Τάσεις

The urban amazon: To power leaving and dressing επιστρέφει

Από -

Ανάμεσα σε δαντέλες, τονισμένους ώμους και bold αξεσουάρ οι νέες αμαζόνες της αστικής πραγματικότητας είναι ήδη έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με στυλ. Η μόδα του σήμερα εξυμνεί τη θηλυκότητα με τρόπο μοναδικό. Σε αντίθεση με κάθε άλλη σεζόν, οι τάσεις του 2019 είναι σαν να δομήθηκαν με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες, τα θέλω και τις απαιτήσεις των σύγχρονων γυναικών.

Έτσι στο σκηνικό της φετινής μόδας τα γυναικεία σύνολα αποτελούν έναν ύμνο στη χειραφέτηση και καταφέρνουν για πρώτη φορά να νομιμοποιούν ετερόκλητα στοιχεία σε εμφανίσεις που ανατρέπουν κάθε κατεστημένο στη business & feminine αισθητική.

Φέτος επανέρχεται, ισχυρότερο από ποτέ, το power leaving and dressing. Τα αυστηρά κοστούμια πλαισιώνονται από τονισμένους ώμους και μας προκαλούν να φέρουμε το naked στα όρια του preppy. Τα ρομαντικά στοιχεία και οι δαντέλες συνδυάζονται με «σκληρά», πλην όμως απόλυτα θηλυκά, δερμάτινα ρούχα.

Τα αξεσουάρ μπλέκουν μοναδικά την πρακτικότητα με τη φίνα σχεδιαστική προσέγγιση και τα gadgets αποβάλλουν την καθαρά πρακτική ταυτότητα και γίνονται μέρος της προσωπικής δήλωσης του στυλ μας.

Οι σύγχρονες αμαζόνες δεν παρακάμπτουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Αντιθέτως τα αναδεικνύουν, προβάλλοντας τα μέσα από τις επιλογές τους, είτε αυτές αφορούν στον τρόπο που ντύνονται, είτε στο μοτίβο της ζωής τους, της διατροφής τους! Δεν υποχωρούν μπροστά σε πρέπει και must do. Ακολουθούν τα πρότυπα που τις ευχαριστούν ή δημιουργούν οι ίδιες τα δικά τους πρότυπα.

Ανακαλύψτε εδώ τα απαραίηττα κομμάτια:

Δερμάτινα γάντια Balenciaga

Δερμάτινο νεσσέρ Globe Trotter (www.globe-trotter.com)

Δερμάτινο παντελόνι Gucci (Gucci Boutique)

Μεταλλικό κηροπήγιο H&M

Γυαλιά ηλίου Jimmy Choo, Safilo Hellas

Τοπ με διαφάνεια και κρόσσια Mango

Top με glitter πουα Max Mara (Max Mara Boutique)

Δερμάτινη μπότα Paris Texas (Καλογήρου)

Jean Penny Black (Linea Imports)

Δερμάτινη ζώνη με διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία Philipp Plein (PhilippPleinBoutique)

Utility midi φούσταPrada (Prada Boutique)

Μποτάκια Roger Vivier (www.net-a-porter.com)