ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες

Πλησιάζει το μεγάλο συνέδριο επιχειρηματικότητας των νέων, που φέτος επιστρέφει με το σύνθημα «Start-Upping Your Way».

ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες

Δώδεκα ομιλίες, οκτώ workshops, δύο panels, διάφορα διαδραστικά happenings και mock-up interviews σε μόλις δύο ημέρες. Το φετινό πρόγραμμα του ThinkBiz Academy, του μεγάλου συνέδριου για την επιχειρηματικότητα των νέων, συμπυκνώνει μία πολύπλευρη close up εμπειρία για κάθε νέο/-α που ψάχνει να ξεκινήσει την πορεία του στον τομέα του start up.

Με κεντρικό σύνθημα «Start-Upping Your Way», το φετινό πολύ-συνέδριο έρχεται στις 18 και τις 19 Μαΐου, σε έναν νέο χώρο, στην OTEAcademy (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Νερατζιώτισσας) και παρά τη μεγάλη (και sold out) επιτυχία της περσινής διοργάνωσης δεν επαναπαύεται. «Αφήνοντας πίσω την περσινή πιλοτική χρονιά, το ThinkBiz Academy επανέρχεται με στόχους πολύ μεγαλύτερους», όπως είχαν δηλώσει στο «α» οι head organizers του προγράμματος.

ThinkBiz Academy: Μάθε τα πάντα για την start up επιχειρηματικότητα μέσα σε δύο μέρες - εικόνα 1

Δια χειρός αρκετών καταξιωμένων ανθρώπων στον τομέα του Marketing, των Sales, του Human Resources Management και του IT, βιωματικά μαθήματα και ουσιαστικές συζητήσεις δίνουν μία ολιστική προσέγγιση στο θέμα, με κέντρο την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματική ανέλιξη. Κλειδί της διοργάνωσης, το ισχυρό networking με startups και ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου, όπως και η άμεση διαδραστικότητα των συναντήσεων. Συνολικά, ο κάθε συμμετέχοντας έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει το δικό του πρόγραμμα παίρνοντας στοιχεία από όλα τα παραπάνω με βάση τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που έχει θέσει για τον ίδιο.

Κλείσε εδώ το εισιτήριό σου.

i Η πρωτοβουλία αυτή του ThinkBiz, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Endeavor και της Γαλλικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της ΜοΚΕ ΟΠΑ και με μοναδικό platinum υποστηρικτή του την B.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ. Πέλικα & Σπάρτης, 18-19/3.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.