Εορταστικό brunch με καλλιτεχνικές νότες

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί και έως αργά το μεσημέρι, μία μικρή συλλογή από τα έργα του Γερμανού γλύπτη, Ingbert Brunk, θα εκτίθενται στο χώρο του δημιουργικού γραφείου mind clip.

Εορταστικό brunch με καλλιτεχνικές νότες

Ο Γερμανός γλύπτης, Ingbert Brunk, γεννήθηκε στο Dannenberg, κοντά στο Αμβούργο, σπούδασε στη Σχολή καλών Τεχνών "Hochschule der Künste" του Βερολίνου και ζει στον Αζαλά της Νάξου, όπου και το εργαστήριό του, τα τελευταία 30 περίπου χρόνια. Δημιουργεί μορφές από μάρμαρο, μορφές που αναδεικνύουν την απλότητα και συνάμα τη δύναμη του υλικού.

Τα έργα του αιωρούνται. Ο μαρμάρινος όγκος, μεταμορφώνεται. Το ιδεατό φως του Αιγαίου, διαπερνά το μάρμαρο. Εκείνο χάνει το βάρος του, αιωρείται, αναδεικνύεται! Η υφή του σκληρού υλικού γίνεται φίνα και μεταφέρει την ηρεμία και την διακριτική κυριαρχία του υλικού. Κρυσταλλίνα Νάξου, το μάρμαρο που δουλεύει αποκλειστικά.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί και έως αργά το μεσημέρι, μία μικρή συλλογή από τα έργα του θα εκτίθενται στο χώρο του δημιουργικού γραφείου mind clip. Με τη συνοδεία επιλεγμένων κερασμάτων απ` όλη την Ελλάδα, ο Ingbert Βrunk θα… δώσει εξηγήσεις για την τέχνη του!

Σταδίου 7 Σύνταγμα 6ος όροφος, Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 210 3227688

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Η πρώτη διαδραστική έκθεση για την κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα

Στο επιβλητικό Αίθριο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας εγκαινιάστηκε, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, από την ΑΕ την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η νέα έκθεση "Κλιματική Αλλαγή και Εμείς".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/11/2022

Η διαχρονική δυστοπία του Σάο Πάολο στην έκθεση του Τόλη Τατόλα

Στόχος της έκθεσης είναι να προτρέψει τους θεατές να οραματιστούν ένα αστικό μέλλον, το οποίο θα προκύπτει με τρόπο φυσικό και θα καθοδηγεί κάθε πρωτοβουλία ανάπτυξης που ωφελεί τους κατοίκους των παγκόσμιων αστικών μορφωμάτων.

Ο Jeremiah Day διδάσκει τις στρατηγικές του "Νέου Χορού" με μια δημόσια performance

Θα προηγηθεί εργαστήριο στο Spiti Yoga όπου οι συμμετέχοντες θα αυτοσχεδιάσουν με βάση παρτιτούρες από την Anna Halprin, τον Steve Paxton και τη Simone Forti

7 διαφορετικά μουσεία που θα αγαπήσετε στην Αθήνα

Από το μοναδικό στην Ελλάδα, Μουσείο Αφής, σε μουσεία αφιερωμένα στα παιχνίδια, κοσμήματα, μετεωρίτες και στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα των ξεχωριστών μουσείων

Στη νέα έκθεση του Νικόλα Αντωνίου πνέει "ένας νέος άνεμος"

Ο Νικόλας Αντωνίου, όντας ανθρωποκεντρικός ζωγράφος, αποχωρίζεται για λίγο την φιγούρα και επικεντρώνεται στη σημασία που παίζει το φόντο στο έργο.

Ένα ομαδικό πρότζεκτ αναδεικνύει την ιταλική σύγχρονη τέχνη

Η έκθεση στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο περιλαμβάνει έργα τέχνης από την ιδιωτική συλλογή του Ομίλου BFF Banking Group.

Η τέχνη των The Callas είναι πάρα πολύ προσωπικά πράγματα που προκύπτουν από το πρωινό ξύπνημα, τον καφέ που πίνεις, τι φαγητό σ’αρέσει, τι ποτό πίνεις, πόσο ξενυχτάς

Το καλλιτεχνικό δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς γιορτάζει 20 χρόνια από την ίδρυση της κολεκτίβας και μας μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η εγχώρια σκηνή, τη μέθοδο που ακολουθούν στις διάφορες συνεργασίες τους και την ιδέα πίσω από την ψυχεδελική έκθεση "Love Solidarity Death (L.S.D.)" στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.