Θέμα

The Meet Market και πάλι στη Τεχνόπολη

Από -

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φιλοξενήσει τη πρώτη επίσημη οργάνωση της αγαπημένης νομαδικής αγοράς της πόλης.
Έχοντας δρομολογήσει μια σειρά από αλλαγές το πρώτο Meet Market του 2020 θα μας υποδεχτεί στους χώρους της Τεχνόπολης. Σε αντίθεση με τα άλλα shopping events, που έχουν φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο, αυτή τη φορά οι δημιουργοί, παραγωγοί και καλλιτέχνες του Meet Market θα περιμένουν να μας ξεναγήσουν στις συλλογές τους σε όλες τις κλειστές αίθουσες του χώρου, στα κτίρια “Μηχανουργείο”, “Νέοι Φούρνοι” και “ Αποθήκη”.

Πλησιάζει λοιπόν, η ώρα που θα συναντηθούμε ξανά 120 περίπτερα μικρών και μεσαίων ανεξάρτητων επιχειρήσεων που θα μας αποδείξουν πως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η αισθητική είναι αποτέλεσμα προσπάθειας και όρεξης και το Meet Market είναι η πλατφόρμα που έχει στόχο να τα αναδείξει.

Από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι τρόφιμα, είδη για το παιδί και για το σπίτι και μια ποικιλία διάφορων άλλων προϊόντων, σχεδιάζουμε μια βόλτα που θα δώσει σε αυτό το Σαββατοκύριακο ένα extra shopping ενδιαφέρον.
Παράλληλα την εκδήλωση θα πλαισιώσουν live μουσική από τους αγαπημένους μας djs, λίγο αλκοόλ και street food λιχουδιές ενώ παράλληλα δεν θα λείπουν, οι δραστηριότητες και τα διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες.

Πρόγραμμα Παιδικών Δραστηριοτήτων
Σάββατο 22/02 | 18.00-19.30 | Κτίριο Μηχανουργείο
Τέχνες στο μίξερ Τίτλος: DIY mini super heroes
Αριθμός συμμετεχόντων: έως 50 παιδιά
Ηλιακιακή ομάδα: από 3 ετών
Τι είναι αυτό που σε κάνει ήρωα; Ειδικά σχεδιασμένες αποστολές είναι έτοιμες. Το τούνελ του Φλας, το λάσο της Wonder Woman, ο ιστός του Spider Man, η ασπίδα του Captain America, η μυϊκή δύναμη του Superman, το μπατμομπιλ του Batman και τα νύχια του Wolverine είναι χαρακτηριστικά των διάσημων υπερηρώων που εμπνέουν τις αποστολές μας. Πέρασέ τες με επιτυχία και πάρε το διακριτικό του Mini Super Hero! Ένας σούπερ ήρωας όμως, έχει και την ανάλογη στολή! Έτσι λοιπόν στήνουμε DIY εργαστήριο κατασκευής της σούπερ αυτοσχέδιας στολής από ανακυκλώσιμα υλικά.

Κυριακή 23/02 | 13.00-17.00 |
Skywalk Tίτλος: ΠαιΖΩντας
Η ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ έρχεται πάλι στο Meet Market για υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως mega jenga, zip lining, slack line, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα, για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!
Κυριακη 23/02 I 16.00μ - 19.00I
Προάυλιο Μηχανουργείου Φτιάχνω τον εαυτό μου( σε πραγματική διάσταση ) με παστέλ χρώματα & κολάζ με στοιχεία από τη φύση Γίνομαι σούπερ ήρωας, αγγελουδάκι, γοργόνα, πητερ παν, πριγκίπισσα, μονόκερος, ξωτικό... Ο εαυτός μου με τα ρούχα που φοράω..... Φαντασία - δημιουργικότητα - χρώματα και τεράστια χαμόγελα
Πάσχου Ελεάννα
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ
Σάββατο 22/02 | 15.00-18.00 & Κυριακή 23/02 | 16.00-19.00
Face Painting Ζωγραφική προσώπου για παιδιά όλων των ηλικιών!

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
«Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» & «Αποθήκη»
Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 2020
12:00 – 22:00 κάθε μέρα Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα
Eίσοδος Ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.themeetmarket.gr