Μαραθώνιο brainstorming στου Ψυρρή

Το «Athens Startup Weekend University» δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να στήσουν ένα startup σε 54 ώρες.

Μαραθώνιο brainstorming στου Ψυρρή

Το «Athens Startup Weekend University» δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να στήσουν ένα startup σε 54 ώρες.

Μαραθώνιο brainstorming στου Ψυρρή - εικόνα 1

Καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες θα γεμίσει το Impact Hub Athens από τις 31/3 μέχρι τις 2/4, καθώς φιλοξενεί το «Athens Startup Weekend University», αναδεικνύοντας την επιχειρηματικότητα στα πρώτα της στάδια. Οι συμμετέχοντες φοιτητές και πρόσφατα αποφοιτήσαντες από όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας δίνουν ραντεβού και επιδίδονται σε ένα δημιουργικό brainstorming διάρκειας 54 ωρών!

Όλα αρχίζουν με τους συμμετέχοντες να ρίχνουν τις ιδέες τους στο τραπέζι και να τις αναλύουν σε μια μονόλεπτη παρουσίαση. Οι καλύτερες από αυτές επιλέγονται έπειτα από ψηφοφορία, γύρω τους διαμορφώνονται οι τελικές ομάδες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό και ο… μαραθώνιος δημιουργικής σκέψης ξεκινά.

Στόχος τους των νεαρών startupers είναι να συνεργαστούν ομαδικά και να παρουσιάσουν στο κοινό, αλλά και στην ειδική κριτική επιτροπή το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Εξειδικευμένοι μέντορες τους καθοδηγούν καθ’όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους στρατηγικής, κι έτσι φρέσκιες ιδέες γίνονται πραγματικότητα!

Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Διαδρομές στη Μάρπησσα": Το 12ο βιωματικό φεστιβάλ έρχεται στην Πάρο

Στα τέλη αυτού του μήνα θα διεξαχθεί το 12 πολιτιστικό φεστιβάλ, ταξιδεύοντάς μας από παρόν, σε παρελθόν και μέλλον.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/08/2022

Μια ομάδα εικαστικών υφαίνουν την ιστορία της θάλασσας

Η έκθεση "μοίρα μου… ΘΑΛΑΣΣΑ" παρουσιάζεται στο νησί της Άνδρου και περιλαμβάνει έργα που εξυμνούν το στοιχείο του νερού, τις ελληνικές θάλασσες και την σχέση τους με τους τόπους που "αγκαλιάζουν".

Έναρξη σχεδιασμού των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης του Πολεμικού Μουσείου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη δρομολογείται η ένταξη των έργων στο νέο ΕΣΠΑ, με σκοπό τη μεταμόρφωση του ιστορικού μουσείου σε ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού.

14 σύγχρονοι καλλιτέχνες επανεξετάζουν τη μορφή του Εύζωνα

Η Γκαλερί Σκουφά στη Μύκονο παρουσιάζει το "Evzonas Project" προβάλλοντας την προσωπική ματιά του κάθε καλλιτέχνη πάνω στη συμβολική μορφή του τσολιά.

Ταξιδέψτε στο pop art κινηματογραφικό σύμπαν του Luca Valentini

Η πρώτη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη με τίτλο "The Fame Game " εγκαινιάζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο.

Τι έρχεται το φθινόπωρο στο Μουσείο Μπενάκη;

Όλες οι ενδιαφέρουσες εκθέσεις που πρόκειται να δούμε μετά το καλοκαίρι στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη.

Παράταση της έκθεσης "Deus ex machina" στην Επίδαυρο

Η καλλιτεχνική συνεργασία του Δήμου Επιδαύρου με την Imagine Visual Arts στον χώρο του Xenia Επιδαύρου συνεχίζεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.