11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται

Γνωρίστε τη δουλειά των αποφοίτων των σεμιναρίων φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life».

11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται

Γνωρίστε τη δουλειά των αποφοίτων των σεμιναρίων φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life».

11 νέοι φωτογράφοι μας συστήνονται - εικόνα 1
Σταθακόπουλος Ηλίας

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, λειτουργεί πάνω από 12 χρόνια με μεγάλη απήχηση στο κοινό το «Μικρό Πολυτεχνείο», ένας πολυχώρος σεμιναρίων τέχνης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει.

11 νέοι καλλιτέχνες που επέλεξαν τα σεμινάρια φωτογραφίας του Μικρού Πολυτεχνείου παρουσιάζουν την Κυριακή 5 Μαρτίου στον χώρο «Ισμός» τη δουλειά τους στην έκθεση με τίτλο «Enlarge Life», όπου πραγματεύονται το επίμαχο θέμα της μεγέθυνσης της ζωής μέσα από τη φωτογραφία.

Όπως σημειώνει και ο επιμελητής της έκθεσης και καθηγητής των σεμιναρίων Γιάννης Βουλγαράκης, πολλές φορές η φωτογραφική μηχανή παίρνει τη μορφή ενός μεγεθυντικού φακού ώστε να κοιτάζουμε το πραγματικό, και κατά συνέπεια τη ζωή, σε μια άλλη διάσταση. Άλλωστε, σύμφωνα με τον επιμελητή της έκθεσης, «η φωτογραφία και η ζωή παίζουν εδώ και καιρό ένα παιχνίδι εξουσίας σε βάρος μας και αν αφουγκραστεί κανείς προσεκτικά, θα ακούσει την παράδοξη στιχομυθία».

Συμμετέχοντες: Αναγνωστοπούλου Ηρώ, Βαρδάνης Αλέξανδρος, Διαμαντοπούλου Λία, Καραγιαννάκη Ιωάννα, Κολοβελώνη Γεωργία, Κοντιζάς Νίκος, Μεγαλοοικονόμος Βασίλης, Μιμίκου Άννα, Πουλάκης Γιάννης, Ρεβελτζής Δημήτρης, Σταθακόπουλος Ηλίας.

Εγκαίνια: Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, 8 μ.μ.
Διάρκεια: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή έως 26 Μαρτίου, 6 μ.μ. - 10 μ.μ.


Χώρος τέχνης «Ισμός», Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου 7, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Θεσσαλονίκη 1922: Μνημεία και Πρόσφυγες": Μια διαφορετική πτυχή της Μικρασιατικής Καταστροφής

Το Υπουργείο Πολιτισμού παρουσιάζει στη Ροτόντα της Θεσσαλονίκης την επετειακή έκθεση με αφορμή τα 100 χρόνια από την τραγωδία της Σμύρνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/08/2022

Σταύρος Γασπαράτος: "Ένας ήχος μνήμης και όχι πραγματικότητας"

Ο Σταύρος Γασπαράτος μιλά στο "α" με αφορμή το "LAPSE", την οπτικοακουστική εγκατάστασή του που θα βρίσκεται ως τις 14 Αυγούστου στην ΕΛΣ.

"Μαθαίνοντας από την Πουλάτη": Μια εικαστική εγκατάσταση για τη διαχείριση του νερού στη Σίφνο

Το έργο δημιουργήθηκε από τους DECA Architecture στο πλαίσιο της δράσης S+T+ARTS (Science, Technology and Arts) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Connect).

Τα ελληνικά μουσεία υποδέχονται την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Μουσεία, αρχαιολογικά μνημεία και χώροι τέχνης μας προσκαλούν να θαυμάσουμε την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο με συναυλίες, θεατρικά και ξεναγήσεις όχι μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά και σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

20 εκθέσεις σε νησιά που μπορείτε να επισκεφθείτε φέτος το καλοκαίρι

Ύδρα, Νάξος, Σπέτσες, Πόρος και πολλοί άλλοι καλοκαιρινοί προορισμοί καλωσορίζουν την τέχνη με εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα σε γκαλερί, μουσεία και τοπικούς πολιτιστικούς χώρους.

"Thermia Project": Μια έκθεση αφιερωμένη στις πολιτιστικές πρακτικές της Κύθνου

Η έκθεση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών "Thermia Project", σε επιμέλεια της Οντέτ Κουζού.

"Hunter Hunts in a Pink Mist": Βρετανικό φολκλόρ και ελληνική μυθολογία στη νέα έκθεση του Luke Edward Hall

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παρουσιάζει στη γκαλερί The Breeder τη δεύτερη ατομική του έκθεση, αντλώντας θεματικές από τους ελληνικούς μύθους και την ιστορία της τέχνης.