Ο Δημήτρης Νανόπουλος είναι «Ο τρίτος άνθρωπος»

Ο διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός συζητά με τους Μάκη Προβατά και τον Χρήστο Χωμενίδη στη νέα ενότητα του Public.


Ο Δημήτρης Νανόπουλος είναι «Ο τρίτος άνθρωπος»

Ο διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός συζητά με τους Μάκη Προβατά και τον Χρήστο Χωμενίδη στη νέα ενότητα του Public.

Μετά τη βιβλιογραφική ενότητα «Όλα για το βιβλίο» ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς και ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης προχωράνε σε έναν νέο κύκλο συζητήσεων με πρώτο καλεσμένο τον διακεκριμένο θεωρητικό φυσικό Δημήτρη Νανόπουλο. Στην ενότητα αυτή οι δύο οικοδεσπότες θα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους, προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών με τους οποίους θα συνδιαλέγονται παραθέτοντας ιστορίες, εκμυστηρεύσεις αλλά και προσωπικές απόψεις.

Η συζήτηση αυτή θα γίνει στο Public Συντάγματος την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 21:00, η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.blog.public.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ένας νέος χώρος τέχνης εγκαινιάζεται στον Λυκαβηττό

Το νεοσύστατο VS Athens art gallery υποδέχεται το κοινό με την έκθεση "Perfect Machine" της ζωγράφου και γλύπτριας Βάνιας Στέφου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2022

Μια βόλτα στο "Φανταστικό Μουσείο του Στάθη Βατανίδη

Ο Στάθης Βατανίδης δημιουργεί μια σειρά έργων αποτίοντας φόρο τιμής στους μεγαλύτερους Δημιουργούς της κλασσικής και σύγχρονης τέχνης.

Εγκαίνια: Οι εκθέσεις της εβδομάδας (26/9-2/10)

Το πρώην ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί μετατρέπεται σε μια ιδιόμορφη γκαλερί, δύο καταξιωμένες εικαστικοί στη Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων και το σίκουελ της έκθεσης "True Believers" ανάμεσα στις εκθέσεις που θα δούμε τις επόμενες μέρες στην πόλη.

"reality check ΙΙ: inner sanctum": Ο Κώστας Πράπογλου και 24 νέοι καλλιτέχνες εξερευνούν την έννοια του εσωτερικού ιερού στο Δαφνί

Ο επιμελητής του πρώτου κεφαλαίου του "reality check" επιστρέφει στην πρώην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί με το σίκουελ "inner sanctum" και, μαζί με μερικούς από τους καλλιτέχνες του φετινού πρότζεκτ, μας μιλά για τις νέες ενδιαφέρουσες αναγνώσεις που επιδιώκονται.

Οι μυθικές συνθέσεις της Αλεξάνδρας Μπενάκη

Στην Contemporary Athens Fine Art Gallery παρουσιάζεται η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας.

Τι αντιπροσωπεύει το "ΜΩΒ" για τον Δημήτρη Μυτά;

Ο καλλιτέχνης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση φωτογραφίας στον Εικαστικό Κύκλο ΔΛ.