Η Προσωρινή Ακαδημία Τεχνών ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό

Τα αποτελέσματα των εργασιών όσων φοίτησαν θα παρουσιαστούν στις 11 και 12 Οκτωβρίου, σε ένα διήμερο εκδηλώσεων προβολής και δικτύωσης των σπουδαστών.

Η Προσωρινή Ακαδημία Τεχνών ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό

Τα αποτελέσματα των εργασιών όσων φοίτησαν θα παρουσιαστούν στις 11 και 12 Οκτωβρίου, σε ένα διήμερο εκδηλώσεων προβολής και δικτύωσης των σπουδαστών.

Η Προσωρινή Ακαδημία Τεχνών ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό - εικόνα 1

Ολοκληρώνοντας το ενδιαφέρον πείραμά της, η Προσωρινή Ακαδημία Τεχνών Επαγγελματικής και Ερασιτεχνικής Κατάρτισης, μια κινούμενη Ακαδημία Τεχνών και ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα πειραματικής εκπαίδευσης σε επιμέλεια της Ελπίδας Καραμπά, που λειτουργεί με τη στήριξη του οργανισμού ΝΕΟΝ, στο Δήμο Περιστερίου από τις 29 Σεπτεμβρίου ως τις 12 Οκτωβρίου, ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό. Τα αποτελέσματα των εργασιών όσων φοίτησαν θα παρουσιαστούν στις 11 και 12 Οκτωβρίου, σε ένα διήμερο εκδηλώσεων προβολής και δικτύωσης των σπουδαστών.

Η Προσωρινή Ακαδημία Τεχνών ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό - εικόνα 2

Στην Ακαδημία φιλοξενείται έκθεση έργων σύγχρονης τέχνης, που αξιοποιούνται ως εργαλεία διδασκαλίας, των καλλιτεχνών: Αναστασίας Δούκα, Κώστα Ρουσσάκη, Ηώς Χαβιάρα, Νίκου Αρβανίτη, Πάνου Σκλαβενίτη, Νίκου Αλεξόπουλου, Κωνσταντίνου Χατζηνικολάου, Απόστολου Καραστεργίου.
Οι καλλιτέχνες Νίκος Αρβανίτης, Μέντη Μέγα και Πάνος Σκλαβενίτης έχουν αναλάβει την οργάνωση των εργαστηρίων Γλυπτικής, Χορού και Σχεδίου, οι θεωρητικοί Γλυκερία Σταθοπούλου και Ελπίδα Ρίκου πλαισιώνουν συμβουλευτικά το πρόγραμμα και ο κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου είναι υπεύθυνος του προγράμματος ταινιών.

Σοφοκλέους 20, Περιστέρι. Το Σάββατο 11/10 θα είναι ανοιχτά από τις 7 μ.μ. και την Κυριακή 11/10, 12 - 5 μ.μ. Πληροφορίες στο 6945939607.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Sony World Photography Awards 2023: Οι κριτές και οι ημερομηνίες των επικείμενων εκθέσεων

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Φωτογραφίας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή για τα Sony World Photography Awards 2023, μαζί με νέα βραβεία και δεδομένα για τις εκθέσεις.

30/09/2022

Οι "Κατακλυσμοί" του Δαυίδ Μπενφοράδο επιστρέφουν στην Kourd

Το δεύτερο μέρος της έκθεσης συνεχίζει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο των χρωστικών υλών και των αφαιρετικών σχημάτων.

Μια ομάδα σύγχρονων καλλιτεχνών μπαίνει σε "Safe Mode"

Μια πολυμεσική έκθεση που θέτει ερωτήματα για τις διαδικασίες της σύγχρονης ζωής και εγκαινιάζεται σε τρεις αθηναϊκούς χώρους τέχνης.

Ένα οπτικό πέρασμα στην ιστορία του δράκου επιχειρεί ο Θωμάς Διώτης

Η έκθεση Digging σε επιμέλεια της Αγγελικής Μπάρα θα φιλοξενηθεί στη γκαλερί Ζουμπουλάκη.

Το άτομο ως ένα κοινωνικό κύτταρο στον "Μικρόκοσμο" της Art Appel Gallery

Η διατομική έκθεση ζωγραφικής των Πηνελόπη Ακριτίδου και Ίον Ρούντολφ απεικονίζει τον οργανικό μικρόκοσμο των μικροβίων και των κυττάρων με μια διαφορετική ματιά.

Το Μουσείο Κανελλοπούλου συστήνεται στην πόλη

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του μουσείου προκειμένου να αναδείξει την πλούσια συλλογή και ιστορία του.

Το εκθεσιακό αφιέρωμα για τον John Craxton στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μετά την στάση της στο Μουσείο Μπενάκη, η έκθεση "John Craxton: Μια ελληνική Ψυχή" ταξιδεύει στην Κρήτη όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές του ’23.