Νέα

The Mall Athens: H καλύτερη μας βόλτα

Το The Mall Athens άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ξανά μια ξεχωριστή έξοδο για shopping, dining & entertainment. Στους άνετους διαδρόμους του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της πόλης απλώνονται πάνω από 190 καταστήματα με χιλιάδες αγαπημένα brands, τα οποία φιλοξενούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, της ομορφιάς και του στιλ καθώς και μοναδικές προσφορές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και μια χαλαρή βόλτα στις εντυπωσιακές βιτρίνες, όπου πρωταγωνιστούν πρωτότυπα σχέδια και φωτεινά χρώματα, θα ανεβάσει στα ύψη τόσο τη διάθεση όσο και την όρεξή μας για shopping και ανανέωση.

Στο The Mall Athens η διασκέδαση, η απόλαυση και η ασφάλεια πάνε μαζί,
γι’ αυτό –πάντα με γνώμονα την υγεία του κοινωνικού συνόλου– ακολουθούν πιστά και τηρούν αυστηρά τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής, υιοθετώντας μια σειρά μέτρων για να μας εξασφαλίσουν το απολαυστικό shopping με την αναγκαία προστασία.

Σε όλες τις εισόδους του εμπορικού κέντρου έχουν τοποθετηθεί θερμικές κάμερες, στο πλαίσιο του περιορισμού μετάδοσης του Covid-19, ενώ συσκευές απολύμανσης χεριών και προμήθειας γαντιών μιας χρήσης βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών. Το κτίριο διαθέτει κλιματισμό προσαγωγής 100% νωπού αέρα, χωρίς ανακυκλοφορία, κρατώντας το περιβάλλον του The Mall Athens δροσερό και απόλυτα ασφαλές, ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως και οι τουαλέτες, απολυμαίνονται διαρκώς με πιστοποιημένες δια­δικασίες καθαρισμού για την προστασία επισκεπτών κι εργαζομένων. Τέλος, συχνές ηχητικές αναγγελίες υπενθυμίζουν στους επισκέπτες τα μέτρα προστασίας, γίνονται διαρκείς έλεγχοι τήρησης των απαραίτητων αποστάσεων, ενώ όλο το προσωπικό του εμπορικού κέντρου θερμομετρείται σε καθημερινή βάση, για να μπορούμε όλοι να κινούμαστε και να ψωνίζουμε σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον και να ζήσουμε ξανά την εμπειρία του shopping με απόλυτη ασφάλεια.

Επιπρόσθετα, η επιμέλεια αυτή δεν περιορίζεται μόνο στα εμπορικά καταστήματα, αλλά ανεβαίνει φυσικά και στο τρίτο και στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, εκεί όπου μπορούμε να γευτούμε όλα αυτά που μας έλειψαν, έχοντας την Αθήνα στο πιάτο. Όλα τα αγαπημένα καταστήματα εστίασης λειτουργούν πλέον κανονικά και μας περιμένουν σε μία από τις πιο γοητευτικές βεράντες της πόλης για να απολαύσουμε όλες τις ώρες της ημέρας τον καφέ, το ποτό, το φαγητό ή το γλυκό μας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Ξεκινάμε λοιπόν και πάλι να ζούμε νέες εμπειρίες, να ανανεώνουμε τη διάθεση αλλά και την ντουλάπα μας, να χαζεύουμε βιτρίνες και να διαλέγουμε δώρα, να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και να απολαμβάνουμε τις βόλτες αλλά και τα ψώνια μας εκεί όπου το shopping είναι συνώνυμο της μοναδικής εμπειρίας. Το The Mall Athens στο Μαρούσι, ασφαλέστερο από ποτέ, περιμένει μικρούς και μεγάλους (ακόμη και τους τετράποδους φίλους, αρκεί να φορούν λουράκι κα να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους) τηρώντας κανονικά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, από τις 10:00 έως τις 21:00.

i The Mall Athens, Aνδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, 2106300000 και 2106300003