στη γκαλερί Genesis.

Η διαχρονική μας σχέση με τη θάλασσα στην έκθεση "The Sea Around Us"

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο χώρος τέχνης Tavros παρουσιάζει ένα παράλληλο πρόγραμμα προβολών, εργαστηρίων και συζητήσεων.

10 χρόνια Platforms Project: Δείτε το παράλληλο πρόγραμμα

Ομιλίες, περφόρμανς, εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, ημερίδες και άλλα πολλά μας περιμένουν στη φετινή διεξαγωγή της αθηναϊκής φουάρ.

Φοιτητές του ΑΠΘ παρουσιάζουν μια σειρά video art στη ψηφιακή πλατφόρμα VisualcontainerTV

Η ενότητα αποτελείται από 11 έργα βίντεο που δημιουργήθηκαν από φοιτητές του εργαστηρίου με διάφορες τεχνικές, στο πλαίσιο μαθημάτων υπό την επίβλεψη της διδακτικής ομάδας του Εργαστηρίου Νέων Μέσων.