Θέμα

Support Greek Designers: Μία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των ανεξάρτητων Ελλήνων σχεδιαστών

Από -

Η ανάγκη να υποστηρίξουμε το ταλέντο στη χώρα μας συνεχίζει να είναι μεγάλη και το project «Support Greek Designers» από την αρχή της πανδημίας παραμένει στο πλευρό των ανεξάρτητων fashion labels, μέσω του pop-up ηλεκτρονικού καταστήματος ozonboutique.com.

Σκοπός της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας συνεχίζει να είναι η επικοινωνιακή και εμπορική στήριξη περισσότερων από τριάντα ανεξάρτητων fashion designers και brands της χώρας μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ozonboutique.com για την ανάδειξη και την άμεση πώληση των δημιουργιών τους. Παράλληλος στόχος παραμένει η δημιουργική προβολή των συλλογών και του ταλέντου τους, μέσα από όλα τα επικοινωνιακά κανάλια του περιοδικού Ozon αλλά και των υπόλοιπων μέσων (sites, ραδιόφωνα, influencers κλπ) που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή.

Μέσα από την πρωτοβουλία, επιλεγμένοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να μιλήσουν για το πως έχουν προσαρμόσει την δουλειά τους στις νέες συνθήκες, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις που δημοσιεύει καθημερινά το site ozonweb.com. Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να τους «γνωρίσει», να μάθει πληροφορίες για αυτούς και την δουλειά τους, να δει και να προμηθευτεί τις δημιουργίες τους σε προνομιακές τιμές, μέσα από την πλατφόρμα ozonboutique.com.

Στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα του ozonboutique.com, αφιερωμένο στην πρωτοβουλία, το κοινό μπορεί να συνεχίσει τις αγορές δημιουργιών από ταλαντούχους ανεξάρτητους Έλληνες designers οι οποίοι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, όπως οι: 2wo+1ne=2, COUNTESS WILHELMINA, KARAKUSI, SHEEP AND WOLVES, 1014LEX., DESPERATE JEWELRY, LOMMER, SMARAGDAS ART, AISHA DIRI, ESTIKE, MAMMA CAVOLFIORE, SMARO, ARTEMIS & APOLLON, MARILIA CHRISTINA, ARTPECKERS, FIT & CRAFT, NIKA, ICEBOW DESIGNS, R BY RANIA XEFTERI και άλλοι.

Επισκεφθείτε το ozonboutique.com με ένα κλικ.