Θέμα

Quick Color: Τώρα μπορείτε να βάψετε τα μαλλιά σας μέσα σε 10’

Από -

Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε για βαφή και βγαίνατε από το κομμωτήριο σε λιγότερο από μισή ώρα με υπέροχα βαμμένα μαλλιά; Ο hair expert, Αναστάσιος έχει την καλύτερη και ταχύτερη λύση για τις πολυάσχολες γυναίκες αποδεικνύοντας ότι είναι ο γκουρού της βαφής

Τι είναι το Quick Color και πώς λειτουργεί;


 Είναι μια αποκλειστική υπηρεσία χρώματος που έχω αναπτύξει. Μελέτησα σχολαστικά κάθε στάδιο βαφής της τρίχας, για να διαπιστώσω ποιος είναι ο ελάχιστος χρόνος που πρέπει να παραμείνει ένα προϊόν με χρωστικές στα μαλλιά, για να τα βάψει. Σε αντίθεση με τις κλασικές αλκαλικές βαφές, που έχουν χρόνο παραμονής στα μαλλιά 45 λεπτά, το Quick Color μας προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά, αφού η τρίχα ξανοίγει και παίρνει ουσιαστικά χρώμα μέσα στα πρώτα 8-15 λεπτά. Η υπηρεσία πραγματοποιείται στον λουτήρα και το προϊόν εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά. 


Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;


Σε όλες τις γυναίκες και σε όλα τα χρώματα μαλλιών, μαύρα, καστανά, κόκκινα και ξανθά. Ωστόσο, δεν καλύπτει 100% τα λευκά, αλλά τα καμουφλάρει κατά 60%. Την υπηρεσία αυτή αγαπούν ιδιαιτέρως γυναίκες που έχουν πολλά λευκά, έχουν βάψει τα μαλλιά τους σε ανοιχτούς τόνους και θέλουν να εναρμονίσουν τη διαφορά με το φυσικό τους χρώμα ή με τη ρίζα. Δεν ενδείκνυται για τις σκούρες αποχρώσεις που έχουν πολλές λευκές τρίχες.

Μπορεί να αντικαταστήσει τη βαφή;


 Το Quick Color τονίζει και φρεσκάρει το υπάρχον χρώμα ή το μεταμορφώνει, όπως μια βαφή. Σε αντίθεση με τα γνωστά ρεφλέ, τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να ξανοίξουν τα μαλλιά, αλλά δίνουν μόνο απόχρωση, μπορεί να ανεβάσει το ξάνοιγμα της τρίχας μέχρι δύο τόνους. Επίσης, το μαγικό είναι ότι η τρίχα δεν «φορτώνεται» υπερβολικά με χρωστικές, όπως μετά από μια κλασική βαφή που το χρώμα δείχνει πολλές φορές ωραιότερο και πιο φυσικό μετά το πρώτο λούσιμο.


Ποιες γυναίκες θα το λατρέψουν;


Οι γυναίκες που έχουν περιορισμένο χρόνο στην καθημερινότητά τους και δεν θέλουν να αφιερώσουν πολλή ώρα στο κομμωτήριο.

Είναι ειδική υπηρεσία του κομμωτηρίου σας (ή το βρίσκουμε και κάπου αλλού);


Το βρίσκετε μόνο στα κομμωτήριά μας στη Γλυφάδα και στα Ιωάννινα, αφού είναι μια αποκλειστική τεχνική που έχουμε αναπτύξει εμείς.


Ποια είναι η τιμή του;


Το κόστος της υπηρεσίας κυμαίνεται από 28 έως 35 ευρώ.


 Αnastasios Hair Style Studio Αthens: Λαοδίκης 29, Γλυφάδα, 210 9680880 Facebook: @anastasioshairstylestudio Instagram: @anastasiosathens