Όλη η Αθήνα ένα μουσικό φεστιβάλ… στα περίπτερα!

Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Πέμπτη 31 Μαΐου θα βρείτε ένα χορταστικό αφιέρωμα στο φετινό καυτό μουσικό καλοκαίρι με τους ανθρώπους των Release, Ejekt, Rockwave, Summer Nostos και Φεστιβάλ Αθηνών να μιλάνε στο «α».

Όλη η Αθήνα ένα μουσικό φεστιβάλ… στα περίπτερα!

Το τεύχος 942 που κυκλοφορεί την Πέμπτη 31 Μαΐου έχει ένα δροσιστικό print only αφιέρωμα, για το φετινό καυτό μουσικό καλοκαίρι.

Καθώς Ejekt, Release, Rockwave, Summer Nostos και Φεστιβάλ Αθηνών μετράνε αντίστροφα για ένα από τα πιο γεμάτα φεστιβαλικά καλοκαίρια των τελευταίων ετών, το «αθηνόραμα» καταγράφει το μουσικό χάρτη της χρονιάς, λίγο πριν από το άκουσμα των πρώτων riffs. Ο Ιωσήφ Πρωϊμάκης παρουσιάζει ένα αναλυτικό θέμα που εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στο να ζήσουμε φέτος μια μουσική φεστιβαλική άνοιξη στα αθηναϊκά venues, ενώ μιλάει και με τους ανθρώπους των φεστιβάλ, που του εξομολογήθηκαν συναυλιακές προσδοκίες, πόθους, παράπονα και προοπτικές.

Όλα αυτά θα τα διαβάσετε μονόν στο τεύχος αθηνόραμα που κυκλοφορεί την Πέμπτη 31 Μαΐου στα περίπτερα με τον Jamiroquai στο εξώφυλλο...

Όλη η Αθήνα ένα μουσικό φεστιβάλ… στα περίπτερα! - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

34 σύγχρονοι εικαστικοί δημιουργούν έργα με αφετηρία το κόκκινο χρώμα

Συνεχίζονται οι 6 + 1 ομαδικές εκθέσεις που πλαισιώνουν το project "Ουράνιο τόξο - Rainbow".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/12/2022

"The Drawing Project": Το σχέδιο ως αυτοτελές μέσο έκφρασης

Τετρακόσια περίπου έργα, συγκομιδή της εργασίας του Νίκου Κυριακόπουλου τα τελευταία τρία χρόνια, παρουσιάζονται υπό την μορφή μιας εγκατάστασης που προσομοιάζει σε ένα γιγάντιο τετράδιο σχεδίων.

Κλιματική Αλλαγή και Εμείς: Η πρώτη μόνιμη διαδραστική έκθεση για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε την πρώτη διαδραστική έκθεση για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα, με σκοπό να αντιληφθούμε τις συνέπειές της, τον βαθμό στον οποίο μας επηρεάζουν, αλλά και τον τρόπο που ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να βοηθήσει.

Ένα ομαδικό καλλιτεχνικό show εξερευνά την έννοια του ιριδισμού

Μέσα από την πολυχρωμία και την πολυμορφία των έργων τους οι καλλιτέχνες μιλούν για έναν συγκεκριμένο συναισθηματικό ιριδισμό.

"Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους": Ξεναγήσεις από τους καλλιτέχνες της έκθεσης

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τους ίδιους τους καλλιτέχνες να μιλούν για τα έργα τους, καθώς και για τον Φώτη Κόντογλου και την επιρροή που τους άσκησε.

"Πρόσωπο - Ζώο - Πράγμα": Ένα διαχρονικό παιχνίδι γίνεται αφορμή για μια πολυμεσική έκθεση

Η Στέφανι Ίρις Οράτη διερευνά το πραγματικό, το αυτοσχέδιο και τις περσινές διακοπές.

"good spaces left": Τι μυστικά κρύβει η πλατεία των Εξαρχείων;

Το cross section archive παρουσιάζει την έκθεση της Anu Vahtra, σηματοδοτώντας και την έναρξη της ετήσιας θεματικής του κέντρου για το 2022-23, "Ιστορία σε Πραγματικό Χρόνο".