Θέμα

Τα απαραίτητα High Five του καλοκαιριού

Από -

Πολλές φορές αξίζει να γινόμαστε por-active. Αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω συνθέτοντας την γκαρνταρόμπα του φετινού καλοκαιριού. Θέλοντας να αποφύγω το panic shopping attack, που σίγουρα θα με χτυπούσε κατακέφαλα, γύρω στα μέσα Ιουλίου, όταν δηλαδή θα συνειδητοποιούσα, πόσο εκτός «θέματος» είναι η ντουλάπα μου. Γεγονός που σίγουρα θα με οδηγούσα σε παντελώς λάθος αγορές.
Παράλληλα, ο φετινός μου στόχος δεν ήταν να αποφύγω μόνο το προαναφερθέν, αλλά και να πετύχω την ιδανική capsule συλλογή για τη γκαρνταρόμπα μου με τα 5 κομμάτια κλειδιά, που θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω σε εναλλακτικούς συνδυασμούς, φέρνοντάς πάντα (και με τη βοήθεια τους) τις εμφανίσεις μου στο επίκαιρο των τάσεων!
Έτσι μελέτησα, κατέγραψα και κατέληξα στη μαγική λίστα των 5 κομματιών της Capsule collection 2019.

Puff-Sleeved Φορέματα

Μπαίνω στη μηχανή του χρόνου και προσγειώνομαι στα σχολικά μου χρόνια όπου όλα τα φουσκωτά μανίκια ήταν το ζητούμενο. Η τάση έχει επανέλθει δυναμικά και στην αγορά θα ανακαλύψετε πολλά μονόχρωμά και εμπριμέ κομμάτια για να εντάξετε στις εμφανίσεις σας.
p.s το ενδιαφέρον με αυτή τη τάση είναι ότι την είδαμε να εφαρμόζεται ακόμη και σε t-shirts

Velcro Sandals

Πολλοί ήδη μιλούν για το πώς τα κατά κόσμων τουριστικά σανδάλια έχουν γίνει Trend. Προσωπικά μιλώντας εξακολουθώ να τους αποδίδω έλλειψη κομψότητας και αισθητικής, οφείλω όμως να σημειώσω πως σίγουρα είναι το παπούτσι που θα δούμε παντού εφέτος το καλοκαίρι.

High-Waisted Παντελόνια

Πρόκειται για το staple κομμάτι της μόδας ανεξαρτήτως σεζόν, καθώς τα ψηλόμεσα παντελόνια έχουν επικρατήσει το ίδιο δυναμικά στις χειμερινές και τις καλοκαιρινές συλλογές. Για τη σεζόν όμως που τώρα διανύουμε επιβάλλονται σε ελαφριά υφάσματα, όπως είναι το λινό και το ελαφρύ βαμβακερό, ενώ όλα συνδυάζονται απλώς με ένα λευκό t-shirt, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Εμπριμέ Slip Φούστες

Προσωπικά εδώ θα πως είναι το αγαπημένο μου από όλα τα κομμάτια της μόδας του φετινού καλοκαιριού. Και δεν χρειάζεται να το εξηγήσω πολύ αυτό, καθώς αρκεί μόνο να κλείσετε τα μάτια και να σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε τις φούστες αυτές με όλα τα τοπ και όλα τα παπούτσια της ντουλάπας σας, πετυχαίνοντας, κάθε φορά, την updated αισθητική στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Μαγιό με ζώνη

Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει και πάλι τη μνεία μας σε αυτό το New entry της φετινής μόδας. Ο λόγος που κατατάσσουμε τα μαγιό αυτά στη λίστα των high five κομματιών είναι φυσικά η δυνατότητα που μας προσφέρουν να τα αξιοποιήσουμε, όχι μόνο στη θάλασσα και στις διακοπές, αλλά και ως τοπ σε trendy urban looks.