3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

Με τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα να έχουν τον πρώτο λόγο, μια σειρά από happenigs με θέατρο, μουσική και χορό μετατρέπουν το πιο γευστικό φεστιβάλ της Αθήνας σε ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου.

3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

Με τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και τις δωρεάν μαγειρικές επιδείξεις και γευσιγνωσίες να έχουν τον πρώτο λόγο, μια σειρά από happenigs με θέατρο, μουσική και χορό μετατρέπουν το πιο γευστικό φεστιβάλ της Αθήνας που πραγματοποιείται από τις 5 ως και τις 7/5 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι σε ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου.

The Swingouts

3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» - εικόνα 1

Όταν πίσω από ένα πάρτι με live μουσική κρύβεται η έμπειρη ομάδα διοργάνωσης εκδηλώσεων με βάση την κουλτούρα του swing, η διασκέδαση είναι δεδομένη! Την Παρασκευή 5/5 (9 μ.μ.) στο κεντρικό stage της Τεχνόπολης, οι νοσταλγοί των δεκαετιών 20’s – 50’s δίνουν ραντεβού στο μουσικοχορευτικό event της ομάδας «Swingouts» δημιουργώντας ένα κεφάτο πάρτι με swing διαθέσεις… στα ύψη.

Δον Κιχώτες

3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» - εικόνα 2

Το παιδικό βιβλίο «Μην τρως ότι σου σερβίρουν» της Ελένης Σβορώνου διασκευάζει η ομάδα θεάτρου Δον Κιχώτες και το παρουσιάζει σε μια χορταστική παράσταση για παιδιά ηλικίας από 6 ετών. Το Σάββατο 6/5 στις 6.30 μ.μ., ο πρωταγωνιστής του βιβλίου και διάσημος γευσιγνώστης κύριος Φρικασές μας οδηγεί σε μια πολιτεία-παράδεισο γεύσεων και με διασκεδαστικό τρόπο μας συστήνει τη σπουδαιότητα της σωστής παραγωγής τροφών, τόσο για την προστασία του πλανήτη όσο και για την εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής. Παίζουν οι: Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Σοφία Νικολοπούλου, Κατερίνα Ντόβολου, Χρήστος Χριστόπουλος.

Kulamacus

3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» - εικόνα 3

Η κιθάρα του Πάνου Κουτσουβέλη, το μπάσο του Λουκά Νίκου, τα ντραμς του Γιάννη Συνοδινού, το σαξόφωνο του Γρηγόρη Έξαρχου και η φωνή της Αιμιλίας Φασιλή συναντήθηκαν και έφτιαξαν ένα μουσικό συγκρότημα με ιδιαίτερο όνομα αλλά και μελωδίες. Οι «Kulamacus» ανεβαίνουν το Σάββατο 6/5 (9 μ.μ.) στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης και στήνουν ένα μουσικό και εκρηκτικό πάρτι.

Σπύρος Γραμμένος

3+1 πολιτιστικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» - εικόνα 4

Ο Σπύρος Γραμμένος αποτελεί σίγουρα μια… ιδιάζουσα περίπτωση, καθώς δηλώνει πως τα αγαπημένα του φαγητά είναι οι αγκινάρες και οι μπάμιες, ενώ η πορεία του δείχνει ότι εκφράζεται το ίδιο δημιουργικά τόσο μέσω της σύνθεσης μουσικής και ποιημάτων, όσο και μέσω της… κομμωτικής. Την Κυριακή 7/5 στις 8 μ.μ. ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης και μοιράζεται μαζί μας λίγη από την τρέλα που τον χαρακτηρίζει, μέσα από μουσική και πρόζα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Unfu*k yourself: Ένα βιβλίο που μιλάει στα ίσια & δείχνει τον δρόμο προς την πραγματική ευτυχία

Το βιβλίο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις σκέψεις σας και κατά συνέπεια θα τις ελέγξετε, ώστε να έχετε μια πραγματικά ευτυχισμένη ζωή!

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Μια διαδικτυακή γνωριμία με τη Γεωργία Λαλέ

Ο ΑΚΤΟ προσκαλεί την καταξιωμένη δημιουργό να μιλήσει για βιώματα της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής της διαδρομής.

Συνάντηση με τους συγγραφείς Γιάννη Παλαβό & Αχιλλέα ΙΙΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου 2024 της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου.

Νέα έκθεση από τον Δαυίδ Σαμπεθάι στην Eleftheria Tseliou Gallery

Το πρώτο μέρος της έκθεσης έχει τίτλο "I Ain’t Dead, Just Trying to Hear The Sound of The Earth Spinning", ο οποίος λειτουργεί ως χιουμοριστική δήλωση και ως ένα είδος παραβολής.

Τρεις καλλιτέχνες παίζουν με τη φύση στην γκαλερί Rodeo

Θανάσης Τότσικας, Liliana Moro και David Douard συνομιλούν με έναν απρόσμενο τρόπο μέσω των έργων τους.

Η Κάπα Εκδοτική γιορτάζει 10 χρόνια ζωής με το άνοιγμα του δικού της βιβλιοπωλείου

Το ολοκαίνουριο "σπίτι" της Κάπα Εκδοτικής φιλοξενεί σε έναν άνετο χώρο 120 τμ τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεών της και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα νέο βιβλιοφιλικό στέκι στην "καρδιά" της πόλης.

Ξηρόμερο/Dryland": Εγκαινιάστηκε το Ελληνικό Περίπτερο στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Η έκθεση ανοίγει για το κοινό το Σάββατο 20 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Νοέμβριο.