Μήπως ήρθε η ώρα για Κουνταλίνι Γιόγκα;

Ένα διήμερο φεστιβάλ σωματικής ευεξίας και νοητικής ηρεμίας έρχεται για να μας διδάξει τεχνικές από τα βάθη της Ανατολής.

Μήπως ήρθε η ώρα για Κουνταλίνι Γιόγκα;

Κυριολεκτικά σημαίνει «μπούκλα από τα μαλλιά της αγαπημένης» ενώ μεταφορικά αναφέρεται στην ενέργεια που υπάρχει τυλιγμένη στη σπονδυλική στήλη. Η Κουνταλίνι Γιόγκα είναι μια πανάρχαια τεχνική γιόγκα, που έφτασε στη Δύση κοντά στο ’70 από τον Yogi Bhajan και προσπαθεί να ενεργοποιήσει το πρώτο τσάκρα –αυτό που βρίσκεται στην βάση των σπονδύλων.

Δάσκαλοι της από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ταϊβάν και τη Ρωσία έρχονται στο 3ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, στο The Cube Athens. Στο πρόγραμμα εκτός από τα 20 μαθήματα/εργαστήρια για την εκμάθηση των ειδικών ασκήσεων, θα φιλοξενηθεί και έκθεση με προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με τη γιόγκα και το ευ ζειν. Επίσης, η Νομαδική Κουζίνα έχει αναλάβει όλη την τροφοδοσία των συμμετεχόντων με αφεψήματα, χυμούς και γεύματα υγιεινής και χορτοφαγικής διατροφής.

i Κλεισόβης 8, Ομόνοια, 211 4081253, 25-25/2. Για εγγραφή στο πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπείτε εδώ. Γενική είσοδος (διήμερου): € 10.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Ιστορίες του νερού και της πέτρας" από το Νίκο Καλαφάτη

Η γκαλερί Αργώ φιλοξενεί τη 18η ατομική έκθεση του καλλιτέχνη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

"Τα παιδιά της Ριτσώνας": Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη γεμίζουν χρώμα το Ίδρυμα Κακογιάννη

Tα έργα της έκθεσης θα πωληθούν σε συμβολική τιμή και τα έσοδα θα πάνε στα παιδιά της Ριτσώνας.

Το Sozopolis υποδέχεται το ανανεωμένο "Μουσείο Νεοελληνικής Αυτοχειρίας"

Το εγχείρημα ανήκει στον κύκλο εργασιών του "Ρομαντικού Πανεπιστημίου Αθήνας".

"Βαρυτικά πεδία": Οι γλυπτικές συνθέσεις του Νίκου Ζήβα

Ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί αντικείμενα προβιομηχανικής τεχνολογίας και αρχιτεκτονικά σπαράγματα για τη δημιουργία της νέας σειράς έργων του.

"Coyote": Ο Alex Ayed εντάσσει στα γλυπτά του την ιδέα της μετατόπισης

Έμπνευση για τον τίτλος της έκθεσης, η οποία παρουσιάζεται στη γκαλερί The Intermission, υπήρξε η ζωή και το έργο του ιστιοπλόου Mike Plant.

Athens Art Book Fair 2022: Γιατί είναι αναγκαίο να έρθουν στο προσκήνιο τα ανεξάρτητα zines;

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη φετινή αθηναϊκή έκθεση καλλιτεχνικού βιβλίου, το Mochi Γεωργίου και το Brooke Palmieri μας μιλούν για τα εκδοτικά τους εγχειρήματα και την αντιπροσώπευση ΛΟΑΤΚΙΑ+ ατόμων στη διεθνή και εγχώρια εικαστική σκηνή, ενώ οι Μαργαρίτα Αθανασίου και Κατερίνα Στάμου, μέλη της οργανωτικής ομάδας του fair, εξηγούν πώς προσπαθούν να καλύψουν το συνολικό φάσμα των καλλιτεχνικών εκδόσεων.

Ο "Αύγουστος" του Αλέξανδρου Σιμόπουλου

Η έκθεση στην Iris πρόκειται για ένα νέο σώμα ζωγραφικών έργων σε λινό και σε χαρτί.