Νέα

Το Philadelphia Sneaker Vibe έρχεται με την Adidas

Από -

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, το adidas Consortium είναι αφιερωμένο στο να φέρνει κοντά συνεργάτες, ιδιοκτήτες καταστημάτων και ομάδες δημιουργών, αποτελώντας ένα πρότυπο μοναδικής και θαρραλέας προσέγγισης της συν-δημιουργίας. Κάθε νέα συνεργασία προσφέρει μια νέα πνοή σταiconic στυλ που έχει αναπτύξει η adidas κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, πέφτει νέο φως στις τεχνολογίες υψηλώνεπιδόσεων των αθλητικώνειδώντης μάρκας και στη σύνδεσή της με την τέχνη. Αυτή τη σεζόν είναι η ώρα της κυκλοφορία ςτης νέας συνεργασίας του adidas Consortiumμε τοUBIQ.

Αν ήσουν κάτοικος της Philadelphia των ΗΠΑ, λογικά δεν θα χρειαζόσουν συστάσεις για το UBIQ. Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, ο ιδρυτής του, John Lee, έχει ξεχωριστή παρουσία στην εκλεπτυσμένη sneaker culture της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ. Από το πρώτο του κατάστημα στο Gallery Mall, μέχρι το σημερινό κεντρικό κατάστημα στη Walnut Street και το δεύτερο στην Washington DC, οι επιρροές στο street style και στην υποκουλτούρα του UBIQ παραμένουν αναλλοίωτες: από το skate boarding μέχρι το hip-hop και από την urban αρχιτεκτονική μέχρι τις τοπικές αθλητικές ομάδες.

Αυτή η παθιασμένη προσέγγιση σε μια ευρεία γκάμα εμπνεύσεων είναι ο φακός μέσα από τον οποίο το UBIQ και το adidas Consortium δημιούργησαν μαζί το πρώτο τους παπούτσι, μια νέα εκδοχή του Crazy BYW. Το Crazy ΒΥW ήταν εμπνευσμένο εν μέρη από το παπούτσι με την υπογραφή του Kobe Bryant, KB 8, το οποίο αναδημιουργήθηκε αργότερα ως Crazy 8. Η προσέγγιση του UBIQ χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό τεχνικών υλικών, με διαφορετικά επίπεδα που αντανακλούν το φως, ενώ η υψηλών επιδόσεων σόλα συνδυάζει το παρελθόν, αναπαράγοντας τη μορφή των μπασκετικών παπουτσιών των αρχών της δεκαετίας του ’00, με το παρόν, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία BOOST.
Το adidas Consortium x UBIQ θα είναι διαθέσιμο από τις 14 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.