Νέα

Θέλουμε να προλάβουμε το big clearance της Ergon Mykonos

Από -

Πίσω από κάθε προϊόν της Ergon Mykonos υπάρχει μια ιστορία που εμπνέεται από τον ελληνικό πολιτισμό. Αυτό όμως που έκανε το Brand γρήγορα να ξεχωρίσει είναι η καινοτόμα χρήση στοιχείων, υλικών και τεχνικών, με πλούσιο παρελθόν, που προσαρμόζονται στη σύγχρονη μινιμαλιστή αισθητική μέσα από την καλλιτεχνική ματιά της δημιουργού.

banner

Για κάθε προϊόν των συλλογών της Ergon Mykonos αξιοποιούνται χειροποίητα υφάσματα, που κατασκευάζονται σε μηχανικό αργαλειό, με τη χρήση μιας τεχνικής που επιβιώνει μέσα στο χρόνο και την οποία η Ergon Mykonos ανέπτυξε με καινοτόμες τεχνικές, παράγοντας τελικά ένα μοναδικό αποτέλεσμα: στη τελική του μορφή το σχέδιο πάνω στο ύφασμα δείχνει σαν αν είναι printed και όχι πλεχτό!
Έτσι συμβαίνει και με τα χαρακτηριστικά slip on shoes των τελευταίων συλλογών του σήματος. Τα σχέδια είναι χειροποίητα. Οι παραστάσεις που τα διακοσμούν υλοποιούνται είτε μέσω της χρήσης των ίδιων υφαντών υφασμάτων, που αναπτύσσονται και σε άλλα προϊόντα των συλλογών, είτε είναι ζωγραφισμένα στο χέρι, με οικολογικά χρώματα και απεικονίζουν εικόνες και μορφές σύμβολα της ιστορίας και της τέχνης της Ελλάδας με ένα εντελώς pop χαρακτήρα.

Σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι slip on με έκπτωση 70%, καθώς η Ergon Mykonos έχει οργανώσει για αυτές τις ημέρες ένα μεγάλο stock clearance.
Tα slip ons είναι γυναικεία και ανδρικά και βγαίνουν σε νούμερα από 36, έως 46, ενώ οι τιμές του shopping event κυμαίνονται από 48.00, έως 60.00€.
Ανακαλύψτε τα ανδρικά εδώ
Και τα γυναικεία εδώ. 

banner