Τάνγκο με πάθος στο αεροδρόμιο Αθηνών

Παθιασμένο τάνγκο περιμένει τους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου Αθηνών την Τρίτη 14/2 με αφορμή την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου.

Τάνγκο με πάθος στο αεροδρόμιο Αθηνών

Παθιασμένο τάνγκο περιμένει τους επισκέπτες και τους επιβάτες του αεροδρομίου Αθηνών την Τρίτη 14/2 με αφορμή την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου.

Τάνγκο με πάθος στο αεροδρόμιο Αθηνών - εικόνα 1

Σε «πίστα τάνγκο» μετατρέπεται το επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου το διάστημα μεταξύ 12:00 με 13:30, όπου επιδέξιοι tangueros υπόσχονται να παρασύρουν τους παρευρισκόμενους σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με ηχοχρώματα αργεντίνικης μουσικής. Ξεκινούν οι tangueros Κυριάκος Μίχας με την Eύα Δημητρίου από τη σχολή TangoFix και ο Κώστας Δούκας με την Αντιγόνη Πούλου από τη σχολή Quickstep Αργυρούπολης δείχνοντας τα πρώτα βήματα, μετά η πίστα ανήκει στις δασκάλες χορού Νεφέλη Λαΐνα (TangoFix) και Ναζελή Παπαδάκη (Χοροποίηση) όπου με τις υπόλοιπες ντάμες θα παρουσιάσουν δύο γυναικείες χορογραφίες υψηλής τεχνικής και ερμηνείας.

Η διοργάνωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του «Fly me to the Moon» που αποτελεί μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture και πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες: www.aia.gr | www.elculture.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.