Νέες Κυκλοφορίες

Ice Age: Scrat's Nutty Adventure

Για παιδικές ηλικίες, διασκέδαση επαρκής

Από -

O πλέον αγαπημένος... κωμικός χαρακτήρας καρτούν που δεν είναι προέλευσης Disney (αν και πλέον ανήκει σ' αυτήν!) δεν είναι άλλος από τον Skrat των Ice Age - και η Bandai/Namco διαθέτει αυτές τις μέρες στην ελληνική αγορά την πιο πρόσφατη περιπέτειά του σε μορφή video game για PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με την έκδοση για το πρώτο και είναι αυτό που περιμένει κανείς από μία παραγωγή που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά: ένα κατανοητό, προσβάσιμο platform game όπου ο παίκτης πρέπει να καθοδηγήσει τον Scrat μέσα σε μία σειρά από διαφορετικά περιβάλλοντα ώστε ο δεύτερος να ξεπεράσει μία σειρά από εμπόδια και να βρει τα 4 Crystal Nuts (!) που αναζητά.

Χωρίς ο τίτλος να διεκδικεί διακρίσεις στον τεχνικό τομέα ή στην πρωτοτυπία ίσως θα ήταν δύσκολο να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλους παρόμοιους, αλλά για... καλή του τύχη αυτόν τον καιρό δεν κυκλοφορεί κάτι τέτοιο για μικρές ηλικίες, αφενός, συνεχίζει να είναι άκρως διασκεδαστικός για το κοινό στο οποίο απευθύνεται αφετέρου. Και... πρωταγωνιστεί ο Scrat: και μόνο για το ξεκαρδιστικό στυλ και τα καμώματά του, αξίζει προσοχής!