αθηνόραμα SUMMER IN THE CITY 2016

Ο απόλυτος πλοηγός στην καλοκαιρινή πόλη με όλα τα θεατρικά και μουσικά γεγονότα που δεν πρέπει να χάσετε, τις πιο απολαυστικές και δροσερές γευστικές προτάσεις, τα καλύτερα στέκια για ποτό και πολλές ακόμα ιδέες που θα κάνουν τους θερινούς μήνες στην πόλη αξέχαστους.

Θέμα

Ποδήλατο «Αθηνά» - Coco-Mat: Δοκίμασε το must have item των hip Αθηναίων!

Το ποδήλατο «Αθηνά» της Coco-Mat είναι μια οπτική απόλαυση: εμείς το δανειστήκαμε από το ξενοδοχείο της Coco-Mat στην Πατριάρχου Ιωακείμ, πήγαμε για καφέ downtown και τραβήξαμε τα βλέμματα!

Το ποδήλατο «Αθηνά» δεν είναι όμως μόνο μια πανέμορφη δημιουργία με την ελληνική σφραγίδα της βιομηχανικής ομάδας σχεδιασμού της ΑΚΤΟ, αλλά και μια δήλωση της περιβαλλοντικά υπεύθυνης αντίληψης της Coco-Mat και του ιδρυτή της Παύλου Ευμορφίδη. Το μασίφ ξύλο βελανιδιάς, από το οποίο είναι φτιαγμένα ο σκελετός, η σέλα και το τιμόνι, αφήνει μια απαλή αίσθηση χάρη στο κερί μέλισσας που το προστατεύει, ενώ σου δίνει και μια σιγουριά αντοχής, η οποία ενισχύεται από την ποιότητα των υπόλοιπων εξαρτημάτων.

Οι δύο εσωτερικές ταχύτητες, που αλλάζουν αυτόματα, και το σύστημα φρεναρίσματος δημιουργούν συνθήκες άνετης οδήγησης, σταθερότητας και πολύ καλού ελέγχου – αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για τη μετακίνηση στην πόλη, όπως μπορούν να βεβαιώσουν και Έλληνες και ξένοι φίλοι του ποδηλάτου που το δοκίμασαν στο Athens Wooden Bike Tour, στην πιο δυνατή ποδηλατάδα που οργάνωσε η Coco-Mat. Το ποδήλατο «Αθηνά» είναι ένα must have item που ενσωματώνει το μεράκι τού χειροποίητου με την καινοτομία και μια σύγχρονη αντίληψη για τη ζωή στην πόλη και την καλή φυσική κατάσταση! Θα το βρεις διαθέσιμο για αγορά ή για να το δανειστείς για τις βόλτες σου στα καταστήματα και στa ξενοδοχείa Coco-Mat.

Αθηνόραμα Summer in the city 2016 - Ξεφυλλίστε το FLIPBOOK

Διαβάστε ακόμα

Αθηνόραμα Summer in the city