Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη Monumenta

Η Monumenta μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναθήναια διοργανώνουν στο διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου τριήμερο εορταστικό Bazaar.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη Monumenta

Η Monumenta μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναθήναια διοργανώνουν στο διάστημα 16-18 Δεκεμβρίου τριήμερο εορταστικό Bazaar.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη Monumenta - εικόνα 1

Στο Bazaar μπορεί κανείς να βρει βιβλία, κεραμικά, κοσμήματα, παιχνίδια, γούρια, ημερολόγια, σημειωματάρια, πάνινες τσάντες, κούπες, σαπούνια και πολλά άλλα προϊόντα σε χαμηλές τιμές κατάλληλα για γιορτινά δώρα, τα έσοδα είναι για καλό σκοπό, θα ενισχύσουν τη δράση των οργανώσεων. Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη συναυλία για όλες τις ηλικίες από το Duo Capriccioso. Οι πιο αγαπημένες μελωδίες των Χριστουγέννων ζωντανεύουν με το αρμονικό πάντρεμα του φλάουτου και της κιθάρας σε ρεπερτόριο κλασσικό και παραδοσιακό.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ανοίξουν και τη γιορτή για τα 10 χρόνια δράσης της Monumenta η οποία ασχολείται με τη διαφύλαξη της φυσικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου ειδικότερα, συμβάλει ενεργά στην προστασία και στην ανάδειξη των νεότερων μνημείων.

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Παλλάδος 21, πλατεία Ηρώων Ψυρρή
Ώρες Λειτουργίας: 11:00πμ – 7:00μμ
Duo Capriccioso: Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 5:30μμ
Σελίδα: www.monumenta.org
E-mail: info@monumenta.org

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Φωτογραφικό αφιέρωμα για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στη Βασιλίσσης Όλγας

Το Αρχείο του Εβραϊκού Μουσείου της Ελλάδος "μοιράζεται" στιγμές από τη ζωή των ελληνο-εβραϊκών κοινοτήτων και η Άρτεμις Αλκαλάη θέτει θέματα ελευθερίας και μνήμης, απώλειας και τραύματος, από μια εικαστική σκοπιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/02/2023

26 εικαστικοί δημιουργούν έργα με αφετηρία το "ΜΩΒ"

Το concept, η οργάνωση και η επικοινωνία της έκθεσης ανήκει στον εκπαιδευτικό και διοργανωτή εικαστικών εκθέσεων Δημήτρη Λαζάρου.

Η σύνθετη σχέση ατόμου-περιβάλλοντος στο "Green Era" του Ekene Stanley Emecheta

To έργο του καλλιτέχνη ξεχωρίζει για την εικονογραφία του, όπου κυριαρχούν φιγούρες που προέρχονται τόσο από τη φαντασία, την ιστορία και την προσωπική του ζωή.

"This Current Between Us": Συζήτηση με τον Ali Kazma στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

Η ομιλία του καλλιτέχνη πραγματοποιείται με αφορμή το έργο του Electric (2017).

Το νέο πρότζεκτ του OKAY initiative space γεφυρώνει δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Το πολυαφηγηματικό σκηνικό που αναπτύσσεται, αναδεικνύει το ενδιαφέρον των καλλιτεχνών/ιδων για την διερεύνηση νέων οντολογικών ταξινομήσεων.

2023 Ελευσίς: 8 εκθέσεις που περιμένουμε

Πήλινοι στρατοί, ιστορίες εργατών, κινηματογραφικές εμπνεύσεις και καλλιτεχνικά εγχειρήματα που μελετούν την ιστορία και το μέλλον της Ελευσίνας – αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εικαστικά πρότζεκτ που μας επιφυλάσσει προσεχώς η 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

"Σκιάς όναρ": Ο Στάθης Μαυρίδης θίγει φιλοσοφικά ερωτήματα

Ο καλλιτέχνης θέτει κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, σχολιάζοντας ζωγραφικά τα παραδοσιακά ή βουκολικά χρόνια.