Έτοιμοι για το 12ο Athens Tattoo Convention;

Η μεγάλη συνάντηση των απανταχού οπαδών της δερματοστιξίας επιστρέφει με ένα δυνατό τριήμερο.

Έτοιμοι για το 12ο Athens Tattoo Convention;

Τη δωδέκατη χρονιά φτάνει φέτος το Athens Tattoo Convention, η διοργάνωση με κέντρο το τατουάζ που συγκεντρώνει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, χαίρει διεθνούς αναγνώρισης και αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε άτομο που έχει χρωματίσει το δέρμα του, ή τουλάχιστον βρίσκεται ένα βήμα πριν το κάνει. Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο, 11 έως 13 Μαΐου, το Γήπεδο Τae Κwon Do - Oλυμπιακός Πόλος Φαλήρου φισκάρει με μοτεράκια γεμάτα μελάνι, με tribal, νέο-traditional, ρεαλιστικά, japanese, blackwork και κάθε-είδους-άλλα σχέδια, με διαγωνιστικά κοντραρίσματα για τις φετινές διακρίσεις και περισσότερους από ποτέ διεθνείς καλλιτέχνες να δίνουν το παρόν.

Ο Ολλανδός ολντσκουλάς Bill Loika, o γιαπωνέζος Mitomo Horihiro με τη μέθοδο «tebori», ο παραδοσιακός S. Pili Mo'o, ο δαιμόνια ρεαλιστικός Carlos Rojas από την Καλιφόρνια και δεκάδες ακόμη μάστορες της δερματοστιξίας, έρχονται μαζί με τα καλύτερα tattoo studio της χώρας (ανάμεσά τους για άλλη μια χρονιά το Sake Tattoo, το Sailor Jerry κά) αλλά και μερικά του εξωτερικού, ενώ φυσικά από την τριήμερη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χορευτικά (Browlers και Breakingz σας λένε κάτι; Διακεκριμένες ομάδες διεθνούς βελινεκούς), τα μουσικά events και τα skate shows.

Έτοιμοι για το 12ο Athens Tattoo Convention; - εικόνα 1

Συνολικά, οι tattoo artists ξεπερνούν φέτος του 250 και η επιθυμία όσων φλερτάρουν με ένα (ακόμα) τατουάζ γιγαντώνεται. Αναμένουμε να δούμε τα φετινά καλύτερα κομμάτια που θα χτυπηθούν, τα επικρατέστερα trends πάνω στο κορμί και την δυναμική της εγχώριας σκηνής, σε σύγκριση με εκείνη του εξωτερικού.

«In Ink We Trust», όπως λένε και οι ίδιοι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

34 σύγχρονοι εικαστικοί δημιουργούν έργα με αφετηρία το κόκκινο χρώμα

Συνεχίζονται οι 6 + 1 ομαδικές εκθέσεις που πλαισιώνουν το project "Ουράνιο τόξο - Rainbow".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/12/2022

"The Drawing Project": Το σχέδιο ως αυτοτελές μέσο έκφρασης

Τετρακόσια περίπου έργα, συγκομιδή της εργασίας του Νίκου Κυριακόπουλου τα τελευταία τρία χρόνια, παρουσιάζονται υπό την μορφή μιας εγκατάστασης που προσομοιάζει σε ένα γιγάντιο τετράδιο σχεδίων.

Κλιματική Αλλαγή και Εμείς: Η πρώτη μόνιμη διαδραστική έκθεση για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας δημιούργησε την πρώτη διαδραστική έκθεση για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα, με σκοπό να αντιληφθούμε τις συνέπειές της, τον βαθμό στον οποίο μας επηρεάζουν, αλλά και τον τρόπο που ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να βοηθήσει.

Ένα ομαδικό καλλιτεχνικό show εξερευνά την έννοια του ιριδισμού

Μέσα από την πολυχρωμία και την πολυμορφία των έργων τους οι καλλιτέχνες μιλούν για έναν συγκεκριμένο συναισθηματικό ιριδισμό.

"Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους": Ξεναγήσεις από τους καλλιτέχνες της έκθεσης

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τους ίδιους τους καλλιτέχνες να μιλούν για τα έργα τους, καθώς και για τον Φώτη Κόντογλου και την επιρροή που τους άσκησε.

"Πρόσωπο - Ζώο - Πράγμα": Ένα διαχρονικό παιχνίδι γίνεται αφορμή για μια πολυμεσική έκθεση

Η Στέφανι Ίρις Οράτη διερευνά το πραγματικό, το αυτοσχέδιο και τις περσινές διακοπές.

"good spaces left": Τι μυστικά κρύβει η πλατεία των Εξαρχείων;

Το cross section archive παρουσιάζει την έκθεση της Anu Vahtra, σηματοδοτώντας και την έναρξη της ετήσιας θεματικής του κέντρου για το 2022-23, "Ιστορία σε Πραγματικό Χρόνο".