Νέες Κυκλοφορίες

Witcher 3 (Nintendo Switch)

Geralt σε φορητή μορφή, περιπέτεια... παντού!

Από -

Πολλοί είχαν πει πως δεν ήταν τεχνικά εφικτό... και έκαναν λάθος: το ίσως κορυφαίο action RPG "για ενήλικες" της τελευταίας πενταετίας, το τρίτο και καλύτερο The Witcher που σημείωσε απίστευτη εμπορική επιτυχία και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στην μορφή του για PS4, Xbox One και PC κυκλοφορεί πλέον και στην μοναδική του... φορητή μορφή: αυτή για το Nintendo Switch.

Την μεγαλύτερη και περισσότερο περίπλοκη περιπέτεια του διάσημου πια Geralt of Rivia μπορεί λοιπόν να την απολαύσει κανείς οπουδήποτε πλέον - και, ίσως εξίσου σημαντικό, να εξερευνήσει έναν κόσμο και ένα σενάριο που ενδιαφέρουν το περισσότερο "ενήλικο" κοινό, καθώς τα στοιχεία του σεξ ή της έντονης βίας δεν εκλείπουν (όπως συμβαίνει με σχεδόν κάθε άλλον τίτλο για Switch). Ήταν μία πρόταση που έλειπε από την βιβλιοθήκη τίτλων του υβριδικού συστήματος της Nintendo.

Η αλήθεια είναι πως, όσον αφορά στον τεχνικό τομέα, έχουν γίνει ορισμένες υποχωρήσεις εκ των πραγμάτων - όχι μόνο επειδή τα PC ή το PS4 έχουν στην διάθεσή τους ισχύ που επιτρέπει υψηλότερου επιπέδου π.χ. λεπτομέρεια στα γραφικά, αλλά και επειδή το Witcher 3 έπρεπε "να χωρέσει" στον αποθηκευτικό χώρο των 32GB (ενώ τα άλλα συστήματα έχουν διαθέσιμο σχεδόν απεριόριστο).

Όμως το απαράμιλλο στυλ, η υπέροχη ατμόσφαιρα, ο άψογος έλεγχος καθώς και όλο το περιεχόμενο του The Witcher 3 - για την ακρίβεια και των επεκτάσεων που κυκλοφόρησαν αργότερα! - είναι όλα παρόντα και αναλλοίωτα... και όλα συνθέτουν μία ψυχαγωγική εμπειρία που ίσως δεν είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά, αλλά για τους ενήλικες κατόχους Nintendo Switch είναι... άχαστη!