10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο

Επιστροφή στην Αθήνα, ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ζωγράφους και φωτογραφική αιχμηρότητα στις εκθέσεις του μήνα.

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο

#1 Back to Athens

Μετά από την τόσο κομβική συμμετοχή του Γιώργου Γεωργακόπουλου στο Athens Internship, το Back to Athens –το ετήσιο ραντεβού-διεθνές φεστιβάλ της Cheap Art που ανοίγει την εναλλακτική «γκαλερί» στην πόλη– έρχεται να αφήσει το εικαστικό στίγμα του cheapartιον ξανά στη σημαντικότερη γειτονιά των Αθηνών, στο Εμπορικό Τρίγωνο. Ιστορικά κτίρια (Χρυσοσπηλιωτίσσης 3, Βύσσης & Αγάθωνος καθώς και Αιόλου & Αθηναίδος, My Odyssey Βασιλικής 1, Πραξιτέλους 33, αλλά και το Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Βασιλικής & Αιόλου) και δρόμοι της περιοχής μπαίνουν για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου σε ρυθμούς σύγχρονης, βιωματικής και urban τέχνης με εβδομήντα πέντε καλλιτέχνες, εννιά κεντρικές εκθέσεις, αρκετές εκδηλώσεις, περφόρμανς, ομιλίες, προβολές και party. Σε συνδιοργάνωση με το Πρόγραμμα Αναβάθμισης Εμπορικού Τριγώνου του Δήμου Αθηναίων και το πολιτιστικό πρόγραμμα Athens Intersection, εικαστικοί από Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Αμερική, Βέλγιο, Κύπρο, Γεωργία και Ιρλανδία μιλούν για τον εγκαταλελειμμένο χώρο, την τυχαιότητα, τα ουτοπικά οράματα και πόσα ακόμα, με κάθε είδος μέσου και έκφρασης.

i Εμπορικό Τρίγωνο, 1-10/6, Είσοδος ελεύθερη, Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


#2 That's Mine Bitch! Do Not Touch. Back Off.

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 1

Η κα. Τεπενδρή, η εκκεντρική πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου Κακανιά, επιστρέφει και μάλιστα σε δύο σημεία ταυτόχρονα στην πόλη. Οι Kalfayan Galleries (updown) και η γκαλερί Ρεββέκα Καμχή (downtown) ενορχηστρώνονται σε μία εικαστική αφήγηση, σε ένα δριμύ κατηγορώ για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Με εγκαίνια την Πέμπτη, 7 Ιουνίου (7 μ.μ.), παρουσία του καλλιτέχνη, σχέδια σε χαρτί καθώς επίσης και έργα από τη νέα σειρά με κεραμικά πλακάκια, άλλοτε περισσότερο εννοιολογικά και άλλοτε πιο καυστικά, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο ένα διαχρονικό ζήτημα της εγχώρια πολιτιστικής κληρονομιάς. Έξαλλη και οργισμένη, η κα. Τεπενδρή στέλνει επιστολή στον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου και τον πρόεδρο του Getty Museum and Trust, προτάσσοντας ακτιβιστικά το συναίσθημα.

i Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή, Λεωνίδου 9, Μεταξουργείο, 5/6-15/9, Τρ.: 12 μ.-6 μ.μ., Τετ.-Παρ.: 12 μ.-8 μ.μ., Σάβ.: 12 μ.-6 μ.μ., Kalfayan Galleries, Χάρητος 11, Κολωνάκι. 7/6-15/9, Δευτ.: 11 π.μ.-3 μ.μ., Τρ.-Παρ.: 11 π.μ..-7 μ.μ., Σάβ.: 11 π.μ.-3 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη.


#3 George Condo at Cycladic

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 2

Έχει συνεργαστεί με τον Andy Warhol, έχει ταξιδέψει με τα έργα του στα σημαντικότερα μουσεία της Ευρώπης, έχει φιλοτεχνήσει ποιητικές συλλογές και πασίγνωστα album, ενώ ήδη από τη δεκαετία του ’80 είχε περάσει στην ιστορία ως ένας από τους δημιουργούς που επανέφεραν την παραστατική τέχνη στο προσκήνιο. Ο μεγάλος George Condo έρχεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για το πρώτο μεγάλο μουσειακό αφιέρωμα εν Ελλάδι στο όνομά του. Σε μία οπτική γκροτέσκο ρεαλισμού και «ψυχολογικού κυβισμού» –όπως έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος τη δουλειά του–, το «George Condo at Cycladic» εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 8 του μηνός με τριάντα έργα του από την τελευταία εικοσαετία. Εμβληματικά σχέδια, ζωγραφικοί πίνακες και γλυπτικές αναπαραστάσεις συμπυκνώνουν μπόλικη από την πρωτοπορία που προσέφερε στην παγκόσμια εικαστική σκηνή ο Condo.

i Βασ. Σοφίας & Ηροδότου 1, 2107228321, 8/6-14/10Δευτ., Τετ., Παρ., Σάβ.: 10 π.μ.-5 μ.μ., Πέμ.: 10 π.μ.-10 μ.μ., Κυρ.: 11 π.μ.- 5 μ.μ.,, Γενική είσοδος: € 7, μειωμένο εισιτ.: €5.


#4 Πέτρος Ευσταθιάδης: Gold Rush

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 3

Παράλληλα με το Athens Photo Festival - APhF:18, ο Πέτρος Ευσταθιάδης –νικητής του HSBC Award 2018– έρχεται γκαλερί CAN με σχεδόν ολόκληρη τη σειρά «Gold Rush». Πρόκειται για μεγάλα φωτογραφικά έργα που αποτυπώνουν ένα ιδιοσυγκρασιακό σύμπαν από εφήμερα γλυπτά και κατασκευές, τα οποία ο καλλιτέχνης συναρμολογεί και στήνει από το μηδέν. Όλα τους, φτιαγμένα με ευτελή αντικείμενα, δημιουργούν την αίσθηση μιας πόλης που αναπτύσσεται γύρω από την ιδέα του γρήγορου πλούτου, την ιδέα της αυταπάτης. Σημείο της καλλιτεχνικής του εκκίνησης υπήρξε ο νέος αγωγός φυσικού αερίου που έρχεται από το Αζερμπαϊτζάν περνώντας από την Ελλάδα, διέρχεται από το Λιπάρο, όπου οι ντόπιοι σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγουν από το οικονομικό αδιέξοδο βρέθηκαν να πουλάν τη γη τους υπογράφοντας συμβάσεις με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο του αγωγού για το φυσικό αέριο. Εγκαίνια την Παρασκευή, 8 Ιουνίου στις 8 μ.μ.

i Π. Αναγνωστοπούλου 42, Κολωνάκι, 2103390833, 8/6-31/7, Τρ.-Παρ.: 12μ. - 3μ.μ. & 5 - 8μ.μ., Σάβ.: 12 μ.-4 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη.


#5 Athens Twice Seen

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 4

Αν θέλαμε μία εννοιολογικά ακριβέστερη μετάφραση θα λέγαμε «Η Αθήνα του χθες και του σήμερα». Ο Richard W. Moore –μέλος της Εταιρείας Φωτογραφικών Καλλιτεχνών του New Hampshire και γνωστός φωτογράφος για τις «διπλές εικόνες» με vintage και σύγχρονες λήψεις– βάζει στο μικροσκόπιο την πόλη μας με μία έκθεση που έρχεται την Πέμπτη 14 Ιουνίου (8 μ.μ.), στην γκαλερί Χατζηκυριάκος-Γκίκας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Το ιστορικό αρχείο από μία τυχαία ανακάλυψη της Ελλάδας στην συλλογή των Éditions Kallimages στο Παρίσι, το ’16, και η αγάπη του Αμερικανού για την Ελλάδα έφεραν κάδρα που «συνταιριάζουν το παρελθόν και το παρόν στο ίδιο πλαίσιο, ακολουθώντας μια ροή ιδεών: παρατήρηση και συνάντηση, μνήμη και λήθη, συγχρονισμός», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

i Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, 2103680047, 14/6-7/7, Δευτ.-Παρ.: 10.30 π.μ.-9 μ.μ., Σάβ.: 10.30 π.μ.-2.30 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη.


#6 Cook 8 - Ο Νέος Τόπος Εστίασης

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 5

Η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής «Δομές» ανακοίνωσε πρόσφατα τους νικητές του διαγωνισμού «Cook 8 - Ο Νέος Τόπος Εστίασης» ανάμεσα σε 280 συμμετοχές από 24 διαφορετικές χώρες. Τώρα έφτασε η στιγμή να δούμε τρεις από αυτές να υλοποιούνται μπροστά στα μάτια μας: από τις 13 Ιουνίου και μέχρι το τέλος Ιουλίου, στο Μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς μπορείς να κλείσεις θέση σε ένα σκηνοθετημένο καλοκαιρινό αμμώδες τοπίο και να γευματίσεις όσο περαστικοί περνούν ένα βήμα μακριά. Ή να σερβιριστείς, μαζί με επτά ακόμα συνδαιτυμόνες, ακολουθώντας μια σκοτεινή μυσταγωγική πομπή με μοναδικές προσλαμβάνουσες την όσφρηση και την αφή. Ή ακόμα να βρεθείς μεταξύ φυσικής και εικονικής πραγματικότητας, δοκιμάζοντας γεύσεις πάνω σε ένα αιωρούμενο σύννεφο, περιτριγυρισμένος από εικοσιτέσσερις ανακλαστικούς καθρέφτες. Δώδεκα τυχεροί αναγνώστες του «α» θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν αλλά και να γευματίσουν σε ένα από τα πρωτοποριακά σενάρια εστίασης, μέσω ειδικού διαγωνισμού που θα ανακοινωθεί στο www.athinorama.gr τον Ιούνιο.

i Πειραιώς 138, 2103453743, 14/6-31/7, Πέμ. & Κυρ. 10 π.μ.-6 μ.μ., Παρ. & Σάβ.: 10 π.μ.-10 μ.μ., Γενική είσοδος: €8, μειωμένο εισιτ: €4.


#7 Unpacking my library

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 6

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ανοίγει ξανά τα εκθεσιακά του κιτάπια με αφορμή το θεσμό της Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου και ετοιμάζει μια έκθεση στο αναγνωστήριό του, λίγο πριν από την κανονική λειτουργία του για το κοινό. Με σημείο εκκίνησης τη βιβλιοθήκη ως τόπο διάσωσης, συσσώρευσης, ταξινόμησης και οργάνωσης της γνώσης, το «Unpacking My Library» εξερευνά από τις 14 του μηνός διαφορετικές εικαστικές προσεγγίσεις γύρω από τη διαδικασία του συλλέγειν, τη διαχείριση και επανάχρηση αρχείων όπως και την ενεργοποίηση της μνήμης. Υπό την επιμέλεια της Άννας Μυκονιάτη και της Τίνας Πανδή, συγκεντρώθηκαν έργα και τεκμήρια από τη συλλογή, το αρχείο και τη βιβλιοθήκη του ΕΜΣΤ καθώς και ένας μικρός αριθμός δανείων και νέων παραγωγών, ειδικά σχεδιασμένων για το χώρο.

i Λεωφ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην εργοστάσιο Φιξ), 2111019009, 14/6-1/7, Τρ.-Κυρ.: 11 π.μ.-7 μ.μ, Γενική είσοδος μουσείου: 5 €, μειωμένο εισιτ.: 3 €.


#8 Λητώ Κάττου: Days of San

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 7

Άφυλο πλάσμα, κάπου μεταξύ ανθρώπου, μηχανής, θεού και ζώου. Ένα κατασκεύασμα Τεχνητής Νοημοσύνης. Αυτός είναι ο San, ο ήρωας της Λητώ Κάττου. Φανταστείτε τώρα ανάμεσα στα μόνιμα εκθέματα του μουσείου Μπενάκη, έξι γλυπτά-ενσαρκώσεις του San να οδηγούν αφηγηματικά τους επισκέπτες με διάφορους τρόπους στον τρίτο όροφο, εκεί που μία real time βιντεοπροβολή με πρωταγωνιστή πάλι τον San σε ένα αλγορυθμικά ρυθμισμένο VR να αποτυπώνει μια αδιάκοπη «ημέρα της μαρμότας»: περπατά γύρω από την Κόκκινη Λίμνη, το απομεινάρι ενός αρχαίου μεταλλείου χαλκού κοντά στη Λευκωσία της Κύπρου, και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συλλέγει κλιματικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από το γεωγραφικό σημείο της λίμνης και να αντιδρά αναλόγως. Το δεύτερο μέρος την έκθεσης San της Λητώς Κάττου, η οποία παρουσιάζεται και στο Point Centre for Contemporary Art, στη Λευκωσία, έρχεται στην Αθήνα, από 15 του μηνός (8 μ.μ.) και θίγει τρομερά καυστικά τα ζητήματα της περιβαλλοντικής προστασίας.

i Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας, 210361000, 15/6-29/7, Τετ., Παρ.: 1 π.μ.-6 μ.μ., Πέμ., Σάβ.: 10 π.μ..-12 π.μ., Κυρ.: 10 π.μ.-4 μ.μ., , Είσοδος στην έκθεση συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο γενικής εισόδου του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (γενική είσοδος: € 9, μειωμένο εισιτ.: € 7).


#9 Jenny Saville

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 8

Από τα εντυπωσιακά γυναικεία γυμνά που είχε παρουσιάσει στην πτυχιακή της εργασία στη Γλασκώβη το ’92 μέχρι τους πιο πρόσφατους πίνακές της, το έργο της διεθνώς αναγνωρισμένης Jenny Saville φιλοξενείται για όλο το καλοκαίρι στο χώρο της Συλλογής Γιώργου Οικονόμου στο Μαρούσι. Η υλικότητα του σώματος, οι αναζητήσεις γύρω από την ταυτότητα και το φύλο, οι εμπειρίες που αποκόμισε δίπλα σε ένα πλαστικό χειρουργό εν ώρα εργασίας και ένα ειδικό close up στο ανθρώπινο κεφάλι… Το αφιέρωμα στη Βρετανίδα εικαστικό ενώνει αφηρημένη και παραστατική ζωγραφική, σε ένα υβρίδιο με έντονα συναισθήματα και μεταφεμινιστικές προεκτάσεις που δεν πρέπει να χάσεις. Η έκθεση ανοίγει για το κοινό στις 18 Ιουνίου και έχει επίσημα εγκαίνια στις 20 (6 μ.μ.).

i Λεωφόρος Κηφισίας Μαρούσι, 2108090566, 18/6-Απρίλιος 2019, Δευτ.-Παρ.: 10 π.μ.-6 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη.


#10 Brit Pond

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 9

Τελικά, καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά ή μερικές στιγμές επίπλαστης ευημερίας; Πολύχρωμοι καμβάδες με έναν φανταστικό κόσμο, με παραθεριστές, wannabe κατακτητές, ζευγαράκια, πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά, φουλάρια, ψεύτικα χρώματα και ανακολουθίες χρονικές και τοπικές, μας περιμένουν στο χώρο της Evripides Art Gallery στο Κολωνάκι όλο τον Ιούνιο για να στοχαστούμε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Μετά τις τιμητικές διακρίσεις και εκθέσεις στο Λονδίνο, η Στέλλα Καπεζάνου παρουσιάζει για όλο το μήνα στο αθηναϊκό κοινό την πρώτη ατομική της έκθεση εντός συνόρων με τίτλο «Brit Pond», συγκεντρώνοντας εικόνες που λίγο-πολύ μιλούν στα προσωπικά μας βιώματα. Γεμάτοι ειρωνεία και αυτοσαρκασμό, οι καμβάδες της αναγνωρισμένης εικαστικού δεν σταματούν να κεντρίζουν το βλέμμα με έντονες αποχρώσεις, όσο οι αυτοτελείς ιστορίες που αφηγούνται στέκονται ανάμεσα στη χαρά και τη μελαγχολία, προτείνοντας μια διαφορετική ανάγνωση του σύγχρονου καταναλωτικού τρόπου ζωής.

i Ηρακλείτου 10 & Σκουφά, Κολωνάκι, 2103615249, έως 30/6, Τρ., Πέμ., Παρ.: 11 π.μ.-8.30 μ.μ., Τετ.: 11 π..-5 μ.μ., Σάβ.: 11 π.μ.-4 μ.μ., Είσοδος ελεύθερη.


#11 Πανάγιος Τάφος

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 10

Ο ιερότερος τόπος του χριστιανισμού, ο ναός της Αναστάσεως του Κυρίου –ή γνωστότερα Ναός του Παναγίου Τάφου– και πιο συγκεκριμένα το εμβληματικό έργο της συντήρησης και της αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας. Η νέα περιοδική έκθεση του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου «Πανάγιος Τάφος: Το μνημείο και το έργο» περνά από την ομόλογη έκθεση του National Geographic Society στο υλικό της διεπιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της αναστήλωσης του μνημείου. Τρισδιάστατα μοντέλα και high tech προβολές δίνουν μία βιωματική αίσθηση στους επισκέπτες γύρω από το επιστημονικό υπόβαθρο μιας τόσο πολιτισμικά σημαντικής παρέμβασης, όπως .της ανάδειξης του Τάφου του Χριστού και του Ιερού Βράχου. Συνεχίζεται για όλον τον μήνα.

i Βασ. Σοφίας 22, Κολωνάκι, 2132139500/-1, συνεχίζεται, Δευτ.: 12 μ.-8 μ.μ., Τρ.-Κυρ.: 8 π.μ.-8 μ.μ., Τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 Ευρώ, Απαραίτητη προκράτηση μέσω viva.gr.


#12 Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου

10+2 εκθέσεις που δεν πρέπει να χάσεις τον Ιούνιο - εικόνα 11

Ολοκληρώνοντας την εκθεσιακή τριλογία που σχεδιάστηκε για να τιμήσει την επέτειο των 150 χρόνων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου από τη θεμελίωση του εμβληματικού κτηρίου, η νέα περιοδική έκθεση έρχεται για να εξερευνήσει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της αρχαίας τέχνης. Τι σημαίνει «ωραίο» για κάθε ένα από τα ετερογενή κοινωνικά και πολιτισμικά περιβάλλοντα της Αρχαία Ελλάδας; Τριακόσιες σαράντα αρχαιότητες από τις πλούσιες συλλογές του μουσείου σε συνδυασμό με σύγχρονα ψηφιακά μέσα περνούν από την «Αιώνια αισθητική» με αντικείμενα καθημερινότητας, από «Το ωραίο και το επιθυμητό» με στοιχεία αρχαίων μύθων, στο «Προβάλλοντας το σώμα» με την εικαστική απόδοση του ανθρώπινου σώματος, κι από εκεί στην «Ατέρμονη αναζήτηση» και τον αισθητικό στοχασμό ως προς τη σημασία του ωραίου. Η περιοδική έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, ενώ καθ’ όλη τη διάρκειά της πολλά πειραματικά εργαστήρια θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα. Συνεχίζεται για όλον το μήνα.

i Τοσίτσα 1, Αθήνα (είσοδος από οδό Πατησίων 44), 2132144890, συνεχίζεται για ένα έτος, Δευτ.: 1-8 μ.μ., Τρ.-Κυρ.: 8 pπ.μ.-8 μ.μ. (θερινό ωράριο έως 31/10), Γενική είσοδος: 10 €, Περισσότερες πληροφορίες για μειωμένα εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.