Θέμα

The Meet Market Fall 2020 Edition - Ακύρωση Εκδήλωσης

Από -

Μόλις πληροφορηθήκαμε πως η επερχόμενη συνάντηση του Meet Market ακυρώνεται. Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωηση της ομάδας των διοργανωτών.
"Αγαπητοί φίλοι του Meet Market, Με βαριά καρδιά είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Meet Market, που είχαμε σχεδιάσει για αυτό το Σαββατοκύριακο ακυρώνεται.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, σχεδιάζοντας τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και ακόμη περισσότερα από αυτά που ήδη ισχύουν, για να οργανώσουμε ένα event απολύτως συμμορφωμένο και ασφαλές. Λαμβάνοντας όμως υπόψη μας τoν αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων πήραμε την απόφαση να μην προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση του.
Όσα μέτρα και αν λάβουμε δεν θέλουμε να ρισκάρουμε και να βάλουμε σε κίνδυνο, ούτε εσάς, ούτε τους εκθέτες μας, ούτε τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens, ούτε και εμάς τους ίδιους. Για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να περιμένουμε την κατάλληλη και ασφαλή στιγμή για την επιστροφή μας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδος για όλους.
Δεν σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε ξανά κάτι αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε.
Σας στέλνουμε θετική ενέργεια και ευχόμαστε να είμαστε σύντομα σε θέση να ανανεώσουμε το μηνιαίο ραντεβού μας που είναι πάντα γεμάτο κοινωνική συναναστροφή, επικοινωνία, φίλους και δημιουργία.
Με αγάπη,
Η ομάδα του Meet Market"
H ομάδα θα κάνει μια προσπάθεια να φέρει τη διοργάνωση σε ηλεκτρονική μορφή. θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

banner

Αναμφίβολα ζούμε όλοι σε μια νέα εποχή. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να συμπλεύσουμε με το κύμα.
Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς, αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σύνθετο ζήτημα για όλο τον πλανήτη αλλά και για τον καθέναν ξεχωριστά, το ραντεβού δίνεται ξανά, στις 10 & 11 Οκτωβρίου σε ένα Meet Market νέων προδιαγραφών, προσαρμοσμένο στις συνθήκες του σήμερα και σε ένα από τους αγαπημένους χώρους διοργάνωσης του, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το Meet Market επιστρέφει στο πλαίσιο μιας προσπάθειας ασφαλούς συνέχισης και επιβίωσης του.
Σε αυτό θα συμμετέχει μια πληθώρα τοπικών δημιουργιών και προϊόντων. Όπως μας εξήγησαν οι διοργανωτές «Ταλαντευτήκαμε πολύ για να πάρουμε αυτή την απόφαση και τελικά να προχωρήσουμε στην πραγματοποίησή της εκδήλωσης, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια. Έπειτα από πολλές συζητήσεις και ζυγίζοντας όλα όσα έχουμε στο τραπέζι, αποφασίσαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε! Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα αυτή κανονικότητα, ακολουθώντας τη λογική και την πειθαρχία περισσότερο από ποτέ, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να είμαστε παραγωγικοί και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ως επιχειρήσεις. Ο καθένας στον κλάδο του αλλά όλοι μαζί αλληλένδετα συνδεδεμένοι σε μια κυκλική οικονομία».

banner

Τα περίπτερα θα εκτίθενται τουλάχιστον 3 μέτρα μακριά το ένα από το άλλο, αποκλειστικά και μόνο στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης. Οι οικοδεσπότες θα είναι μασκοφόροι - εκθέτες και διοργανωτές και θα μας υποδεχτούν έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

«Θα χρειαστούμε όμως τη βοήθειά σας. Αν σκοπεύετε να έρθετε να μας βρείτε, φορέστε όλοι τις μάσκες σας, σιγουρευτείτε πως αισθάνεστε καλά και φροντίστε την προσωπική σας υγιεινή. Ελάτε μαζί να αποδείξουμε πως μπορούμε να προσαρμοστούμε με υπευθυνότητα και πως η επιβίωση είναι μονόδρομος».

Στις ηλεκτρονικές σελίδες της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και να πληροφορηθείτε για τις συμμετοχές.
Μην ξεχνάτε πως το Meet Market είναι μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 2020 11.00-22.00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854
* H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κάτα την είσοδό σας, την παραμονή έως και την έξοδό σας από τις εγκαταστάσεις της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.
** Ενδέχεται αλλαγή του προγραμματισμένου event η οποία θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται.

www.themeetmarket.gr
IG: @themeetmarket_athens
FB event #themeetmarket
#keepitlocal
#meetyourmaker