Ο χορός των debutantes φέρνει άρωμα Βιένης στην Αθήνα

O σύλλογος Ελλήνων φοιτησάντων εν Αυστρία φέρνει ξανά στην Αθήνα τη λάμψη των αυθεντικών βιενέζικων χοροεσπερίδων.

Ο χορός των debutantes φέρνει άρωμα Βιένης στην Αθήνα

Παραμυθένια ατμόσφαιρα, ονειρικά φορέματα και βαλς ρυθμοί που μας ταξιδεύουν σε άλλη εποχή… O σύλλογος Ελλήνων φοιτησάντων εν Αυστρία φέρνει ξανά στην Αθήνα τη λάμψη των αυθεντικών βιενέζικων χοροεσπερίδων.

Ο χορός των debutantes φέρνει άρωμα Βιένης στην Αθήνα - εικόνα 1

Αυτό το Σάββατο 11/3, ώρα 8.30 μ.μ., φοράμε τα καλά μας με αφορμή το Wienball in Athen 2017, την καθιερωμένη χοροεσπερίδα που διοργανώνει για 35η χρονιά ο σύλλογος Ελλήνων φοιτησάντων εν Αυστρία. Μέλη και φίλοι του Σ.Ε.Φ.Α. δίνουν ραντεβού στο Divani Caravel Hotel, όπου η γιορτή ανοίγει πανηγυρικά με τον ρομαντικό χορό 18 ζευγαριών debutants.

Καλλιτέχνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε άριες από την οπερέτα του Στράους ακολουθούν, οι σύγχρονοι χορευτικοί ρυθμοί της Big Band Melody παίρνουν αργότερα τη σκυτάλη, ενώ η βραδιά κλείνει με μπαλέτο από την Εθνική Λυρική Σκηνή σε χορογραφία Ιρίνας Κολιουμπάκινα και φυσικά με ελεύθερη μπίρα από τα δύο μπαρ και παραδοσιακή σούπα γκούλας στο μεταμεσονύκτιο δείπνο.

Τιμή πρόσκλησης: € 50 μέλη συλλόγου, € 65 μη μέλη.
Διάθεση προσκλήσεων μέχρι τις 9/3 και πληροφορίες στα εντευκτήρια του ΣΕΦΑ (Ύδρας 8, Ν.Ψυχικό, 2106722584) και στο www.sefa.net.gr.


Divani Caravel Hotel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, 2107207000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Hunter Hunts in a Pink Mist": Βρετανικό φολκλόρ και ελληνική μυθολογία στη νέα έκθεση του Luke Edward Hall

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παρουσιάζει στη γκαλερί The Breeder τη δεύτερη ατομική του έκθεση, αντλώντας θεματικές από τους ελληνικούς μύθους και την ιστορία της τέχνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2022

"5 fragments": Μια έκθεση που αναδεικνύει την σύγχρονη ελληνική κεραμική

Η γκαλερί nord παρουσιάζει αποσπάσματα της δουλειάς 5 σύγχρονων Ελληνίδων κεραμιστών στο κοινό των Σπετσών.

Ένα μαρμάρινο πορτραίτο παιδιού από τη Σμύρνη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Αθέατο Μουσείο, η επιτυχημένη δράση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου που προβάλλει επιλεγμένες αρχαιότητες από τον κόσμο των αποθηκών, γιορτάζει την 100η επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής παρουσιάζοντας την άγνωστη "μαρμάρινη κεφαλή παιδιού από τις στάχτες της Σμύρνης".

Τοιχογραφία αφιερωμένη στον Ένιο Μορικόνε κοσμεί τα Άνω Λαδάδικα

Η περιοχή Βαλαωρίτου αποκτά μια νέα τοιχογραφία με θέμα την εμβληματική ταινία "Cine Paradiso", η οποία ολοκληρώθηκε με τη συμβολή του πολιτιστικού συλλόγου φίλων μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος

"Διαδρομές στη Μάρπησσα": Το 12ο βιωματικό φεστιβάλ έρχεται στην Πάρο

Στα τέλη αυτού του μήνα θα διεξαχθεί το 12 πολιτιστικό φεστιβάλ, ταξιδεύοντάς μας από παρόν, σε παρελθόν και μέλλον.

Μια ομάδα εικαστικών υφαίνουν την ιστορία της θάλασσας

Η έκθεση "μοίρα μου… ΘΑΛΑΣΣΑ" παρουσιάζεται στο νησί της Άνδρου και περιλαμβάνει έργα που εξυμνούν το στοιχείο του νερού, τις ελληνικές θάλασσες και την σχέση τους με τους τόπους που "αγκαλιάζουν".

Έναρξη σχεδιασμού των έργων αποκατάστασης και ανάδειξης του Πολεμικού Μουσείου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη δρομολογείται η ένταξη των έργων στο νέο ΕΣΠΑ, με σκοπό τη μεταμόρφωση του ιστορικού μουσείου σε ένα σύγχρονο κέντρο πολιτισμού.