ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες

Πλησιάζει το μεγάλο συνέδριο επιχειρηματικότητας των νέων, που φέτος επιστρέφει με το σύνθημα «Start-Upping Your Way».

ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες

Δώδεκα ομιλίες, οκτώ workshops, δύο panels, διάφορα διαδραστικά happenings και mock-up interviews σε μόλις δύο ημέρες. Το φετινό πρόγραμμα του ThinkBiz Academy, του μεγάλου συνέδριου για την επιχειρηματικότητα των νέων, συμπυκνώνει μία πολύπλευρη close up εμπειρία για κάθε νέο/-α που ψάχνει να ξεκινήσει την πορεία του στον τομέα του start up.

Με κεντρικό σύνθημα «Start-Upping Your Way», το φετινό πολύ-συνέδριο έρχεται στις 18 και τις 19 Μαΐου, σε έναν νέο χώρο, στην OTEAcademy (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Νερατζιώτισσας) και παρά τη μεγάλη (και sold out) επιτυχία της περσινής διοργάνωσης δεν επαναπαύεται. «Αφήνοντας πίσω την περσινή πιλοτική χρονιά, το ThinkBiz Academy επανέρχεται με στόχους πολύ μεγαλύτερους», όπως είχαν δηλώσει στο «α» οι head organizers του προγράμματος.

ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες - εικόνα 1

Δια χειρός αρκετών καταξιωμένων ανθρώπων στον τομέα του Marketing, των Sales, του Human Resources Management και του IT, βιωματικά μαθήματα και ουσιαστικές συζητήσεις δίνουν μία ολιστική προσέγγιση στο θέμα, με κέντρο την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική ανέλιξη. Κλειδί της διοργάνωσης, το ισχυρό networking με startups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, όπως και η άμεση διαδραστικότητα των συναντήσεων. Συνολικά, ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα παίρνοντας στοιχεία από όλα τα παραπάνω με βάση τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που έχει θέσει για τον ίδιο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου.

i Η πρωτοβουλία αυτή του ThinkBiz, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την B.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ. Πέλικα & Σπάρτης, 18-19/3.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η διαχρονική δυστοπία του Σάο Πάολο στην έκθεση του Τόλη Τατόλα

Στόχος της έκθεσης είναι να προτρέψει τους θεατές να οραματιστούν ένα αστικό μέλλον, το οποίο θα προκύπτει με τρόπο φυσικό και θα καθοδηγεί κάθε πρωτοβουλία ανάπτυξης που ωφελεί τους κατοίκους των παγκόσμιων αστικών μορφωμάτων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

Ο Jeremiah Day διδάσκει τις στρατηγικές του "Νέου Χορού" με μια δημόσια performance

Θα προηγηθεί εργαστήριο στο Spiti Yoga όπου οι συμμετέχοντες θα αυτοσχεδιάσουν με βάση παρτιτούρες από την Anna Halprin, τον Steve Paxton και τη Simone Forti

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

Στη νέα έκθεση του Νικόλα Αντωνίου πνέει "ένας νέος άνεμος"

Ο Νικόλας Αντωνίου, όντας ανθρωποκεντρικός ζωγράφος, αποχωρίζεται για λίγο την φιγούρα και επικεντρώνεται στη σημασία που παίζει το φόντο στο έργο.

Ένα ομαδικό πρότζεκτ αναδεικνύει την ιταλική σύγχρονη τέχνη

Η έκθεση στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο περιλαμβάνει έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή του Ομίλου BFF Banking Group.

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα που προκύπτουν από το πρωινό ξύπνημα, τον καφέ που πίνεις, τι φαγητό σ’αρέσει, τι ποτό πίνεις, πόσο ξενυχτάς

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

"Στο κάτω κάτω της ΑΦΗς": Μια έκθεση για την έννοια του χρόνου στο Μπενάκη

Η έκθεση τιμά την για τόσα χρόνια συνοδοιπόρισσα και φίλη ζωής, Κορίννα Κουτουζή, ενεργό μέλος της ομάδας που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.