Μάθε να προsexεις στη ΦΕΚΑ

Σε μια ημερίδα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σας προσκαλεί η Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής (ΦΕΚΑ) την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Μάθε να προsexεις στη ΦΕΚΑ

Σε μια ημερίδα για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σας προσκαλεί η Φοιτητική Ένωση Κρητών Αττικής (ΦΕΚΑ) την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Μάθε να προsexεις στη ΦΕΚΑ - εικόνα 1

Στο στέκι του συλλόγου οι ομιλήτριες Δανάη Γλαβίνα Ασκητή και Λαμπρινή-Θεοδώρα Ακαλέστου καταπιάνονται με το θέμα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και της σεξουαλικής ζωής των νέων σε μία διάλεξη με τίτλο «εσύ προsexεις;» επισημαίνοντας ότι τα νοσήματα αυτά δεν χαρίζονται σε κανέναν και ότι μεταδίδονται λόγω απροσεξίας. Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 33, Ιλίσια
Τηλ: 6977443890
Ώρα έναρξης: 19:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ένας νέος χώρος τέχνης εγκαινιάζεται στον Λυκαβηττό

Το νεοσύστατο VS Athens art gallery υποδέχεται το κοινό με την έκθεση "Perfect Machine" της ζωγράφου και γλύπτριας Βάνιας Στέφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2022

Μια βόλτα στο "Φανταστικό Μουσείο του Στάθη Βατανίδη

Ο Στάθης Βατανίδης δημιουργεί μια σειρά έργων αποτίοντας φόρο τιμής στους μεγαλύτερους Δημιουργούς της κλασσικής και σύγχρονης τέχνης.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (26/9-2/10)

Το πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί μετατρέπεται σε μια ιδιόμορφη γκαλερί, δύο καταξιωμένες εικαστικοί στη Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων και το σίκουελ της έκθεσης "True Believers" ανάμεσα στις εκθέσεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην πόλη.

"reality check ΙΙ: inner sanctum": Ο Κώστας Πράπογλου και 24 νέοι καλλιτέχνες εξερευνούν την έννοια του εσωτερικού ιερού στο Δαφνί

Ο επιμελητής του πρώτου κεφαλαίου του "reality check" επιστρέφει στην πρώην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί με το σίκουελ "inner sanctum" και, μαζί με μερικούς από τους καλλιτέχνες του φετινού πρότζεκτ, μας μιλά για τις νέες ενδιαφέρουσες αναγνώσεις που επιδιώκονται.

Οι μυθικές συνθέσεις της Αλεξάνδρας Μπενάκη

Στην Contemporary Athens Fine Art Gallery παρουσιάζεται η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας.

Τι αντιπροσωπεύει το "ΜΩΒ" για τον Δημήτρη Μυτά;

Ο καλλιτέχνης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση φωτογραφίας στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ.