Οι τελειόφοιτοι της Καλών Τεχνών «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

Γεύση από τη νέα γενιά των Ελλήνων εικαστικών μας δίνει η ομαδική έκθεση «Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών -  ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ, διαγωνισμός τελειοφοίτων Α.Σ.Κ.Τ. 2017».

Οι τελειόφοιτοι της Καλών Τεχνών «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ θα φιλοξενηθεί η ομαδική έκθεση «Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών - ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ, διαγωνισμός τελειοφοίτων Α.Σ.Κ.Τ. 2017» την Τρίτη 31/1 - 28/2, υπό την αιγίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Οι τελειόφοιτοι της Καλών Τεχνών «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» - εικόνα 1

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συνεργάζεται με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής προκειμένου να διοργανώσουν από κοινού Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με συμμετοχή 27 τελειόφοιτων σπουδαστών της. Πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία σε πρώτη φάση θα έχει διάρκεια τριών χρόνων.

Επιτροπή των Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ επιλέγει τα 27 έργα, μέσα από τις αιτήσεις των σπουδαστών, τα οποία θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ, σε συνεδρίασή της, επιλέγει τρία από αυτά που βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο και μένουν στην συλλογή έργων Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των συμμετεχόντων φοιτητών, η οποία θα διαρκέσει για ένα μήνα στον Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ.

Παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Peterson Liberty, Βρατσάνου Μυρτώ, Γκέτσι Δημήτρης, Γούδα Αλεξάνδρα, Διαμαντή Αικατερίνη, Επεδοκλή Έλλη, Ευθυμίου Ιωάννης, Καραμάνης Σωτήρης, Κατσαμπέρη Νικόλέτα, Κοντονικολάου Γιώργος, Κριτσωτάκης Δημήτρης, Κυριακίδου Άντρια, Λοΐζου Άνθια, Μαρίνη Δήμητρα, Μπατζιάνας Σωτήρης, Μωραΐτης Φανούριος, Παναγοπούλου Χριστίνα, Παπαδοπούλου Σοφία, Παπαθανασίου Ναυσικά, Παππάς Διονύσης, Σάρρα Κατερίνα, Σιψάς Ηλίας, Σκλέπα Ζωή, Στάμου Λήδα, Τσάκαλος Βασίλης, Φιλίππου Απόστολος, Χαρωνίτη Αριστέα.

Οι τελειόφοιτοι της Καλών Τεχνών «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» - εικόνα 2

Ο χώρος τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ στο κέντρο της Αθήνας δίνει στέγη σε περιοδικές εκθέσεις με σκοπό να γίνει ένα νέο σημείο αναφοράς της πολιτιστικής σκηνής της χώρας ενώ παράλληλα διατηρεί και το Αρχείο Νεοελληνικής Τέχνης του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου.

Στον ίδιο χώρο μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε και την secret exhibition του Τάκη Παρλαβάντζα, ενός καλλιτέχνη με σημαντική πορεία που δεν έλαβε όμως την ανάλογη αναγνώριση μέχρι σήμερα. 245 μακέτες έργων του εικαστικού, αλλά και πορτρέτα, tapisseries και άλλα έργα του μπορεί να βρει κανείς σε ένα... μυστικό δωματιάκι.

INFO
Διεύθυνση: Κοραή 4
Τηλ: 210-3252352
Web: www.stoart.gr
Ώρα: 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.