Θέμα

Web Outlet: Τα καλύτερα e-shop και application για shopping με προσφορές

Από -

Η επίτευξη μιας καλής αγοράς, σε προϊόντα μόδας, πολλές φορές φαντάζει με λοταρία. Η διαδικασία ανακάλυψης του καλύτερου deal,για luxury fashion κομμάτια, μοιάζει με κυνήγι θησαυρού. Ευτυχώς όμως, σε αυτό το κυνήγι, έχουμε στο πλάι μας ικανούς παίχτες, όπως είναι οι μεγάλοι retailersπου συχνά διαθέτουν στο κοινό συλλογές γνωστών οίκων σε τιμές ιδιαίτερα δελεαστικές, καθώς και μια σειρά από application και άλλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, που είναι αφιερωμένα σε αυτό ακριβώς το κομμάτι της αγοράς.

Δείτε εδώ μια λίστα με e-shop & App που προσφέρουν τα καλύτερα deal:

Depop

Το site εγκαινιάστηκε το 2011 και ενώ η βάση του είναι στην Αγγλική πρωτεύουσα, κατάφερε γρήγορα να γίνει μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του shoppingστην Αμερική και ιδιαιτέρως μεταξύ των καταναλωτών της γενιάς Gen Z-ers. Η πλατφόρμα είναι δομημένη στα πρότυπα του Instagram. Οι χρήστες έχουν το προσωπικό τους προφίλ, όπου μπορούν να ποστάρουν προϊόντα που θέλουν να πουλήσουν και παράλληλα να αναζητήσουν μεταξύ των προσφορών της κοινότητας, τα «wanna have» items.

Vestiaire Collective

Αυτό το νεοσύστατο siteέχει γίνει ένα από τα αγαπημένα του κόσμου της μόδας. Και σε αυτή τη περίπτωση ο κάθε χρήστης γίνεται μέλος μιας κοινότητας. Εδώ όμως ασκείται έλεγχος γνησιότητας και ποιότητας στα προϊόντα που αναρτώνται.

Heroine

Αν το στυλ σας είναι περισσότερο εναλλακτικό, αυτό το siteείναι σίγουρα ο προορισμός σας. Εδώ θα ανακαλύψτε μερικά από τα πιο γνωστά niche brands, όπως είναι τα Alyx, Undercoverκαι Hussein Chalayan, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και σπάνια κομμάτια από μια curatedcollectionvintageκομματιών.

The Outnet

Αν το super – luxeείναι το ζητούμενο σας, τότε το the Outnetείναι ο προορισμός σας. Δεν πρόκειται για νέα άφιξη, αλλά σίγουρα θα παραμένει πάντοτε ψηλά στις προτιμήσεις και τις προτάσεις μας, καθώς είναι το επίσημο outletτου γνωστού Net-a -porter.
Εδώ θα ανακαλύψτε σπουδαία designer κομμάτια, σε πραγματικά ελκυστικές τιμές, ενώ θα πρέπει να παρακολουθείτε και τις σειρές, που συχνά δημιουργεί το e-shopσε συνεργασία με γνωστούς σχεδιαστές.

Century 21

Αν είστε Sex & The City fan τότε σίγουρα θα έχετε ακούσει το Century 21. Το πολυκατάστημα που θεωρείται η Mecca των designer outlets. Στην ηλεκτρονική του μορφή, το C21stores.com φιλοξενεί πολλά από τα κομμάτια που υπάρχουν και στα φυσικά του καταστήματα, αλλά όχι όλα.
Αξίζει να παρακολουθείται συχνά τις ανανεώσεις των εμπορευμάτων του.

Neiman Marcus' Last Call

Το web site αυτό, που λανσαρίστηκε πρόσφατα, είναι κάτι σαν κρυμμένο μυστικό. Διαθέτει μια σειρά από προϊόντα εκπτωτικά, επιλεγμένα προσεκτικά μεταξύ των συλλογών των Neiman Marcus, Bergdorf Goodman και Cusp.com, ενώ σε καθημερινή βάση δίνει στους διαδικτυακούς ακόλουθους του ένα extra deal, μια επιπρόσθετη έκπτωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί over and above των, ήδη επικαιροποιημένων εκπτωτικών τιμών.