Θέμα

Skincare Time: 4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να εντάξετε ένα ιαματικό νερό προσώπου στην καθημερινή αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας

Από -

Με 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία στην σύνθεση του που προέρχονται από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για το πρόσωπο είναι ιδανικό για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης.

Ενίσχυση ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες

Πού οφείλονται οι ρυτίδες; Μια από τις συνήθεις αιτίες είναι οι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο ακόμα και αν η επιδερμίδα δεν εκτίθεται πολύ στις ακτίνες UV. Οι ερευνητές των εργαστηρίων της Vichy θέλησαν να εξακριβώσουν την ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της μάρκας ως προς την ενίσχυση της φυσικής άμυνας της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι με την εφαρμογή του προϊόντος (απαραιτήτως μετά το serum και την κρέμα προσώπου) δεκαπέντε λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο αυξάνεται σημαντικά η δραστικότητα της καταλάσης, του αντιοξειδωτικού ένζυμου που προστατεύει τα κύτταρα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η στιγμή της ανάπλασης

Ένα ακόμα βασικό προτέρημα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy είναι ότι ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, ενώ ταυτόχρονα διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα επιτρέποντας την καλύτερη ενυδάτωση του προσώπου, την αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και ως εκ τούτου την συνολική βελτίωση της όψης και της υφής της. Όλα αυτά μαζί συμβάλλουν στην ανάπλαση και περιποίηση του προσώπου!

Επιτέλους, καταπράυνση!

Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας τείνει να γίνει πιο ευαίσθητη και επιρρεπής σε εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις. Σύμφωνα με κλινική μελέτη που διεξήγαγε ο όμιλος της L’Oreal σε 27 άτομα με ευαίσθητο δέρμα το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό προσώπου της Vichy μπορεί να ανακουφίσει την επιδερμίδα από φλεγμονές, ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα ευαισθησίας καθώς και σημάδια της γήρανσης. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα απέδειξαν τις θεραπευτικές ιδιότητες και την ικανότητα αυτού του ενεργού συστατικού να μειώνει σημαντικά όλα τα κλινικά συμπτώματα της ευαίσθητης επιδερμίδας, όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο και σε άλλες ευπαθείς περιοχές του δέρματος δύο φορές την ημέρα για έναν ολόκληρο μήνα. Επιπλέον, τα άτομα που συμμετείχαν ανέφεραν ότι, μόλις πέντε λεπτά μετά την εφαρμογή απόλαυσαν την ευχάριστη αίσθηση της καταπράυνσης.

Η δύναμη της εξισορρόπησης

Επιθετικοί εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι καιρικές συνθήκες κ.α αποδυναμώνουν την επιδερμίδα καθιστώντας την πιο ευάλωτη στην εμφάνιση ευαισθησίας και σημαδιών γήρανσης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy εξισορροπεί το pH διαφυλάσσοντας την ακεραιότητα της επιδερμίδας και κάνοντας την πιο ανθεκτική απέναντι σε φλεγμονές και συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία.

Περιποίηση προσώπου all day, all year

Σε μορφή σπρέι και με ένα μόνο ψέκασμα το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy αποτελεί την εύκολη, γρήγορη και αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων που απολαμβάνει η επιδερμίδα ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα. Επιπλέον, από την στιγμή που εμπεριέχεται ενισχύοντας την σύνθεση όλων των προϊόντων της Vichy, δηλ. την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον ορό προσώπου ή τη λοσιόν για τον καθαρισμό προσώπου, συμβάλλει σημαντικά στην καθημερινή περιποίηση προσώπου και την συνολική προστασία της επιδερμίδας από το πρωί μέχρι το βράδυ.