Red Dead Redemption 2

Απίστευτο ψηφιακό γουέστερν, διασκέδαση αληθινά μοναδική

Red Dead Redemption 2

Εξαιρετικά σπάνιο στην αγορά των video games ένας τίτλος αναμενόμενος με απίστευτο ενθουσιασμό από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμοο να καταφέρνει όντως ν' ανταποκριθεί στις αντίστοιχες προσδοκίες... αλλά αυτό ακριβώς κατάφερε η Rockstar με το αριστούργημά της: το δεύτερο "κεφάλαιο" στην σειρά των γουέστερν δράσης κι εξερεύνησης που ξεκίνησε τo 2010 είναι όχι μόνο απίθανα υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικά, όχι μόνο εξαιρετικά καλογραμμένο και αριστοτεχνικά "σκηνοθετημένο", αλλά μία από τις πλέον εντυπωσιακές σε έκταση και βάθος παραγωγές στην γενιά συστημάτων των PS4/Xbox One. Στο Red Dead Redemption 2 ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός συμμορίτη που εμπλέκεται σε... όλα όσα έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε σε ταινίες γουέστερν, από ληστείες και μονομαχίες με εξάσφαιρα μέχρι καταδιώξεις με άλογα ή κυνήγι για επιβίωση. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται με προσεκτικά δομημένους μηχανισμούς που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα χωρίς να γίνονται φυσικά... τόσο βαρετοί ή προβλέψιμοι όσο στ' αλήθεια θα ήταν. Το αληθινά εκπληκτικό, ωστόσο, είναι η ανήκουστη προσοχή στην λεπτομέρεια των πάντων στον εικονικό κόσμο που έχει "χτίσει" η Rockstrar για τον τίτλο: αυτός είναι, χωρίς υπερβολή, ένα από τα πειστικότερα ψηφιακά περιβάλλοντα έχουν αποδοθεί ποτέ. Το γεγονός από μόνο του τοποθετεί την συγκεκριμένη παραγωγή σε διαφορετική, ουσιαστικά, κατηγορία από αυτήν παρόμοιων games.

Red Dead Redemption 2 - εικόνα 1

Όταν όλα έχουν ειπωθεί, φυσικά, το Red Dead Redemption 2 δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις, ούτε θετική αξιολόγηση από μας: πολύς από τον κόσμο που ενδιαφέρεται γι' αυτό το έχει προπαραγγείλει ή αγοράσει από την πρώτη μέρα, έχει αποσπάσει ήδη την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών για φέτος (Metacritic 98%) και βρίσκεται σε τροχιά απίθανων κερδών και διακρίσεων για το καλύτερο video game της χρονιάς (και μάλιστα μιας χρονιάς με εξαιρετικές παραγωγές συνολικά). Είμαστε όμως ευτυχείς που μπορούμε να συμμετάσχουμε στις φωνές των μέσων ενημέρωσης που επιβεβαιώνουν: believe the hype. Το Red Dead Redemption 2 είναι όλα όσα ελπίζαμε και, από ουκ ολίγες απόψεις, περισσότερα. Όλοι θα το αγοράσουν και παίξουν κάποια στιγμή. Το μόνο ερώτημα, είναι το... πότε!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021