Επετειακή έκθεση «Circle of Art» από την Mercedes-Benz

Το Σάββατο 20/2, από τις 10 π.μ. ως τις 7 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο, η Mercedes-Benz υποδέχεται το κοινό σε μία δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου.

Επετειακή έκθεση «Circle of Art» από την Mercedes-Benz

Το Σάββατο 20/2, από τις 10 π.μ. ως τις 7 μ.μ., στο Ζάππειο Μέγαρο, η Mercedes-Benz υποδέχεται το κοινό σε μία δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου.

Επετειακή έκθεση «Circle of Art» από την Mercedes-Benz - εικόνα 1

Στο πλαίσιο εορτασμού των 130 χρόνων από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου, η Mercedes-Benz Ελλάς, θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition. Παράλληλα, ταξιδεύοντας στο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί έκθεση θρυλικών & σύγχρονων αυτοκινήτων Mercedes-Benz και ιστορικών αντικειμένων από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης.

Οχτώ Έλληνες δημιουργοί που αγαπούν την τέχνη, εμπνεύστηκαν από το τριάκτινο αστέρι της Mercedes-Benz, που συμβολίζει τον αέρα, το νερό, τη γη και το αποτύπωσαν μέσα από τη δική τους φιλοσοφία ζωής, συνδέοντας το brand με την τέχνη, την καινοτομία και την σύγχρονη αισθητική. Οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη οπτικοποίησαν το πιο αναγνωρισμένο αστέρι, με τη δική τους προσέγγιση. Την έκθεση επιμελήθηκε εικαστικά η Δάφνη Ζουμπουλάκη.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά 3 συλλεκτικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz, μία SL 190 Cabrio, ένα 170 Sedan και ένα 220 Sedan. Τα θρυλικά αυτοκίνητα θα πλαισιώνονται από 9 σύγχρονα μοντέλα: A-CLASS, CLA, GLA, C Sedan, C Coupe, GLC, GLE, GLE Coupe και τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας S-CLASS.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Queer, διαδικτυακή και κινηματική ποίηση στον 21ο αιώνα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου ανατρέχουμε σε μερικά από τα πολλά ενδιαφέροντα που ακούστηκαν για τα κινήματα και τα ποιήματα στο πρόσφατο συνέδριο "Από την παγκοσμιοποίηση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η ελληνική λογοτεχνία στον 21ο αιώνα" στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο ΚΠΙΣΝ. Το συνέδριο διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νεοελληνικών Σπουδών σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΑΥΛΟς ΜΕΘΕΝΙΤΗς
23/04/2024

"Νομίζω ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε..." τους μεγάλους συνθέτες του 20ού αιώνα

Το Ινστιτούτο Ελληνικής Μουσικής Κληρονομιάς μπαίνει στην Πινακοθήκη Γκίκα και παρουσιάζει μία διαδραστική έκθεση-αφιέρωμα σε 11 σπουδαίους μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας.

"Ίσαλος Γραμμή": Ένα ταξίδι ακουστικής αίσθησης και μνήμης μέσα από το εργαστήρι του Στέλιου Γαβαλά

Μία γοητευτική προσέγγιση σε έργα γλυπτικής, που προκαλούν χωρικές εμπειρίες, υιοθετώντας τα χαρακτηριστικά και τις ποιότητες της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Ο κορυφαίος συγγραφέας αστυνομικού Ian Rankin στην Αθήνα

Ο Βρετανός συγγραφέας επισκέπτεται τη χώρα μας στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Agatha με αφορμή το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Όσα δεν θέλω να πω".

"Μικρές ιστορίες , μεγάλα μαθήματα": Ένα βιβλίο μνήμης του Θανάση Ευθυμιάδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του με τις ιστορίες και τις συναντήσεις που επέλεξε η μνήμη του να συγκρατήσει, από τότε που θυμάται τον εαυτό του μέχρι σήμερα.

25+1 βιβλία για το Πάσχα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και όσο προετοιμαζόμαστε για τις Πασχαλινές διακοπές, συγκεντρώσαμε τα νέα βιβλία που αξίζει να διαβάσετε αυτή την άνοιξη.

Πασχαλινό book bazaar από τις εκδόσεις Καπόν

Στο Βιβλιοπωλείο της Ραχήλ μάς περιμένουν πασχαλινές προσφορές έως 70% για τις μέρες που έρχονται.