11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται

Γνωρίστε τη δουλειά των αποφοίτων των σεμιναρίων φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life».

11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται

Γνωρίστε τη δουλειά των αποφοίτων των σεμιναρίων φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life».

11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται - εικόνα 1
Σταθακόπουλος Ηλίας

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί πάνω από 12 χρόνια με μεγάλη απήχηση στο κοινό το «Μικρό Πολυτεχνείο», ένας πολυχώρος σεμιναρίων τέχνης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει.

11 νέοι καλλιτέχνες που επέλεξαν τα σεμινάρια φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου παρουσιάζουν την Κυριακή 5 Μαρτίου στον χώρο «Ισμός» τη δουλειά τους στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life», όπου πραγματεύονται το επίμαχο θέμα της μεγέθυνσης της ζωής μέσα από τη φωτογραφία.

Όπως σημειώνει και ο επιμελητής της έκθεσης και καθηγητής των σεμιναρίων Γιάννης Βουλγαράκης, πολλές φορές η φωτογραφική μηχανή παίρνει τη μορφή ενός μεγεθυντικού φακού ώστε να κοιτάζουμε το πραγματικό, και κατά συνέπεια τη ζωή, σε μια άλλη διάσταση. Άλλωστε, σύμφωνα με τον επιμελητή της έκθεσης, «η φωτογραφία και η ζωή παίζουν εδώ και καιρό ένα παιχνίδι εξουσίας σε βάρος μας και αν αφουγκραστεί κανείς προσεκτικά, θα ακούσει την παράδοξη στιχομυθία».

Συμμετέχοντες: Αναγνωστοπούλου Ηρώ, Βαρδάνης Αλέξανδρος, Διαμαντοπούλου Λία, Καραγιαννάκη Ιωάννα, Κολοβελώνη Γεωργία, Κοντιζάς Νίκος, Μεγαλοοικονόμος Βασίλης, Μιμίκου Άννα, Πουλάκης Γιάννης, Ρεβελτζής Δημήτρης, Σταθακόπουλος Ηλίας.

Εγκαίνια: Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, 8 μ.μ.
Διάρκεια: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή έως 26 Μαρτίου, 6 μ.μ. - 10 μ.μ.


Χώρος τέχνης «Ισμός», Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου 7, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τελευταίες μέρες με το "White Dwarf" στο Μουσείο Μπενάκη

Η διαδραστική εγκατάσταση εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.