Kena: Bridge of Spirits

Ταξίδι μαγικό, στο PS5 αποκλειστικό

Kena: Bridge of Spirits

Καθώς το PlayStation5 πλησιάζει στην συμπλήρωση 12 μηνών από την εμφάνισή του στην αγορά, η βιβλιοθήκη τίτλων του αρχίσει πλέον να συμπληρώνεται σε κάθε κατηγορία με ποιοτικές προτάσεις - αυτή των action adventures φαντασίας, όμως, δεν είχε εκπρόσωπο επιπέδου ΑΑΑ. Μέχρι τώρα. Το Kena: Bridge of Spirits καλύπτει αυτό το κενό υπέροχα, αναθέτοντας στους κατόχους ενός PS5 τον ρόλο μίας νεαρής κοπέλας που αναλαμβάνει να ξορκίσει την υπερφυσική κατάρα που βαραίνει ένα χωριό-φάντασμα, με την βοήθεια πνευμάτων που τής χαρίζουν δυνάμεις όλων των ειδών. Ο τρόπος παιχνιδιού του Kena είναι γνώριμος: η νεαρή κοπέλα ξεκινά με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά εξερευνώντας το περιβάλλον και "συλλέγοντας" τα κατάλληλα πνεύματα μπορεί να αντιμετωπίσει ισχυρότερους προοδευτικά αντιπάλους και να προχωρήσει σε επόμενες περιοχές. Οι μάχες με τα εχθρικά πνεύματα και πλάσματα μπορούν ν' αποδειχθούν δύσκολες ενίοτε, όμως ο τίτλος αποζημιώνει με το απρόσμενα καλογραμμένο σενάριο, την ωραία κίνηση των χαρακτήρων, τα ποιοτικά γραφικά και την υπέροχη μουσική. Με την μαγεία να βρίσκεται στο επίκεντρο του Kena: Bridge of Spirits καμία απορία που η παρουσίαση και η ατμόσφαιρα είναι ταιριαστά... μαγικές επίσης, ενίοτε συνθέτοντας ένα "παραμύθι εν κινήσει" στην οθόνη, κυριολεκτικά.

Kena: Bridge of Spirits - εικόνα 1

Η αλήθεια είναι πως, στο πλαίσιο των διαχρονικά κορυφαίων παραγωγών της κατηγορίας των action adventures, το Kena δεν διεκδικεί κορυφαία θέση καθώς δεν ξεχωρίζει με κάποιο στοιχείο του gameplay του χαρακτηριστικό. Οι κάτοχοι PS5 όμως θα το απολαύσουν τόσο βάσει του πόσο προσεγμένο είναι σε επίπεδο καλλιτεχνικής διεύθυνσης και γενικότερης αισθητικής, όσο και βάσει του τεχνικού του τομέα, ο οποίος είναι άκρως εντυπωσιακός στο νέο σύστημα της Sony. Στους λάτρεις της εξερεύνησης και της περιπέτειας που δεν φοβούνται την πρόκληση, συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021