Lady Bird

Ενηλικίωση υπέροχα σκηνοθετημένη, σε οικιακή εκδοχή Blu-ray φροντισμένη

Lady Bird

Η πλέον ευχάριστη ίσως έκπληξη της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, το σεναριακό και σκηνοθετικό αυτό ντεμπούτο της Greta Gerwig δικαίως κέρδισε την επιδοκιμασία των κριτικών και την αγάπη του κοινού, δικαίως προτάθηκε για 5 βραβεία Oscar και δικαίως ανήκει σε μία από τις πλέον αξιοπρόσεκτες κυκλοφορίες σε Blu-ray για το καταναλωτικό κοινό αυτή τη στιγμή. Η ιστορία του έφηβου κοριτσιού που ενηλικιώνεται με ό,τι αυτό σημαίνει είναι καλογραμμένη και όντως ενδιαφέρουσα, η σκηνοθεσία υπέροχη και σε ουκ ολίγα στοιχεία της ξεχωριστή, ενώ η απόδοση τόσο του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα όσο και των υπολοίπων από τους ηθοποιούς δεν αφήνει περιθώριο αρνητικού σχολιασμού.

Lady Bird - εικόνα 1

Αξίζοντας ως φιλμ αυτό καθ' αυτό το Lady Bird πιθανώς θα μπορούσε να είχε προσφέρει οπτικοακουστικό τομέα "απλώς ΟΚ" στην οικιακή έκδοση Blu-ray χωρίς... ιδιαίτερες συνέπειες, είναι η αλήθεια. Όμως τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος του είναι ποιοτικά και φροντισμένα - δεν προσφέρονται για... θεαματικές υπερβολές, φυσικά, αποδίδουν όμως το στυλ και το ύφος του φιλμ εξαιρετικά. Τα extras του Blu-ray περιλαμβάνουν τις τυπικές παροχές, όπως τον σχολιασμό της σκηνοθέτιδας και κάποιες ματιές στην δημιουργική διαδικασία του φιλμ, αλλά... σοβαρά τώρα: είναι μια πάρα, πάρα πολύ καλή ταινία με προσεγμένο ήχο και εικόνα. Ειλικρινά, δεν χρειαζόμαστε απολύτως τίποτε περισσότερο!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021